![]() |
Właśnie oglądałem 3 filmy i tak:
"Dom woskowych ciał" i musze przyznać, że mi się podobał 7,5/10 :) Jeszcze bardziej będzie sie podobał tym, którzy lubią Paris Hilton :> "Martwica mózgu" nawet nie będę komentował 1/10 :taktak: "Marzyciel" nie oglądałem całego, bo nie lubię takiego kina, więc nie oceniam :nie: Aktualnie oglądam Dominion :) |
Cytat:
|
hmmm tak z glowy to ciezko:
wielki szu
ziemia obiecana lalka kroniki riddicka malena mechaniczna pomarancza przekret meet joe black ghost in the shell 1 i 2 siedem pump up the volume 5 element equlibrium a knight's tale desperado ( NIE 2 - porazka ) maverick banditas hackers matrix - ale kto tego nie widzial ? ( 2 i 3 to ja passs ) pierwsze 3 czesci gwiezdnych wojen najlepiej NIE POPRAWIONE (bez jabby wilkosci hana solo :/ ) ( znaczy nie te z "disneyem" tylko stare 3 czesci ) :D american psycho ... nie pamietam wiecej ale jest troche fajnych filmow.... |
heh.. ja przed chwilą na TVN obejrzałem Matrixa dwójkę. No i cóż, chcąc coś dobrego o tym filmie powiedzieć, raczej bym milczał, więc tylko napiszę, że dla mnie jakieś 3/10, ale to raczej za pojedyncze sceny bo film jako całość do oglądania się nie nadaje. Gdyby nie sława jedynki, to chyba ten film byłby głównym faworytem do złotych malin i innych tego typu 'wyróżnień'..
|
Cytat:
|
Cytat:
i tak tez Pulp Fiction wywarlo na mnie bardzo pozytywne wrazenie, a Kill Billa po dzien dzisiejszy nie moge zrozumiec :).. koles ma swoj styl - trza mu przyznac.. :respect: pozdro ;) |
Cytat:
|
Kiedy wyjdzie wersja polska filmu"Jan Paweł II" ?
Bo czekam specjalnie na tą wersje! |
Wczoraj oglądałem Hostel i powiem tylko, że to dno :| :taktak:
Wiedziałem, że taki będzie, bo to film Quentina Tarantino :> Polecam jeszcze Widmo z ostatnio oglądanych :) Dzisiaj będę oglądał: Dom woskowych ciał Dominion Lęk Marzyciel Martwica mózgu Sex is zero :) |
Cytat:
Cytat:
|
Jak w niebie - bardzo fajny film :taktak:
Mnie sie podobal :) 7,5 - no może 8/10 :D |
Hooligans - fajny film,ale mogli obsadzić główną rolę innym aktorem,bo Frodo mi tam nie pasuje.
|
przed chwila obejrzalem film "hooligans" i jak sie zapewne z nazwy domyslacie jest to film o kibicach, huliganach.
myslalem, ze wiekszosc czasu film bedzie pokazywal jak sie kibice naparzaja i tu mile zaskoczenie... owszem, jest kilka dosyc brutalnych scen (i jesli ktos tego nie trawi niech nie traci czasu) ale film posaiada rowniez dosyc ciekawa fabule. pokazuje chlopaczka, ktorego wyrzucili z harwardu i po przyjezdzie do londynu (celem odwiedzenia siostry) trafaia w takie wlasnie towarzystwo. ogolnie film mi sie podobal. milosnikom tego typu filmow szczerze polecam! |
Witam
Nie wiem czy ktos wspominał ale Peter Jackson znowu wywinął fajny numerek ze swoim filmem a mianowicie ten sknera krecil 3 filmy na raz Sa juz 3 czesci King Konga!! Druga ma podtytul "The Son Of Kong" a trzecia "In Wolves Lair" ale bedzie puszczal raz na rok :/ (skad my to znamy??;)) Ogladalem fajny dokument o tym jak krecono filmy, bedzie duuzo fajnych potworkow duzoo Esesmanow i takie tam no nic czekamy... |
film naprawdę udany.
