![]() |
Ludize piszszcie tu jakieś tricki albo przydatne porady co do gry. A ja mam pytanie. Czy ktoś wie jak obrabować sklep?? Bo wpadam do shopu i celuje babie w główkę i co dalej ?? :D:D Wie ktoś:D
P.S Fajnie się pływa. P.S 2 - jeździjcie dużo samochodem i często biegajcie, wtedy rosną umiejętnośći (ale chyba tego nie musze przypominać) :D |
Cytat:
OD 18 LAT!! ;) |
A jeszcze jedno.
Gdzie wrzucać swoją muzyczkę, żeby ją odtwarzało w radiu? Bo wrzuciłem do moje dok\gta user files\user tracks ale dalej nie gra :\ |
Cytat:
coraz bardziej podoba mi sie ta gra :piwo: |
Cytat:
Moga byc pliki wave albo jeszcze jakies inne :) , do mp3 powinienes miec zainstalowango Media Playera 10 albo kodek mp3. EDIT: aaa i musisz cos jeszcze w opcja audio ustawic zwiazanego user tracks |
ja ta gre tylko zlukalem czy dziala.....teraz mam co innego na glowe a i w co innego gram takze pogram wiecej jak skoncze...:)
|
Cytat:
EDIT Odemnie jutro dostaniesz reputka :) bo dziś już nie mogę (nieszczęsny limit) :) :spoko: |
niestety gra WG mojej skali otrzymuje 'Klase D' - jak jeszcze raz by mnie ktos od ziomali wyzwal to bym monitor rozpier....
|
mi wypakowywal dokladnie 12min - atlon 1ghz
niby GF3 to minimum, ale na gf2 tez chodzi... wyglada jak kupa :| ale dziala... fajna gra, ale jak dla mnie zbyt konsolowa... zwlaszcza ta zwariowana kamera podczas jazdy (nie sprawdzalem czy da sie zmienic) |
Zakupilem gdzie trzeba, wypalilem i... kiszka :blee:
Wszystko zainstalowalo sie normalnie, wgralem cuksa, wlanczam gierke ale po gwiazdkach rockstar games nic sie nie dzieje :nie: Dysk przed chwile rzepoli a pozniej czarny ekran. Nie wiem, moze za krotko czekalem ??? No, ale 2 minuty to mi sie zadna gierka jeszcze nie uruchamial :nie: Stery chyba mam ok :taktak: Dla pewnosci sciagnalem najnowsze stery od ATI i instalnalem jeszcze raz DX 9c. Rano sprawdze czy to cos pomoze... Czy ktos z Was mial moze taki problem? EDIT: To nie wina sterownikow :nie: Po logo EAX i Nvidia pokazuje sie czarny ekran i nic sie nie dzieje :( Wiecie moze co z tym fantem zrobic? :idea: Pierwszy raz mam taki problem :blee: |
Nie mam pojęcia, ale wiem że mi chodzi wyśmienicie. Szkoda że jestem na słabszym komputerku, bo mi mobo siadła
Jak narazie Duron 1.8 MSI KT4AV 256DDR 400CL2.5 GF4MX440 64/64 I zobaczymy co z tego będzie :] |
Co czeba zrobić w tej misji pt'nines and ak's'?
Bo zawioze 2 gostków tam gdzie mi karzą i sczelam w butelki ,ale gdy skończe to nie wiem co zrobić ? |
A zestrzeliles wszystkie butelki? Rozgladnij sie dobrze.
Pozniej musisz strzelic w bak samochodu. |
dziś będe sobie pykał równiez :)
|
Cytat:
Wchodze do sklepu i jak sie kupuje jedzenie? Gdzie zacząć pierwszą misje? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:17. |