![]() |
Cytat:
|
Chyba se jednak nie pogramy, nie? :(
|
No więc format c:, instalka win, instalka SP2 i HL2 działa teraz bezproblemu :D
Już teraz steam się nie uruchamia razem z winzgrozą tylko jak kliknę na ikonke half life 2 :taktak: |
Cytat:
|
I co? Wiadomo coś w sprawie dzisiejszego grania? :D A tak w ogóle - to jak odpalić HL w Multiplayu? Nigdy tego nie robiłem - stąd lamerskie pytanie :D
|
Cytat:
|
Bartek15, wyłącz po prostu start STEAMa razem z Windą, nie tylko z nim są takie jaja
jeśli ktoś ma za dużo nawalone w autostarcie to zdarzyć się może, że proces faktycznie się załaduje ale ikonka do traya już nie, a szczególnie gdy komp za bardzo muli na starcie a Steam to jednak zalegający w ramie proces a co do serwa to nie wiem, jeśli będe na chacie to razczej go założe ;) |
Mozesz zrobic update - wyszedl kolejny ktory to naprawia :D
|
Cytat:
Czytałem, że podobno uaktualnie steama to powoduje. A jak instalowałem to zaraz zrobiłem update i smigało do czasu jak nie uruchomiłem ponownie kompa :taktak: Teraz jak zainstaluję to nie będe robił update :nie: :D |
Cytat:
Post 888 - oh yeah :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pomoże mi ktoś z tym, że Steam nie pokazuje mi się na trayu i nie moge uruchomic gry.
Jak zainstaluję grę to jest OK, mogę grać :D Ale jak juz uruchomię ponownie kompa to steam nie pokazuje już się na trayu i nie mogę też grać :nie: :help: EDIT: Mam Win XP PRo z SP1 :taktak: |
Cytat:
|
jestem za a nawet przeciw ^_^
o 21 by pasowało. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
no ale może jutro, zobacze jak będe z czasem ;) jeśli będzie jakaś paka to zakładam serwer i :boks: hehe :D |
Ilość załączników: 1
a ja znalazlem rip z orginalnych plyt na cd - 5 plytek :)
a taki screenik gdzie jestem :) |
no i mamy DVD ... Half-Life 2 (c) Valve *RETAIL* *DVD*
|
No dobrze pograłem raz i steam mi się nie uruchamia po ponownym włączeniu kompa :nie:
Jak włącze menadżer zadań to w procesach niby jest ale na pasku zadań go nie ma :help: Nie mogę go wogóle uruchomić :smutny: |
około 22 dołącze do gry na serwerze Jankesa :spoko:
-Edit- Już nie ma postawionego serwerka może jutro :( |
wyszedł Half-life 2 deathmatch... ale wypas.
tylko lagi narazie duże. http://img76.exs.cx/img76/5966/snap127.jpg http://img76.exs.cx/img76/6714/snap125.jpg fajnie, gdy koleś dostanie samochodem w głowe :D |
Giera wypasiona :D
P.S. Już mi działa oczywiście i to na max. detalach :taktak: |
mam opis jak grac z z nie orginalu po necie przez steama tylko potrzebuje osoby ktora zna lepiej angielski niz ja zeby na to luknela :D
|
Cytat:
|
krótko...
HL2 DM > 81.168.237.211:27015 > hasło: cdrinfo czekam :> |
Cytat:
|
Cytat:
Grę kupiłem w sklepie wirtus.pl za 109zł :D I podczas instalacji nie prosiło mnie o podanie numeru klucza (cd-key) :nie: :smutny: EDIT: Juz załapałem :zawstydz: |
1) instalujesz STEAMa, na partycji gdzie masz z 5GB bo tam też będzie HL2 instalowany
2) Zakładasz na nim konto, wyłączasz STEAMa 3) instalujesz grę 4a) po zainstalowaniu STEAM powinien się włączyć, logujesz się na swoje konto i automatycznie powinno wyskoczyć okienko gdzie podajesz klucz produktu - jeśli nie 4b 4b) logujesz się na swoje konto, w Play Games klikasz Browese games... a dalej Register a product I already own... 5) podajesz klucz produktu, klucz ten zostanie poddany walidacji, potrwa to z 1 min. 6) teraz najgorsze, automatycznie zainstalowane pliku zostaną poddane rozszyfrowywaniu, bedzie to twać cholernie długo, więc zrób sobie cherbatke czy coś :P 7) później na 100% STEAM będzie ci ściągać poprawki które do tej pory się pojawiły 8) dopiero teraz grasz u mnie tak to wyglądało, ogólnie trwało to niecałą godzinę :| sic! :\ |
Cytat:
|
Mam problem :help:
Zainstalowałem grę, ale się nie uruchamia. Klikam na ikonkę Half-Life 2 i nic. Wkładam CD1 i wybieram Play i nic :nie: Co jest grane??? Napiszcie co trzeba zrobić krok po kroku :taktak: :help: |
Cytat:
|
Cytat:
Ale jak coś to możesz na mnie liczyć :piwo: |
Cytat:
|
No dostałem wkońcu HL2 :taktak: :D
Właśnie instaluję. @Pagerus możemy grać :D |
Cytat:
|
To kiedy gramy? :D
|
My mamy takie newsy wczesniej - www.Half-Life2.pl i na wp jakos nie wspomnieli ze z tym updatem byly klopoty :P
|
Cytat:
|
Ja niestety cały czas w tym samym miejscu jestem :( Wiecie - jeszcze NFSU2 jest no i od niedawna Sid Meier's Pirates! :D Tylko i tak za bardzo nie mam czasu w to wszystko grać - buuuu :(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mnie wcignelo :)
ile jeszcze zeby wyjechac z tego zamknietego misata :> |
coś bardzo ciekawego znalazłem:
half-life almanah w końcu wiem, o co dokładnie w tej historii biega :P |
Cytat:
|
Mój tata po przejściu HL2:
- Wstętna ta gra, żygać sie chce... - Czemu - westchnęłem? - Okrótna taka obrzydliwa że szkoda gadać .... :P .... |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
to najlepsze przed tobą.