może niektórych czasem razić angielski aktorów, ale mnie to wcale nie przeszkadzało. wręcz przeciwnie. a sama historia jest tak płynnie i wciagająco opowiedziana, że ogladamy film i nagle... pojawiają się napisy końcowe :] http://images.thewavemag.com/images/...4000/13690.jpg |
Cytat:
Trzeci to tematyka, która bardzo mi pasuje. Ale pewnie wybiorę się na to do kina :) |
mi kumpel pożyczył pierwszy sezon 4400
serial bomba. polecam. właśnie jestem świeżo po obejrzeniu Memoirs Of A Geisha. "Wyznania gejszy" to film oparty na powieści Arthura Goldena. Historia opowiedziana w filmie rozpoczyna się w 1929 roku, kiedy to córka japońskich biedaków zostaje oddana do domu gejsz, by pracować tam jako służąca. Pomimo wielu trudności i przeszkód dziewczyna wyrasta na bardzo piękną kobietę i staje się legendarną gejszą Sayuri, która podbija serca najpotężniejszych i najbardziej wpływowych mężczyzn swoich czasów. polecam chociażby ze względu na świetną muzykę oraz grę Ziyi Zhang :] http://pub.tv2.no/multimedia/na/arch...ha_210690m.jpg |
Cytat:
no tak.. nie wiem co mnie wzielo :| |
Kazdy sezon ma 24 odcinki :P (logiczne chyba? ;))
Wszystkie sezony znalazlem na demonoidzie; 1 i 2 DVDRip, 3 i 4 HDTVRip Najwolniej sie sciagal 4, ale juz mam wszystkie; 3 juz za mna, kolejne jak bede mial czas :) |
Cytat:
na serio - mam caly 1., 4., troche 5 i 18 epizodow z 2. (ile ma drugi?) pozdro ;) |
Cytat:
Pierwszy wypada blado na tle drugiego i trzeciego ;) choc z poczatku wydaje sie, ze cezko zrobic cos lepszego :) |
ja skonczylem ogladac pierwszy sezon "24" - bardzo dobry serial :)
zaczalem drugi, ale narazie wydaje sie glupi :( pozdro ;) |
Ja obejrzałem wczoraj w końcu Króla Artura. Przyznam, że spodziewałem się raczej kiepskiego filmu, ale zostałem pozytywnie zaskoczony. Oczywiście, żadne to niezapomniane dzieło, ale nawet przyjemnie się oglądało. Dla mnie 7.5/10.
Natomiast jedna rzecz w tym filmie jest wybitna - muzyka. Nie wiem, czy ścieżka dźwiękowa z niego zdobyła Oskara, ale zdecydowanie na to zasługuje. To chyba najlepszy soundtrack, jaki w życiu słyszałem. Wielbicielom Zimmera czy Williamsa polecam zdeycdowanie. |
dzisaj mialem okazje obejrzec dwa filmy jeden tajlandzki "Shutter - Widmo"...przypomina nieco Ring oraz Darko Water..ale jest kilka swietnych momentow oraz fajne zakonczenie wiec bardzo polecam.....drugim film jaki mialem przyjemnosc obejrzec..nie wiem czy do konca byla to przyjemnosc byl film Tajemnice Brokeback Mountain...film nominowany w 8 kategoriach do oskara..4 zlote globy..po obejrzeniu stwierdzam ze nie bylo to jakies wybitne dzielo...jednynie fajne widoki gor....mysle ze ten film dostal tyle nagord za to ze porusza temat gejow i tyle.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ja stracilem wzrok na kilka sekund :blee: |
Cytat:
Zapraszam do poczytania regulaminu. :czytaj: :D I popracuj proszę nad ortografią, bo to aż oczy bolą. :wow: |
hej dziś sie zarejestrowałem :) i hciałbym obejrzec ten film czy mogli byści mi pszesłac linka by pobrac ten film :) hodzi mi o film " sin sity"z gury serdeczne dzięki
|
nie sledze watku zbyt skrupulatnie wiec jesli byla juz mowa o filmie "czas surferow" to sory.
jesli jednak nie to szczerze polecam! film poprostu rewelacja! gra aktorow, dialogi no i akwizytor Rysio- dawno sie tak nie usmialem i to przez calutki film :haha: super komedia :tak!: |
Ja obejrzałem dzisiaj Braci Grimm. Film jak dla mnie beznadziejny (powiedzmy 3/10), ale zainteresowała mnie kopia. Najpierw nie chciał mi tego uruchomić ani sub-edit, ani Best player i dopiero pod Media Player Classic się uruchomiło, a potem zobaczyłem, że jest wyjątkowo dobra kopia. Jak na divxa to muszę przyznać, że z taką się jeszcze nie spotkałem.
