![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#631 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Kur...a! Update powalil cos z shaderami w HL2 ;(
Tu masz moje screeny ale jak napisalem pierwsza lokacja wyglada najgorzej z gry: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wybacz ze tak malo ale chwilowo nie mam teraz czasu
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#632 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spoko, dzięki za te, które są.
Ale generalnie wygląda to dość podobnie i wygląda na to, że ta gra ma po prostu taką, miejscami surową grafikę. Pograłem dzisiaj trochę dłużej i doszedłem dalej i tam miejscami rzeczywiście wygląda dużo lepiej. Nie zmienia to faktu jednak, że te butelki, trawa czy wagony robią naprawdę negatywne wrażenie...
![]() |
#633 | |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#634 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Cytat:
zeby byc w swieta takim marudnym.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
the one
CDRinfo VIP
Grać będę bo klimat rzeczywiście niezły. Chociaż granie i tak jest u mnie na razie dość uciążliwe, bo co jakiś czas (niestety dość częsty) gra mi się przycina na kilka sekund i dźwięk się wtedy zapętla i za chwilę wszystko wraca do normy. Plus dysk często zaczyna pracować, gra się przycina itp. No i te miejsca, gdzie gra jest dotyczywana.. trwa to u mnie dosłownie kilka minut i najczęściej idę sobie wtedy zrobić herbatę (ale ile można jej pić..
![]() Myślę, że to kwestia ramu, bo grafika zdecydowanie daje sobie radę, na prędkość procesora raczej też bym nie stawiał, więc pamięć. Spróbuję sobie dzisiaj dokupić 512MB, bo i tak miałem to zrobić, a cena jest teraz dość dobra, to zobaczę później jak będzie chodzić.
![]() |
#636 |
the one
CDRinfo VIP
No.. ram mam i rzeczywiście dało to grze dużego kopa (pozytywnego
![]() ![]() No tylko, że prawie, bo teraz mam problem z saveami.. Otóż, kiedy jakikolwiek wczytam, to gra włącza się z napisem A.I. Disabled i efekt jest taki, że wszystkie postacie stoją w miejscu nie ruszając się.. No w sumie całkiem ułatwia to grę, ale to raczej nie o to chodzi. Da się to jakoś wyłączyć (czyli włączyć)?
![]() |
#637 |
ClassicGOD
![]() |
*przyglada sie skrinom*
*analizuje dane* *dochodzi do wniosku* Niestety jako znawca i fan Half-Life 2 a jednoczesnie redaktor najwiekszego polskiego serwisu o tej grze musze z przkroscia cie poinformowac ze..... powinienes nabyc oryginal.... 79pln to w koncu nie majatek a gra warta ceny. Pomaganie osoba w uruchomieniu pirackiej kopi gry jest na tym forum niedozwolone a jako fan tej gry tez robie to niechetnie ale ze cie lubie.... [tylda] ai_disable 0
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 25.12.2005 o godz. 04:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
I wiesz.. może się zdziwisz, ale ja rzeczywiście kupię oryginał. Nie gram dużo w gry, właściwie w zwykłym czasie prawie wcale i tylko teraz na święta chciałem sobie trochę pograć, więć pożyczyłem od jednego kolegi kilka gier, w tym właśnie HL 2. Chciałem po pierwsze zobaczyć, czy gra jest rzeczywiście taka dobra, a po drugie - i to przede wszystkim - czy będzie u mnie dobrze chodzić. A to niestety do wczoraj wyglądało raczej średnio i chciałem już grę odłożyć na lepsze czasy. Ale że dokupienie dodatkowej pamięci pomogło i gra chodzi teraz całkiem przyzwoicie, to chyba zdecyduję się ją jednak skończyć (klimat rzeczywiście ma świetny) a tym samym kupię oryginał. Chciałbym tylko jeszcze upewnić się, że gra wygląda u mnie mniej więcej tak, jak powinna, bo jeśli różnica byłaby znaczna, to jednak mimo wszystko poczekałbym z graniem, aż będę miał kartę graficzną, która będzie w stanie pokazać grę tak, jak była zamierzona przez twórców.
![]() |
![]() |
#639 | |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#640 |
kewlarowy serwomechanizm
Data rejestracji: 10.11.2004
![]() |
...mogę opylić oryginał hl2...za 50 złotych...bo mi wcięło serial number (powaga), okładka, płyta i cała reszta instrukcji jest...tylko brak seriala
![]() ![]() skan nie jest zbyt dokładny bo robiłem go w pudełku i klapa skanera nie była dociśnięta...
ZDROWIE...ponad wszystko!!!...quake,deus ex,duke nukem- gdzie klimaty z tamtych lat... Ostatnio zmieniany przez alien666 : 31.12.2005 o godz. 03:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#641 | |
ClassicGOD
![]() |
Cytat:
![]() [EDIT] PS. doczytalem ze 50pln hmmm ;] jeszcze to przemysle, aktualnie kasy nie mam ale sie zobaczy ![]()
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 31.12.2005 o godz. 10:16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
the one
CDRinfo VIP
A ten serial to do czego potrzebny, tylko do gry w sieci czy do singla też? (a jeśli tak to znaczy, że i tak na pirackim kodzie musiałbym grać?).
![]() |
#643 |
ClassicGOD
![]() |
Do singla musisz miec konto w steamie na ktorym jest serial... mu chodzi pewnie o to ze konto stracil.
![]() |
#644 |
kewlarowy serwomechanizm
Data rejestracji: 10.11.2004
![]() |
niestety nie straciłem konta...problem jest tego typu - gre dostałem od siostry z UK i ona żeby było łatwiej wysłała mi grę w kopercie razem z okładką i instrukcjami ale bez pudełka na którym to pewnie był numer seryjny do gry i taki to klops, a i tak gram z ripa, który nie steamuje i nie sprawia takich kłopotów jak oryginał(łączenie ze steamem), chcę za ten oryginał 50 złotych i ni grosza więcej, no może za przesyłkę ze 10 złotych, chyba że ktoś z was jest ze śląska, a konkretnie z okolic rybnika, jastrzębia lub żor.
![]()
![]() |
#645 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja juz to kiedys czytalem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|