![]() |
Cytat:
Bliższe memu sercu klimaty to Ragnarok Online :D |
Mi też zablokowali konto na Steamie.. ehh no należało się tego spodziewać, że Valve nie będzie patrzyć sobie z boku jak ich ludzie okradają. Ale szczerze powiedziawszy CSS mi się trochę znudził, wolę grać w MU Online :)
|
Cytat:
Ale głupotą jest dla mnie, aby gry proste i na dłuższą metę nudne były równie drogie... typu jakieś bijatyki czy takie inne - w których w kółko dzieje się to samo - też można je przejść 10.000 razy każdym zawodnikiem - ale czy to ma sens? Do strategii czy FPS'ów można dorabiać mapy, nowe jednostki (do strategii oczywiście) albo inne rzeczy - i wówczas zabawa się przedłuża :) Przykładowo - nie żałuję pieniędzy wydanych na gry typu Baldur's Gate czy Neverwinter Nights - na razie nie mam za bardzo czasu w nie grać - bo są strasznie czasożerne - ale potrafią zapewnić długą rozrywkę - no i wyszły do nich dodatki przedłużające zabawę... Zaraz pewnie posypią się teksty w stylu, że dla wielu ludzi taka gra to jest super i gra w nią do upadłego - a dla innego z kolei to rozrywka na 5 minut... ale o gustach się nie dyskutuje, nie? :) Nie wiem czy ująłem tu wszystko co chciałem - jak mi się coś przypomni to dopiszę :P |
Cytat:
Chociaż generalnie mi się podoba to, że w końcu ktoś stworzył bardziej skuteczny (co nie oznacza, że w ogóle skuteczny) system obrony przed piractwem. Trudno już liczyć na to, że dystrybutorzy sami z siebie obniżą ceny, więc może jeśli ludzie (z przymusu lub nie) zaczną kupować więcej oryginałów, to wtedy te ceny w końcu spadną... Bo nie oszukujmy się, ponad 100 złotych, nawet za grę bardzo dobrą, to jak na warunki polskie, dużo dużo za dużo... ps: 1500 post :piwo: :) |
Według mnie dobrze się zaczyna dziać... HL2 jest wart swojej ceny - a dodatkowy plus stanowi to, że nie ma opłat za granie Multiplayer chociaż :D
|
Eh, ale, że akurat musiało się to zdażyć jak nie mam kasy i niemam ja ją zdobyć... :|
Coś czuje, że to już koniec wersji od EMPORiO i nawet Polak w ich załodze nic nie pomoże :| |
Cytat:
ciesze się, bo wkońcu skończy się szczeniackie zachowanie w CSS... TK i inne takie tam *****stwa |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=33716 8 ) |
Eh, a mi w niedziele VALVe wywaliło moje EMPORiO'we konto i już niestety grać nie moge :'(
Co 10min jestem na forum EMPORiO i sprawdzam czy nei ma jakiegoś fix'a, ale neistety qpa :[ |
Pogramy w HL2DM lub w CSS?
|
net tylko jest wymagany do założenia konta i ewentualnego ściągnięcia patchy :)
|
Cytat:
A co do gry offline to chciałem się upewnić, bo już cuda słyszałem na temat tego ich sposobu rejestracji i dalszej gry. Co prawda interesuje mnie tylko singiel, ale do niego też trzeba mieć net... |
Cytat:
|
można można, powino sie pojawić okienko z wyborem... albo Retry albo Offline
oczywiście dajesz Offline i już możesz grać a jeśli takie okienko nie chce się pojawić należy kliknąć 'Cancel' podczas ładowania się Steama |
Cytat:
|
Air... skasuj tylko pliki .gcf, są one w katalogu \Steam\SteamApps :)
tylko nie skasuj katalogu z nazwą twojego konta, bo tam właśnie siedzą savy ;) gallus... http://www.half-life2.pl/komentarze/?id=678, dopisali już PONOĆ, więc nie wiadomo czy chłopacy Emporio faktycznie w czymś pomagali ;) |
Cytat:
|
Przyszła chwila kiedy muszer odinstalować HL 2 bo zaczynam betatesty WoW. Tylko w jaki sprób to zrobic. Robię odinstluj z panelu sterowania a dalej na dysku siedzi 4,5 gb gry. Chciałbym jedynie zostawić savy. Co mam zrobić?? Normalnie prawym i usunąć folder??