Zastanawiam się więc, czy to jakiś nowy kodek. Mam zainstalowanego Quick Time 7 (do HDTV) i tylko pod tym poszło, a film naprawdę od strony video (dźwięk zresztą też) jest w wyjątkowo dobrej jakości. No i właśnie - czy jest jakiś nowy zestaw kodeków, który trzeba zainstalować, żeby chodziło to też pod sub-edit czy best player? |
Nie chciałem się wypowiadać na temat Aeon Flux,ale skoro inni przetyrali ten hmmmm....''film'',to powiem tylko,że tak *****nego,drętwego paszkwila dawno nie widziałem.Ten koszmar nie jest wart 5 minut oglądania mimo ,że obejżałem cały.Nawet Charlize Theron nie ratuje sytuacji.Jak nic należy się złota malina.
Brak mi słów aby dalej opisywać ten ................ |
"Szeregowiec Dolot" to totalne dno!!!
Nawiązania do "Jak rozpętałem..." są w mojej ocenie conajmniej żenujące |
Największe rozczarowania ostatniego tygodnia:
1 miejsce - Mgła 2 miejsce - Aeon Flux 3 miejsce - Opowieści z Narni Najciekawsze filmy ostatniego tygodnia: Lord of War, Good Night and Good Luck, Jabłka Adama :piwo: |
Cytat:
A szczerze mowiac nie przekonal mnie do walki ze snem imusialem go dokonczyc nastepnego dnia... Najgorsze sa sceny walki- pefidnie zmontowane, zeby nie zobaczyc, jaka bujde wciskaja A najlepszy punkt filmu to Charlize Theron :) 4/10 A dzis obejrzalem (troche pozno, szczerze mowiac) Piraci z Karaibow: Klatwa Czarnej Perly I jak dla mnie rewelacja :respect: Duzo akcji, duzo smiechu i swietna rola Johnnego Deepa Jesli ktos jeszcze nie ogladal- zdecydowanie POLECAM :spoko: |
|
Cytat:
"Aeon Flux" jest adaptacją popularnego serialu MTV. Akcja filmu rozgrywa się w XXV wieku, kiedy morderczy wirus spustoszył Ziemię i uśmiercił większość ludzi. Pozostała część ludzkości schroniła się w państwie-mieście Bregna. Od świata zewnętrznego Bregna oddzielona jest wielkim murem, a władza w tym państwie-mieście należy do Kongresu Naukowców. Historia filmu koncentruje się na Aeon Flux (Charlize Theron) - najskuteczniejszej agentce rebeliantów, dowodzonych przez Handler. Aeon Flux zostaje wysłana z misją uśmiercenia szefa rządu Bragny. Podczas wypełniania swojej misji Aeon Flux odkrywa świat pełen tajemnic, który sprawi, że nic nie będzie dla niej już takie, jak przedtem. do tego za***ista muzyka... to jest to, co tygryski lubią najbardziej :) http://images.amazon.com/images/P/B0...1.LZZZZZZZ.jpg |
Obejżałem właśnie film ''Fun with Dick and Jane''.Film dosyć fajny miejscami zaje...... śmieszny(aparacik ,żeby pies nie szczekał ^_^ ).Gorąco polecam. :spoko:
|
Cytat:
|
ja dzisaj zamierzam to obejrzec...a jestem po obejrzeniu Mgly - the Fog nie polecam absolutnie..niby horror a wogole nie straszny...kicz...zrobiony nowoczesnie fajne efekty i postacie...ale nudny...z beznadziejnym moralem na koniec.
|
Wczoraj obejrzalem 'Just like heaven'
I rzeczywiscie, filmik przyjemny... Czasem lubie ogladnac cos prostego, troche zabawnego, i ten film sie do tego nadaje ;) |
Masz całkowitą rację @andrzejj9.Generalnie te dzieciaki grają strasznie sztucznie.Ale filmik można obejżeć dla chodźby samego ''zaliczenia''go.
|
Ja byłem wczoraj w kinie na Narnii.
