![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.02.2003
![]() |
HELP !! Divx problem
Witam ,
właśnie się zarejestrowałem na tym forum i Wszystkich serdecznie pozdrawiam ![]() teraz problem: kupiłem sobie parę dni temu pierwszą moją nagrywarkę LiteOn 48x24x48 i wszysko fajnie,nagrałem parę płytek z danymi do dzisiaj dziś mnie wzięło żeby nagrać film w Divxie ![]() nie znam sie na nagrywaniu nagrałem film z dysku HD w Nero jako płytke iso, ładnie sie nagrała ALE: jak ją odtwarzam to napęd bardzo się rozpędza i po chwilce zwalnia prawie do zera i tak cyklicznie przez cały czas, niby nic ale podczas zwalniania film "staje" na moment ![]() po włożeniu tej płytki do starego "zwykłego" napędu CD wszystko idzie dobrze film sie nie zatrzymuje. nagrałem przy prędkosci 16x płytka:esperanza 12x24x40 aha jak włożę inną płytkę fabryczną czy nagrywaną do liteona np z muzyką to idzie stabilnie i równo czy ja coś żle robię czy to napęd szwankuje ![]() jestem zielony więc odpowiedzcie jak zielonemu PLIZ ![]() aha nie podłączyłem kabelka do karty muz bo miejsce jest zajętę przez stary odtwarzacz CD a mimo to odwarza muzykę ![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|