Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Filmy, które można sobie darować... (https://forum.cdrinfo.pl/f26/filmy-ktore-mozna-sobie-darowac-67354/)

Sunna 25.03.2009 07:29

Cytat:

Napisany przez Reetou (Post 1013374)
Disaster movie - po raz pierwszy spotkałem się z tym, żeby producent filmu ocenił własną produkcję w tytule...

Na szczęście mądrzy ludzie wymyślili fast forward. Ocena: 0/10.

A wystarczylo zajrzec na imdb :)
Chyba jest nawet w kategorii top bottom 100

demek 29.03.2009 17:22

far cry
nie dosc, ze mam wielkiego kaca to jeszcze sie tylko wku...em ogladajac ten syf

woitas 29.03.2009 21:44

Odliczanie (Countdown) to ruski film akcji. przyznam, że nakręcony z dużym rozmachem. fajnie się to ogląda.. ale mam wrażenie, że oglądam film propagandowy rodem z czasów stalinowskich.
źli czeczeńcy mordują i terroryzują prawych obywateli rosyjskich, a dzielny agent rozwala ich misterny plan... ja za takie coś podziękuję.

Burt 04.04.2009 01:03

Cytat:

Napisany przez woitas (Post 1014428)
Odliczanie (Countdown) to ruski film akcji. przyznam, że nakręcony z dużym rozmachem. fajnie się to ogląda.. ale mam wrażenie, że oglądam film propagandowy rodem z czasów stalinowskich.
źli czeczeńcy mordują i terroryzują prawych obywateli rosyjskich, a dzielny agent rozwala ich misterny plan... ja za takie coś podziękuję.

Dokładnie jak "9'ta Kompania". Propaganda rodem z czasów Stalinowskich.

icemac 06.04.2009 11:56

Cytat:

Napisany przez Burt (Post 1015483)
Dokładnie jak "9'ta Kompania". Propaganda rodem z czasów Stalinowskich.

oj i tu saię nie zgodzę "dziewiata kompania" jest dobrym filmem :taktak:

mensir67pl 07.04.2009 05:30

Cytat:

Napisany przez icemac (Post 1015903)
oj i tu saię nie zgodzę "dziewiata kompania" jest dobrym filmem :taktak:

3 X :taktak::taktak::taktak:

:spoko:

Reetou 07.04.2009 08:38

Quantum of Solace - mi się nie podobał: montaż scen robiono po pijaku, fabułę ktoś układał na kacu... Bo co to niby za przyjemność oglądać niby dynamiczną scenę, gdzie zmiana ujęcia jest co ćwierć sekundy i nie dość, że nie widać kto kogo goni, to nawet nie wiadomo, czy to ręka, czy kolano?

nimal 07.04.2009 17:11

9 kompania byla rewelacyjna :D
ostatni Bond... coz, Bond to to nie jest, ale od poprzeniego to wszystko bedzie lepsze... braki autoironii chcieli nadrobic ilosci akcji - oglada sie niezle, ale ze starymi Bondami (do Brosmana wlacznie) to nic wspolnego nie ma

a co sobie darowac mozna?
Marley and Me - 2h a mozna by skrocic do 30min... no - moze 1h
melodramat o psie :|

Zabojstwo Jessie Jamesa przez tchorza costam Forda - tytul rownie rozwleczony jak film, milion zblizen twarzy Forda, tylko ze to nie Boghard go gral, wiec po prostu nuda

Killshot - po prostu nudny, akcja zero odkrywczosci i porzewidywalna do bolu

Burt 08.04.2009 03:44

9'ta Kompania rewelacyjna??????? To typowy zapychacz klasy C.

Z takimi desantowcami to sam bym sobie dał radę. Najlepszy moment to ich "strategicznie" położony punkt obserwacyjny/kontrolny na ważną drogę.........u podnóża góry. Tylko ***** by się tam zasadził, albo ten marsz mujahedinów. Toż to było tak beznadziejnie głupie, że aż śmieszne. Desantowcy z elitarnej jednostki, zauważyli 100-200 mujahedinów dopiero z odległości 100m. A jak celnie strzelali. Ja na to patrzyłem z politowaniem. Takich kretynizmów można by było by mnożyć w tym filmie.

Ten film to propaganda rodem z wojny w Wietnamie, gdzie gdybyśmy nie znali historii to moglibyśmy powiedzieć, że Amerykanie wygrali tą wojnę. I ten tekst na końcu "Zwyciężyliśmy". Jasne.

Litości............................to jechało Stalinizmem i kultem Czerwonoarmisty na kilometr.

nimal 08.04.2009 09:45

ta, szczegolnie ostatnia scena, gdy im powiedzieli, ze to nie mialo sensu, tylko nikt ich nie poinformowal :D

Smartek 09.04.2009 08:44

Cytat:

Napisany przez Burt (Post 1016213)
(...)gdzie gdybyśmy nie znali historii to moglibyśmy powiedzieć, że Amerykanie wygrali wojnę. (...)

tę*

;-)

Reetou 01.05.2009 02:19

Ile waży koń trojański? - komedia romantyczna Machulskiego.

Tak się ubawiłem na tej komedii. że usnąłem prawie...

andrzejj9 01.05.2009 10:48

Cytat:

Napisany przez Reetou (Post 1020347)
Ile waży koń trojański? - komedia romantyczna Machulskiego.

Tak się ubawiłem na tej komedii. że usnąłem prawie...

czekaj.. komedia + romantyczna + polskiej produkcji... To wystarczy, żeby trzymać się od tego z bardzo daleka :>

loki7777 01.05.2009 10:51

polskie = ten dzial, czesto i gesto sie sprawdza zwlaszcza reklamowane jako super/mega/hiper

Reetou 01.05.2009 12:02

Cytat:

Napisany przez andrzejj9 (Post 1020374)
czekaj.. komedia + romantyczna + polskiej produkcji... To wystarczy, żeby trzymać się od tego z bardzo daleka :>

Zapomniałeś jeszcze o jednym składniku tej sumy - Machulski. Niestety chyba się zestarzało jego poczucie humoru. Albo moje...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:05.