Generalnie muszę powiedzieć, że nic szczególnego, od taka sobie bajeczka. Poprawnie zrealizowana to prawda, ale jednak dla zdecydowanie młodszych osób, bo ciut starsze muszą i to dość znacznie przymknąć oko na niektóre założenia (że o chłopaku, który w ciągu godziny uczy się władać mieczem i wygrywać z zawodowymi zabijakami, tylko wspomnę..). Dla mnie 6/10, ale raczej bym nie polecał. |
Wlasnie obejrzalem druga czesc trylogii ameryklanskiej Larsa von Triera - "Manderlay". REWELACJA! Kto nei widzial, niech obejrzy. A kto obejrzal niech ewentualnie zapolemizuje z moja interpretacja, bo jestem ciekaw Waszych opinii.
Kto nie oglądał, a zmierza obejrzeć niech nie czyta (spoilery). Na poczatku probowalem posadzac larsa o klasyczne rozwiniecie tematu typu "Rewolucja zje swoj ogon", ale Bogu dzieki bylem w bledzie. Manderlay podobnie jak Dogville jest tu symbolem calych Stanow Zjednoczonych. Grace probuje wprowadzic w miescie niewolncizym system demokratyczny, z coraz bardziej nieudolnym skutkiem. Reżyser próbuje nam przedstawic - jak się później okazuje - "świadome niewolnictwo" jako system polityczny gwarantujący brak głodu, bezdomności i bezrobocia. Utopijna wizja ustroju w małej społeczności... Tak gdybam, gdybam i nagle do mnie dociera - "ŚWIADOME NIEWOLNICTWO JAKO RECEPTA NA UZDROWIENIE NIEPRZYSTOSOWANEJ SPOŁECZNOŚCI" - czy może być coś bardizej niedorzecznego? Zaczynam wrecz slyszec szyderczy smiech von Triera zza kamery. Wmawial mi to przez bite dwie godziny, a - co najgorsze - ja mu uwierzylem. (Koniec spoilerow) Podkreślam jeszcze raz to, co nadmieniłem przy Dogville. Może trochę szralatna, na pewno prześmiecwa, moim zdaniem geniusz i wizjoner artystycznego i moralnego kina. Pozycja obowiazkowa dla wszystkich, ktorzy lakna ambitnego i inteligentnego kina eksperymentalnego. Tutaj tez scenografia (tak jak w Dogville) jest umowna, czyli praktycznie jej nie ma, a Lars nagina mocno Dogme'95 do wlasnych potrzeb, jednak nadla miesci sie w jej zasadach. MISTRZOSTWO!!! |
i matura :D
|
No ja dopiero zaczynam od jutra :D
A pozniej 2 miesiace do konca roku szkolnego- zyc nie umierac :D |
Cytat:
OMG niezle.. ja juz zapomnialem, ze mialem, bo dwa tygodnie temu sie skonczyly :) |
Cytat:
Mam obydwa z filmow ktore polecasz, a ze ferie przede mna, to pewnie obejrze :spoko: |
Polecam ''Just like Heaven''.Romansidło ale fajne.Oraz film ''Munich''. :piwo:
Edit.Gadam do siebie. :blee: |
Cytat:
|
Radzę zwrócic uwagę na "Tajemnicę Brokeback Mountain". Temat może co poniektórych zniechęcić || . Ja się przełamałem i nie żałuję. Film obejrzałem z moją kobietą i zapadł nam w pamięć. A muzyka i zdjęcia super. Ciekawe ile dostanie Oscarów
|
Moze to nie jest film, ale polecam ogladniecie serialu allo, allo - niektore akcje sa tak smieszne, ze brzuch ze smiechu moze peknac. Obecnie mam 4-ry pierwsze sezony, ale jak namierze zrodla nastepnych to tez je sciagne. Wiem, ze ten serial leci na dwojce, ale czas w ktorym trwa jego emisja, nie za bardzo mi pasuje.
|
Oglądałem wczoraj za***isty film ,przyajmniej to jest moje zdanie.
