![]() |
Cytat:
Jedzie będziesz mógł kupic po jakiejś tam misji |
już instalowałem i coś takiego :
błąd danych CRC E:\audio|streams\adverts co robić??? proszę o pomoc! |
Rockstar gdy mówił o kolejnej części serii Grand Theft Auto twierdził, że pojawi się ona dopiero na PlayStation 3, jako że obecne konsole nie mają już tyle mocy by odwzorować środowisko, które zostanie w niej stworzone.
Być może PS3 nie będzie konsolą, na którą kolejny GTA pojawi się najpierw. Taką platformą może natomiast być Xbox 360. Co ciekawsze, równolegle mogłaby się pojawić wersja na PC. A przynajmniej tak twierdzi Paul Eibeler, szef Take-Two w jednym z udzielonych wywiadów. Mówi on, że od czasu GTA 3, Sony i Take-Two miały podpisano czasowe umowy na wyłączność, jednak wtedy Sony było gigantem i zapewniało dużą sprzedaż. Teraz natomiast obserwacja rynku przyniosła wnioski świadczące o tym, że wyłączność na dany tytuł jest czymś, czego Take-Two może więcej nie chcieć. Decyzja w tej sprawie nie została jeszcze podjęta, ale wszystko może się zdarzyć. |
Nie pamiętam czy była o tym mowa. Ale macie TU taj trainer do GTA SA.
1. Odpal grę. 2. Opdal trainera |
Cytat:
|
Skąd moge wziąśc poradnik lub spolszczenie do San Anderas ?
Bo znów się 'zawiesziłem" w misji pt"cesar vialpando" ? Nie wiem co zrobić z tą babką co mi wśadła do auta ? |
witam zacząłem coś robić coś w sprawie gta ale nic nie wykombinowałem robiłęm tym CDCheck tym IsoBuster i tym BadCopy zgrałęm całą płytę jednak nei mogę zgrać tych plików z folderu Audio Streams prawie wszystkich wiec byłbym wdzieczny jak by ktos mi ich udostępniił do ściagnećia z góry dzięki
|
gtasite.net - super stronka pełno przydatnych rzeczy do GTA SA, nawet już kody są :D:D
A mam pytanie odnośnie paska "fat", bo o ile sie orientuje on ma byc jak najmniejszy. Więc co? Mam w ogóle nic nie jeść tylko ćwiczyć ? Czy ten mój mały "nigga" się nie wykończy :D I mam też pytanie odnośnie strzelania. Bo w jednej misji biegne sobie na kolesia z pistoletem strzelam w niego a tu nic, dopiero jakiś 4 nabój go zabija. Czy on się z czasem nauczy lepiej strzelać i bedize mi się łatwiej grało? Wie ktoś :D |
Uhu, juz około 7 misji przeszedłem, umiem grac, nie za dobrze ale jest dobrze :D
Umiem strzelać, jeść, na siłke chodze i mam full Stamina i Mięsnie itp ;D baajeer :D |
Cytat:
ps.Czy ktoś mi przejdzie tą głupią misje z tańczącym samochodem jak mu wyśle swojego save? |
Jestem coraz blizej wyp.......... tej gry z hdd, kamera doprowadza mnie do szału obraca się ciągle nie tak jak by to miało wyglądać, lampy itp. badziewie na drogach również są jakieś dziwne udeżam w jeden samochód zostaje obrócony o 180* a przez inny przejeżdżam bez problemu, niektórzy ludzie wydają się również twardsi od innych :blee: Misje w dokach wojskowych robie dziś chyba już z 4 raz i ciągle mi ktoś ubije tego kolesia :|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
kurcze pomoze mi ktoś bo tak chciałem sobie zagrac ale nie da sie :(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:31. |