Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Grand Theft Auto: San Andreas (https://forum.cdrinfo.pl/f25/grand-theft-auto-san-andreas-52968/)

sc0rpi0 10.06.2005 22:17

Ludize piszszcie tu jakieś tricki albo przydatne porady co do gry. A ja mam pytanie. Czy ktoś wie jak obrabować sklep?? Bo wpadam do shopu i celuje babie w główkę i co dalej ?? :D:D Wie ktoś:D
P.S Fajnie się pływa.
P.S 2 - jeździjcie dużo samochodem i często biegajcie, wtedy rosną umiejętnośći (ale chyba tego nie musze przypominać) :D

pablocoo 10.06.2005 22:29

Cytat:

Napisany przez ftasanandreas.net
A few months ago, Barton Waterduck discovered a few sections of unused code in the PS2 version of San An for the girlfriend "missions". With a bit of memory hacking and such, he discovered these removed portions of mission scripting were to not only put the camera inside the girlfriends' house when you stop in for "coffee", but also to make a little mini-game of it. Now, with the magic of user-editable files on the PC, PatrickW was able to unlock the uncensored "coffee" segments for all to play with. Here's a few screens, but be warned, they might be a bit on the NSFW side...

Szczegoly TUTAJ
OD 18 LAT!! ;)

sc0rpi0 10.06.2005 22:32

A jeszcze jedno.
Gdzie wrzucać swoją muzyczkę, żeby ją odtwarzało w radiu? Bo wrzuciłem do moje dok\gta user files\user tracks ale dalej nie gra :\

olpiter 10.06.2005 22:34

Cytat:

Napisany przez pablocoo
Szczegoly TUTAJ
OD 18 LAT!! ;)

coraz bardziej podoba mi sie ta gra :piwo:

pablocoo 10.06.2005 22:38

Cytat:

Napisany przez sc0rpi0
A jeszcze jedno.
Gdzie wrzucać swoją muzyczkę, żeby ją odtwarzało w radiu? Bo wrzuciłem do moje dok\gta user files\user tracks ale dalej nie gra :\

Jeszcze niemam gry, ale z tego co wiem to tam sie wrzuca gdzie napisales, mozna wrzucac skroty do piosenek zamiast calych.
Moga byc pliki wave albo jeszcze jakies inne :) , do mp3 powinienes miec zainstalowango Media Playera 10 albo kodek mp3.

EDIT: aaa i musisz cos jeszcze w opcja audio ustawic zwiazanego user tracks

demek 10.06.2005 22:59

ja ta gre tylko zlukalem czy dziala.....teraz mam co innego na glowe a i w co innego gram takze pogram wiecej jak skoncze...:)

mgit 10.06.2005 23:17

Cytat:

Napisany przez _bakupl_
Nie mieliśmy o tym pisać. Aż takie to trudne?!

Bez komentarza, gorzej niż na NKT!

Ja, ale czerwoną, jutro

Nie wiedziałem że nie mieliśmy o tym pisać || bo nie przeczytalem całego wontku :) sorki :)

EDIT
Odemnie jutro dostaniesz reputka :) bo dziś już nie mogę (nieszczęsny limit) :) :spoko:

REi 10.06.2005 23:26

niestety gra WG mojej skali otrzymuje 'Klase D' - jak jeszcze raz by mnie ktos od ziomali wyzwal to bym monitor rozpier....

mr_spock 11.06.2005 00:46

mi wypakowywal dokladnie 12min - atlon 1ghz

niby GF3 to minimum, ale na gf2 tez chodzi... wyglada jak kupa :| ale dziala...

fajna gra, ale jak dla mnie zbyt konsolowa... zwlaszcza ta zwariowana kamera podczas jazdy (nie sprawdzalem czy da sie zmienic)

Boger 11.06.2005 02:08

Zakupilem gdzie trzeba, wypalilem i... kiszka :blee:

Wszystko zainstalowalo sie normalnie, wgralem cuksa, wlanczam gierke ale po gwiazdkach rockstar games nic sie nie dzieje :nie:

Dysk przed chwile rzepoli a pozniej czarny ekran. Nie wiem, moze za krotko czekalem ???
No, ale 2 minuty to mi sie zadna gierka jeszcze nie uruchamial :nie:

Stery chyba mam ok :taktak:
Dla pewnosci sciagnalem najnowsze stery od ATI i instalnalem jeszcze raz DX 9c. Rano sprawdze czy to cos pomoze...

Czy ktos z Was mial moze taki problem?

EDIT: To nie wina sterownikow :nie:
Po logo EAX i Nvidia pokazuje sie czarny ekran i nic sie nie dzieje :(

Wiecie moze co z tym fantem zrobic? :idea:

Pierwszy raz mam taki problem :blee:

_bakupl_ 11.06.2005 10:27

Nie mam pojęcia, ale wiem że mi chodzi wyśmienicie. Szkoda że jestem na słabszym komputerku, bo mi mobo siadła

Jak narazie

Duron 1.8
MSI KT4AV
256DDR 400CL2.5
GF4MX440 64/64

I zobaczymy co z tego będzie :]

Matievoo 11.06.2005 10:37

Co czeba zrobić w tej misji pt'nines and ak's'?
Bo zawioze 2 gostków tam gdzie mi karzą i sczelam w butelki ,ale gdy skończe to nie wiem co zrobić ?

murt 11.06.2005 11:19

A zestrzeliles wszystkie butelki? Rozgladnij sie dobrze.
Pozniej musisz strzelic w bak samochodu.

Burak_PL 11.06.2005 13:28

dziś będe sobie pykał równiez :)

_bakupl_ 11.06.2005 13:33

Cytat:

Napisany przez Burak_123
dziś będe sobie pykał równiez :)

Ja pare lamerskich pytań

Wchodze do sklepu i jak sie kupuje jedzenie?

Gdzie zacząć pierwszą misje?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:17.