Horror-Amityville,naprawde warto oglądnąć ,ślina mi wgardle stawał przy niektórych scenach. |
jakies glupoty, pusciliby Prison Breaka, a nie..
teraz on jest moim ulubionym serialem - i zaraz po nim lost :) |
Właśnie zaczoł się serial "Kamienie śmierci"i wydaje mi się mało ciekawy i troche stary!
I dlatego mam pytanie czy to jest jakiś nowy film ,ciekawy i czy się opłaca marnować czas na niego ?! Wiem że ide na łatwizne nie oglądając go ,ale chce się dowiedzieć co nieco o nim! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Właśnie oglądałem Underworld Ewolution. :) Jak komuś się podobała pierwsza część to z drugiej też będzie zadowolony :spoko: .Nie rozwodzę się nad tym czy to jest ambitny film czy nie ,poprostu jak ktoś lubi te klimaty to polecam.Bardzo udane efekty ''przemian''.Pozatym Selena i jej latexowe wdzianko... :serdusz: :szybksex: :D
Teraz się szykuje na ''Monachium'' || |
Cytat:
|
heh wypadłem z obiegu co tam nowego z videoteki polecacie ?
|
sorry ze troche nie w temacie ale tu jest reklamowka Oscarow..w koncu to juz niedlugo:
http://www.oscars.org/78academyawards/trailer/ edit: jeszcze dodam ogladalem dzisaj "pregi" calkiem fajny film ale cos mi w nim brakowalo jakis za krotki.... i widzialem jeszcze "house of the death" na podsawie slynej gry z segi..ten film to lepije omijac szerokim lukiem |
Cytat:
|
Ja wiem czy on taki dobry? Oglądnołem go ale jakoś specjalnie mnie nie wciągnąl...
Jedynie bitwa na końcu była ciekawa a reszta to taka jakaś średnia była.. |
Cytat:
polecam :) a, i - zacząłem, wciągnęło pozdro ;) |
Ja bym polecił film "Opowieści z Narni" bardzo dobry film,mi się strasznie podobał:)
Jak zaczołem oglądać tak mnie wciągło że nie mogłem oka z monitora spuścić ;) |
Nie wiem czy bylo :)
ale polecam CRASH swietny film i do tego swietna oprawa muzyczna ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Kilka dni temu obejrzałem także ***8222;Atak na posterunek***8221; (Assault on Precinct 13) rok 2005. Mam mieszane uczucia co do tego obrazu. Generalnie, nic nowego tu nie wymyślono, ale film miał ciekawą akcję i mogę powiedzieć, że oglądało się go dobrze. Jednak od pewnego czasu pokazywanie tego typu przemocy (strzelanie sobie w głowę z bliskiej odległości, wysadzanie się w powietrze czy bicie zwierzęcia - w jednej z pierwszych scen) po prostu mnie męczy i nieco przygnębia. Nie wiem, może zaczynam się po prostu starzeć :). Można nakręcić świetny film (choćby opisywane wcześniej Egzorcyzmy ...) bez setek trupów i mózgów latających po ekranie. Poza tym całość nie jest jednak zła i jeśli komuś nie przeszkadza to o czym mówiłem, to można zobaczyć. pozdrawiam |
Bewitched z Nicole Kidman - w skali 1 do 10, gdyby nie przyjemność poglądania tej pani, dałbym pełne zero. A tak 1, góra 2 ;) Odradzam.
