![]() |
Cytat:
Kupilem 50 sztuk i musialem nagrywac x8, zeby to bylo czytelne. Szczerze nie polecam (( |
Manufacturer: Digital Storage Technologe
Co Wy na tego prodycenta ? Warto kupować takie płyty ?:cool: |
no zesz..:( szkoda ze tylko w weekendy, bo wybieram sie tam we wtorek... ale co tam, jakos sobie poradze :-D
|
warszawska gielda elektroniczna [komputerowa]
miesci sie przy klubie Stodola, ul. Batorego (nie wiem ile - skrzyzowanie z al .Niepodleglosci) [najblizsza stacja metra - Pole Mokotowskie] dziala w sobote i niedziele mniej wiecej od 9 do 14 - kiedy juz bedziesz w poblizu na pewno trafisz podazajac za ludzmi :) |
Cytat:
chyba ze teraz pudelka potanialy i slimy kosztuja mniej no to wtedy sie nie oplaca bo w prolinie platinumy sa po 95 gr za sztuke |
Używam takich płytek strasznie tanich bez nazwy producenta :) , ale jest z nich dobry odczyt i nie miałem z nimi problemów ,a przy zakupie 5000 szt. będą mnie kosztować 50gr/szt. Ciekaw jestem jak wyglądają w testach.Dlatego prosiłbym o ten programik do testowania płytek pod Liteon'a lub link do niego. Dzięki.
|
Troche to OT ale co tam :) W przyszlym tygodniu jade do W-wy i mysle coby na gielde wpasc, ale...
...jakis czas temu przeniosla sie z Grzybowskiej, moze mi ktos podac jej aktualne namiary ? |
Re: cdn?
Cytat:
Do jutra 8) 8) 8) |
-Sid-The-Rat=>
Gdzie ty takie dobrotki kupujesz ? :) Jesli jeszcze do tego znalazly by sie slimy w rownie przystepnej cenie to ja chce adres pod ktorym mozna to dostac :) (pewnie to gielda, a na gielde czesto nie jezdze:'( ). Chyba ze ktos zaofiarowalby sie i przeslal mi plytki poczta :-D
|
platiunumy biore w warszawie za 85gr... sztuka z patyka
|
Torwald
jezeli w slimach to sie w sumie oplaca, ale to tez w sumie zalezy do czego potrzebujesz i co bedziesz nagrywal, i czy bedziesz te cdki rozprowadzal czy nie :) bo na przyklad ja wolalbym kupic same cd bez opakowania po 1zl albo jeszcze taniej (jezeli sa gdzies taniej).
|
Co jest grane z dalszymi testami ? Beda ? Jesli tak to prosilbym o przetestowanie CDR-PLATINUM 700 MB. Mam okazje kupic 100 sztuk w slimach za 135zl i zastanawiam sie czy warto...
|
cdn?
czy ciąg dalszy nastąpi?
można liczyć na kontynuację testu? DW. |
Seba gdzie te obiecane testy D-Vision Silver ?? 8)
|
moze
troche odbiegne od tematu, ale :) z nudow postanowilem obejrzec CD pod mikroskopem, taki ruski czerwony, max powiekszenie 930x. i co sie okazalo? pieknie widac sciezki, pity, landy, przy 930x w polu widzenia jest okolo 100 sciezek. swiatlo ktore pada na plytke u mnie to normalna zarowa 40W ale promienie swiatla nie moga padac pod plytke tylko nad, a to dlatego, ze nawet Verbatim crystal mimo swojej przezroczystosci nie pozwolil swiatlu na przejscie przez plytke, no chyba ze ktos ma 200W zarowe albo energooszczedne ostram 25W :) milego ogladania hehe.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:51. |