![]() |
Push - a moglo byc ciekawie
dzieciaki o nadprzyrodzonych mocach... bla bla bla - od polowy zaczolem przewijac, zeby jednak wiedziec, jakie jest zakonczenie |
Ten film to ogromna porażka...
Byłem na nim w kinie. *rzyg* |
Forgetting Sarah Marschall - nudna komedia o pozuconym facecie
jak kogos smieszy rozczulanie sie nad soba i wyobrazanie seksu glupiej blondyny z przyglupim rockmenem - to prosze bardzo |
Jak wyjdzie lektor pl lub dvdrip to sie ogladnie:)
|
w sumie z kazdych 3 minut mozna by normalny film o mordobiciu zrobic
wiec takie ogladanie na razty to moze dobry pomysla :szczerb: |
Cientcy jesteście, ja zamierzam to obejrzeć ;) Już dotarłem do jakiejś 20 minuty (oczywiście nie na raz) i zamierzam iść dalej ;)
|
Ludzie !!!! Crank 2 będzie w kinach ;). Ja nie mogę, jak ktoś na to pójdzie to chyba popcornem się udławi. Albo go krew zaleje kiedy zapłaci 21 zł za bilet.
|
Dzień w którym zatrzymała się ziemia - jak dla mnie 3/10 , straciłem 1,5h niedzielnego popołudnia na ten szajs , ide na obiad i zapodam sobie Jurka Kilera
|
Nowa Ziemia - znowu rosykjskie kino, ale tym razem totalne rozczarowanie
niemrawa akcja, gadania jak w partiotycznym filmie amerykanskim |
Teoria Chaosu to cos pieknego :D
|
Bo to inne kino (fajna muzyka na koncu;), a crank jest odmozdzony;)
|
Cytat:
Wczoraj wieczorem obejrzałem stary film z Jasonem S. - Teoria Chaosu. Niebo a ziemia. Jeszcze grał Wesley Snipes. O wiele lepsza rozrywka sensacyjna. |
potwierdzam
Crank 2 - po okolo 10 minutach koles przezyl zmartwychwstanie, przeszczep serca, zabil wiecej osob niz Rambo w calej trylogii, rozbil samochod, zadowolil wielkiego muzyna giwera, uratowal chineczke, przebiegl maraton, rozbil samochod i podpiol sie do akumulatora jezykiem... gdzies kolo tego wylaczylem, bo tej papki ogladac sie nie da szkoda, bo bardzo lubie tego aktora... |
Crank 2. Przerwałem po 10 minutach.
|
Cytat:
jedyna warta uwagi scena, to ta z młodym Robertem Kubica :haha: reszta to kicha niemożebna... przy okazji naszła mnie taka refleksja :( filmy, muzyka... wszytko u nas takie drętwe... dlaczego tacy się staliśmy? pamiętam, gdy byłem dzieckiem częste wizyty sąsiadów z klatki. wspólne wypady, wyjazdy czy też imprezki rodziców. gdzie to się podziało? każdy sobie... dobra dość tego :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:42. |