|
woitas... u mnie to samo, czyżby znowu jakieś *****e przepóścili atak ((
-edit- mi już działa :D Cytat:
|
steam to szit jakich mało.
od rana nie mogę wejść na css... http://img199.exs.cx/img199/15/steamwarning7le.png |
Cytat:
|
Cytat:
Coś ich updejt nie zadziałał na mnie || |
Cytat:
|
Cytat:
Chociaż nie ukrywam, że opcja taka rzeczywiście mogłaby być atrakcyjna dla niektórych osób i pomysł taki jest dość ciekawy. |
Cytat:
|
już nie musisz...
Cytat:
|
Cytat:
|
hmm...
Cytat:
|
Cytat:
|
No to jak się sytuacja na froncie uspokoi - to muszę znowu zainstalować HL2 - mam nadzieję, że instalacja przebiegnie gładko jak za pierwszym razem :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kurcze, dzisiaj skończyło się granie w CSS :/
A to za sprawa nowego update'u do CSSika, w końcu dodali boty (bedzie mozna potrenowac :D) No i trzeba czekać na update 9 Emporio... Ale nie ma tego złego - sse już CSS-a ze Steama (six-steam, może wiecie o co chodzi :D) |
ale wiecie teraz walcza z piractwem moze trafi sie jakas promocja cos w stylu jak mohaa(Medal of Honor) byl w media za 49,99 wszystkie trzy czesci :D
|
Cytat:
Tak samo Starcraft - chyba od paru lat za tą samą cenę - a ja czekam aż będzie za 19.90 :D |
wczoraj widzialem HL1 w Saturnie za 49,99
wiec troche potrwa zanim 2 bedzie za taka cene a mieli HL2 za 99,99 |
Cytat:
|
za rok, dwa.... i gotowe
|
Cytat:
|
poczekam jak HL2 bedzie za 49.99 zl to przejde na orginal :D
|
Wojtas i Jankes jak widzę to asy HL2 DM - dajcie cynk gdzie gracie i kiedy
ja mam na necie ksywę Sawol POLAND |
Chłopaki kiedy gracie w HL2 DM ? i na jakim serwerze - z miłą chęcią się przyłaczę :)
|
Cytat:
Jeżeli kogoś interesuje edycja kolekcjinerska to cdprojekt od wczoraj zrobił wznowienie, na parę set egzemplarzy. To wydanie w metalowym pudełku. |
Cytat:
|
Tnie mi się dźwięk i znalazłem coś takiego:
"Kliknij w steam prawą myszką na HL2 i wybierz properties, launch options, i wpisz "+snd_async_prefetch_priority 1" i zatwierdź Ktoś już tak próbował ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Od dzisiaj Half Life 2 kosztuje w MM (przynajmniej na śląsku) 79,99 zł
|
Cytat:
maniek |
Cytat:
|
Voytek, sprawdz PM ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A VENGEANCE to nazwa releaser'a, który wpuścił daną wersję gry do sieci... |
Czy moge dowiedziec sie od Was jak postapic z podpowiedziami Half-Life.2.DVD.Retail-VENGEANCE bo nie wiem jak i co....nie rozumiem co pisze VENGEANCE mimo ze kumam angla ;)
|
Kolega mówi że w Doom3 jest lepsza grafa niż w HL2 ... prawda?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja tam HL 2 dostane dopiero gdzies kolo polowy lutego ;).
