![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#511 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.01.2004
![]() |
dobra niema za co dzekowac ale...
![]() ![]() Cytat:
![]() Ostatnio zmieniany przez majaboss : 05.09.2004 o godz. 21:15 |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#512 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Może to i lepiej, bo nie wiem czy już bicz dziadowski na ciebie kręcić ![]() Ale skoro stawiasz sprawę na ostrzu noża - to kup lepiej Pionka ![]() Był taki temat w Off-topic Odwaga, czy głupota Nie wiem czy czytałeś, ale tam nasz kolega mr.max sprowadził sobie Pioneera 108 z USA Jest raczej zadowolony Zapytaj jego - może ci coś podpowie - jak się sprawuje Gdyby mi w żłobie dano W jednym owies, w drugim siano Wziąłbym ..... Pioneera ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Guru
Data rejestracji: 11.08.2003
![]() |
![]() |
#514 | |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.01.2004
![]() |
no teraz to rozumiem i o to mi chodzilo
![]() ![]() http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10114 jezli ktos che to tu sa podane te specyfikacje napedow http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10004&PageId=0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 | |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
To wojna jakaś ? A może by tak większy dystans do rzeczywistości ? A tak na poważnie to miałem Pionka 106, teraz mam 107, to palnik "bezproblemowy" , i takie też opinie można znaleźć na tym forum jak i innych. Palniki NEC znane są jako b.dobre nagrywarki ale podobno jako czytniki się nie sprawdzają, Litki mają chyba największą popularność ale często zdarzają się spore różnice między egzęplarzami tzn. albo trafisz dobrze albo nie , i wtedy ![]() Z moich doświadczeń + kolegów + wiedzy zdobytej w necie z czystym sumieniem mogę polecić Pionka ! Zwłaszcza że różnice cen są niewielkie, a ponadto dziś gdzieś znalazłem że Pionek 108 ma "wbudowane" coś takiego jak booktype (nagrana płyta widziana jest jako DVD_ROM). majaboss pisał że Litek go nie interesuje, oczywiście wtedy wesoła brać Litkowców zaraz się uaktywniła ![]() Ale czy ja "najeżdzam na liteonowców" ? (tak napisałeś) To bardzo sympatyczna brać , miło się czyta posty i ogląda wykresy kprobe, przynajmniej wiadomo od jakich nośników trzymać się z daleka ! PS. VIZZARD jestem w szoku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#517 | |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Nie no bo chodzi mi oto, że NEC'owcy i inni najeżdzają na liteonowców
![]() ![]() ![]() A jak bym teraz kupował nagryware to bym się zastanowił pomiędzy Pioneer'ami i LiteOn'ami. napewno nie brałbym NEC ![]() Cytat:
![]() Ostatnio zmieniany przez B@rtek : 05.09.2004 o godz. 22:41 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Kolega się pyta o nie Liteona ![]() To mu doradzam jakiś inny dobry napęd ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#519 | |
Guru
Data rejestracji: 11.08.2003
![]() |
Cytat:
więcej na ten temat znajdziesz tu: http://www.cdrinfo.com/Sections/Revi...0114&PageId=20
![]() |
![]() |
#520 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Teoretycznie Teac, Liteon i Sony to też te same bebechy ![]() Ale jakość zapisu niestety nie jest taka sama ![]() Wtajemniczeni wiedzą co nagrywa najlepiej z tej trójki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#521 | |
dupa a nie
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
co najwyżej zaznaczam fakt że wielu nie trafiło . Ale jeszcze tak powrócę do tego "huru" , dobrze napisałem ? no bo ja piszę jak słyszę a słownik gdzieś wcieło ! A co do "najeżdzań" jednych na drugich to pewno małolaty ! wiadomo , dorastanie, chormony grają , itp. nie ma się czym przejmować barte_k. Jak chcesz mieć wiedzę o pancerzach to zapraszam : http://mtg.domek.org/ Pozdrowienia ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#522 | |
dupa a nie
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
Dobry człowiek z Ciebie ! Może nie przeczytałem całego forum (wszystkich postów) , ale jak dla mnie to chyba poraz pierwszy poleciłeś komuś Pionka ! To historyczne wydażenie i należy mu się odnotowanie w złotej księdze tego forum, jeśli taka istnieje ! A jak nie istnieje to ja to zrobię na papierze i Ci prześlę ! (mam małą firmę poligraficzną , mogę wydrukować prawie na wszystkim . Na czym chcesz ?) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#523 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
hormony ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#524 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Sorry za mały off-topic, ale jak już o poligrafi rozmawiamy To kończyłem Technikum Poligraficzne ![]() A co do dyplomu uznania to może być na papierze czerpanym albo na pergaminie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#525 | |
dupa a nie
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
Bratnia dusza ! Z czerpanym i z pergaminem nie ma problemu , na czerpanym drukuje mi się lepiej , ale co wybierasz ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
dvr-108db, pioneer |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Pioneer DVR 216D | pszczoly | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 0 | 19.05.2010 22:25 |
Problem z wypalaniem CD na Pioneer DVDR-112D | noe | Napędy optyczne CD | 4 | 02.06.2007 17:38 |
Pioneer DVR K12D problem z nagrywaniem DVD | IndustrialUsagi | Napędy optyczne CD | 2 | 18.02.2007 02:44 |
Pioneer DVR K14RA i DL | MapmuH | Napędy optyczne DVD | 0 | 22.10.2005 12:18 |
jakie plyty 16x dla pioneer dvr 108? | styrki | Nośniki optyczne | 6 | 22.08.2005 16:18 |