![]() |
Cytat:
|
pamietacie film Crank? glowny bohater na koncu ginie w sposob dosc... hmm... no nie ma czego zbierac :D
ma byc dwojka - odratowali go :hahaha: |
Underworld Rise Of The Lycans podczas oglądanie tego filmu cierpiałem tak ja Lucian cierpiał podczas biczowania. 4/10.
|
"Zamiana" vel "Sexchange" - 1/10
byłem wczoraj (chwalę się) na oficjalnej premierze we WRO - pokaz zamknięty, zaproszenia, pierdoły - aktorzy, reżyser, scenarzysta -same polskie "gwiazdy" a film żenada - jakbym miał zapłacić to zastanowiłbym się czy wydac szmal na na piwo czy kino - wybrałbym to pierwsze ;) P.S. pokaz był dla ś.p. Tadka Szymkowa[*] odtwórcy jednej z ról |
zgadzam się... zostałem zaproszony na ten film i szczerze mówiąc takiej padaki dawno nie widziałem. a motyw z zamianą... :blee:
oceniam go max 2/10 |
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
5+ (w porywach do 6) / 10 Do kina bym na to nie poszedł :nie: |
No to sobie pojadę:
slumdog 3/10 dla mnie (również dla mojej żony) kicz nie warty obejrzenia, nie rozumiem jak takie coś dostało 8 oskarów, czyżby podlizywanie się kasie z bollywood? |
Cytat:
|
chodzi o odmiennosc gowna
smierdzi inaczej a to juz cos... |
I teraz ta afera z zarobkami dziecięcych aktorów. Film zarobił ponad 120mln dolarów, a dzieciaki dostały bodajże 2tys i 750. Paranoja.
|
Cytat:
Zyskali rozgłos, mają szansę ze zdobytą sławą coś w przyszłości zrobić i to jest dla nich największy zysk. A przychody z filmu to zarobki wytwórni i ewentualnie garstki największych światowych gwiazd. Takie realia. |
a propos zarobkow - i maja zalozony fundusz powierniczy oraz comiesieczna pensje
daj komus ze slumsow milion buksow i co on z tym zrobi? a w zasadzie rodzice? dzieciaki w zyciu by tych ppieniedzy nie zobaczyly przyjete rozwiazanie jest zdecydowanie lepsze imho |
Jeśli jesteś 15'sto letnią gimnazialistką/licealistką i masz w pokoju plakaty tego kolesia z "Prison Break" ewentualnie Dody, to gorąco polecam film "Kochaj i Tańcz".
Niestety zostałem zmuszony do pójścia do kina (w charakterze opiekuna) przez moje dwie kuzynki i ciotkę. Myślałem,że tam umrę. Marzyłem o butelce wódki i ogórkach kiszonych. Takie doświadczenie jest jedyne w swoim rodzaju. Jedyne pocieszenie, że spotkaliśmy kilka ich koleżanek...:D Co za qrewsko głupi i infantylny film.:ysz: |
Cytat:
:haha: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:04. |