Chyba ze jakies szczesliwy usmiech losu pozwoli mi sie cieszyc nim wczesniej :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
No to teraz Half Life 2 :D
Czy może się mylę @Adixo??:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Trochę późno, fakt :)
Ale gra wgniata w fotel, nie ma co! |
Dobra tylko mnie nie wyśmiejcie
Mam HL2 gdzieś od 15 XII 2004 i dopiero dzisiaj będę instalował nieźle co ? |
Dobra poradziłem sobie z tym Counterem :)
Może ktoś ma ochotę zagrać?:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam wielką prośbę
Może ktoś wytłumaczyć mi co mam zrobić, żeby pograć sobie w CSS? Co dokładnie ściągnąć itp., niektorzy grają więc na pewno wiedzą co i jak:) Chodzi ofkoz o backup... |
Pomysł z tym rzucaniem kulą mi się podoba :D Coś jak nieco zmodyfikowana gra w dwa ognie :P
|
grałem dzisiaj na 2 fajnych mapkach - deathbox i bunkier.
na pierwszej biegamy po placu. do dyspozycji mamy granaty, karabin no i leżące na ziemi piły tarczowe - miodzio. na drugiej używamy tylko gravity i rzucamy w siebie kulą :D ps. sorki, ale obrazki są w odwrotnej kolejności :) http://img86.exs.cx/img86/3853/schowek5mw.jpg |
Cytat:
|
https://secure.cdprojekt.com/hl2/hl2_soldout.asp
szybko sie wyczerpala:D a niby w sprzedazy 29 grudnia:D "CD Projekt pojawi się w sklepach 29 grudnia w dwóch wersja - na CD oraz na DVD!" |
Kurde - ja ten moment tak szybko przeszedłem, że nawet nie pamiętałem co tam się dokładnie robiło - ale fakt - trzeba było rzucić stworki na tego truposza na palu...
|
No i gitara, nie wykonalem tego wczesniej a tera ten moj kumpel sam mi otworzyl przejscie. Dzieki
|
Cytat:
|
Znowu nic. Rzucam gdzie sie tylko da, one tam wlecą i siedzą. A ta dzwignia jest gdzies widoczna ?
aaaa, tam wisi jakiś strój na palu, trzeba cos z nim zrobic? |
Cytat:
|
Jakos nie umiem tego zrobic. Rzucam tą przynete zarówno za tą blokade z tych dwóch poziomych pnii z drzewa co są na jakiejś lince (wtedy potworki tam polecą ale nic nie robią) , jak i na przeciw na górze skąd przyszłem za te druciane drzwi (zreszta ta linka prowadzi własnie za te drzwi, a oni nie chca tam wlecieć). Moze dokladniej ktos by opisal co zrobic?
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli dobrze myśle to jesteś w momencie jak uczysz się korzystać z pomocy potworków. Trzeba pójść w stronę drzwi. Rzuciś ten przedmiot za zamknięte drzwi. Wtedy potworki tam przeskoczą i otworzą Ci to przejście. |
Wie ktos moze jak przejsc moment kiedy zabilem tego duzego piaskowego potwora, wziolem od niego jakąś przynete na te mniejsze, i tera stoje z tym moim "potworkiem przyjacielem" nad tym piaskowym kołem gdzie rzucam ta przynete i cos ciagle gada do mnie. Co wtedy zrobic?
PS. I wogole ile zostalo do konca gry mniej wiecej bo do piatku musze ją przejsc. |
Cytat:
|
panowie nasz kraj jest pelen mozliwosci wiec wszystcy bija sie o klienta bezwzglednie :)
2 wydawcow jest ciekawym sposobem :D |
Cytat:
|
Cytat:
To jest chyba tylko w Polsce mozliwe, że gra ma dwóch wydawców ;) |
Cytat:
A co do HL2 do jeśli znajdę go w na przykład w MM za około 100 - 110 złotych to niewykluczone, że tym razem sam się skuszę. Oczywiście na wydanie DVD :D Szkoda tylko, że dopiero 29 grudnia. To już prawie całe święta, jedyny moment, kiedy miałbym trochę czasu, żeby zagrać, się kończą.... Ale pomyślę :) |
Cytat:
|
Cytat:
A na PM miałem wysłać nazwę wydawcy. |
Cytat:
|
Cytat:
Super wygląda to wydanie kolekcjonerskie. |
Cytat:
Cdprojekt??? Czyli chyba się pospieszyłem z zakupem HL2 :P |
Cytat:
@Pagerus dlaczego nie kogę do Ciebie wysłać nic na PM. Nie ma takiego użytkownika ??? |
"Staliśmy się" - ale kto??? Nigdzie nie widzę informacji o tym kto został tym wydawcą...
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Ciekawe jaki sprzęt to uciągnie? :haha:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:09. |