nabardziej podobała mi się końcówka z gravity gun'em - rzucanie żółnierzami to jest to, co lubię najbardziej :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak tam Wasze postępy w HL2? Chyba, że każdy już skończył i wziął się za coś nowego już :P |
Cytat:
|
Cytat:
Ale przynajmniej zmieniłeś ten opis :D |
Cytat:
;) |
Co tu taki wysyp użytkowników z dopiskiem "Banned"? :P
A mówiąc o graniu w CS'a - miałem na myśli tego z HL2 - CS Source czy jakoś tam :P Jeszcze nigdy nie grałem w to cudo - tak więc lama ze mnie na maxa :D |
a ja z innej beczki :)
kto ma pozyczyc 256mb (333) ramu bo mi sie tnie :> a mam tylko 256 |
|
Cytat:
|
Nie sledzilem tego tematu, ale qmpel przyniósł mi HL2,a dokładniej Half-Life.2.PROPER-EMPORiO sciągnięte z suprnovy i poprosiłmnie o zrobienie instalki, bo ta wersja po ściągnięciu była spakowana....
I tu pytanie, czy pojawiła się już normalna wersja w obrazie DVD / CD z instalką czy wszystkie zawierają spakowane pliki?? |
Cytat:
Sam miałem 256MB i wiem jak się grało :| Teraz na 512Mb to co innego :D |
Cytat:
|
Cytat:
moze patch do HL2 cos poprawi (512/1024) ... |
Cytat:
|
Cytat:
mam 9800@PRO i 1024 Ram'u ... wszystko na full x4 antyaliasing i z x16 filtrowaniem anizotropowym - zero przestojow - popiernicza jak norton commander :D ale jak zmiejszylem ram do 512mb ... ooo to sie zaczelo rwac :( |
Cytat:
Zrób tak jak piszą, może pomoże :D |
Cytat:
|
Cytat:
Ja nie wiem jak to jest naprawdę bo dopiero czekam, aż mi przyślą gierkę :D Cytat:
|
Tnie się Wam dźwięk?? Kurde gram już od dłuższego czasu i staje się to denerwujące.
|
Dalej mi nie działa Half-Life 2 . Mój problem jest związany z plikiem response_rules.txt
w katalogu hl2\scripts\talker . Czy może mi ktoś wysłać ten plik . Może jak go podmienię to pójdzie . mikas4@o2.pl |
Cytat:
http://cp.people.overclockers.ru/cgi..._2_Nosteam.rar |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kup oryginal :|
|
Nie moge uruchomic gry Half-Lfe 2 Emporio. Jak uruchomie plik launcher.exe to wyskakuje taki komunikat
http://mikas4.fm.interia.pl/hl2.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
|
moze dlatego ze procesor dostaje zadanie - gierka wymaga troche od proca, i np. eMule odstawia na dalszy plan - wg mnie tak moze byc
|
za jakieś 2 lata może wyjdzie :D
powiedźcie mi, dlaczego, gdy odpalę dowolną grę (single), to download spada mi prawie do zera? |
no to teraz czekamy na stalkera :D
|
Cytat:
ściągnij Half Life 2 Fixes z supernova waży coś 10mb nie trzeba się już bawić ai i sie nie wiesza. |
juz jest spox zaladowalem czesniejszego save'a i poszlo.... a problem z ai rozwiazalem w znaleziony na necie sposob: dodanie w config.cfg 2 linijek kodu i ustawienie go jako "read only"
|
Cytat:
|
Cytat:
|
chcialbym :( ale w moim przypadku to wyglada albo pirat albo nic
edit: i chyba bedzie to nic, przy tylu babolach pirata :( |
Ludzie kupcie oryginal :|
|
ai_disable to zn "ai wylacz" wiec zeby temu zaprzeczyc musze dac 0 bo jak 1 to polecenie jest w mocy, dziala, chyba ze tu czegos nie rozumiem? zwlaszcza ze jak dam ai_disable 0 to zaczynaja we mnie strzelac
zreszta sprawdzalem juz wczesniej, nic z tego, panienka stoi i rznie glupa |
Cytat:
AI_DISABLE 0 a nie z 1;\ Angielski i logika sie kłania :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:19. |