|
Cytat:
a i.. czas na ten film nie jest czasem straconym! :bicz: |
Ja polecam Lord of War (pan życia i śmierci) Świtny film warto stracic troche czasu żeby to zobaczyć:)
|
Cytat:
Podaje link (w Firefoxie + real alternative nie dziala - chodzi tylko w IE przynajmniej u mnie ) ciekaw jestem waszych opinii..... Tasma z prawdziwym nagraniem |
Egzorcyzmy Emily Rose (The Exorcism of Emily Rose)
WART poswiecenia czasu na ogladanie i Wykolejony (Derailed) film przewidywalny ale mozna ogladnac ;) |
Cytat:
A co do moich propozycji to: -Dziewczyna z sasiedztwa - myslalem ze sie posikam ze smiechu :serdusz: -Transporter (obie czesci) -Twierdza -obie czesci SAW -Czterej Bracia (naprawde film godny polecenia) - czterech przybranych braci spotyka sie po kilku latach na pogrzebie swojej matki ktora zginela zabita za dlugi jednego z synow (granego przez Andre3000 z Outkasta) i zaczynaja vendette, ciekawy scenariusz i duzo zwrotow akcji -oraz ostatni na tej liscie ale na pewno nie ostatni wsrod moich ulubionych "11:14" Bardzo symboliczna godzina w tym filmie, akcja filmu obejmuje jakies pol godziny moze i jest seria niefortunnych zdarzen przedstawiona z perspektywy roznych osob bioracych udzial w akcji. Ze znany ch aktorow pojawia sie Swayze. Naprawde goraco polecam Jeszcze The ring- rowniez obie czesci, strasznie wkrecajacy film. Na serio sie balem ogladajac go |
:podbite: Stanowczo odradzam ''Jarhead'' ,tak beznadziejnego filmu dawno nie :blee: widziałem.
|
taki mały ot :)
Kiedyś ktos w tym temacie podał linka do zajawki nietypowego filmu. Szukałem go chyba z 2h ale nie doszukałem się w tej górze postów. Pamietam ze był tam np kot z ludzką twarzą który się tak smiesznie uśmiechną szczerząc zęby... była jakaś scena w której wielka twarz zawieszona jakby w powietrzu rozmawiała z dziewczyną a potem z jej ust wyleciał ogromny rój owadów(?)... nie umiem sobie przypomnieć co było wiecej. W tv na którymś z kanałów leciał program o filmach i własnie był ten film o którym mówie... więc chyba go już zrobili... no tylko zobaczyłem końcówkę i niestety nie było juz powiedziane co to za film. Jak ktoś kojarzy o co mi chodzi to byłbym wdzięczny za przypomnienie tytułu :P |
Cytat:
mam na kompie od dawna, ale zabrac sie ciezko :) i dlaczego nie ma nic lepszego HP niz Ts-maven'a?! |
|
napadlo mnie na stare (mniej lub bardziej, raczej mniej) filmy z romansem...
polecam: Crazy Beautifull The Family Man You've Got Mail L.A. Story |
Hooligans-fajne nawalanki i Frodo.(zniszczył pierścień i teraz cwaniakuje) ;)
|
dzisiaj ogladałem "Intacto" i moge szczerze polecic :)
wkońcu jakas odskocznia od monotonnej holyłódzkiej fabuły ... film traktujący o "szczęsciu" :) |
Cytat:
inna sprawa, ze ostatnio troche lepiej zrozumialem 2. i 3. czesc po przeczytaniu pewnych eseji/esejow(?) nt. tychze czesci za namowa M@X'a :). Mam tez prosbo-pytanie - posiada ktos moze na DVD 1. i 2. czesc Matriksa najlepiej bez lektora z dobrym dzwiekiem i moglby mi zrobic kopie zapasowa? (oryginaly rzecz jasna mam na strychu, ale nie chce mi sie szukac ;)). Oczywiscie ewentualne koszty wysylki + koszty wypalenia bym oplacil! pozdro ;) |
Cytat:
film niezly, faktycznie bajka troche ale nawet dosyc zabawna, i naprawde swietnie zrobiona jezeli chodzi o efekty, dubbing tez calkiem udany koncowka zrobiona chyba jakby troche na szybko, jakos byle skonczyc juz film by sie zmiescic w okreslonym czasie projekcji, ale calosci nie zepsula warto ogladnac w kinie, bo dzwiek ma tu naprawde duze znaczenie jak dla mnie 4.5 w skali 6 |
Cytat:
|
a to nie wiem, nie polemizuje bo ja i ortografia to niezbyt udane polaczenie ;)
|
a ja polecam "jestem przy tobie" - odjechane kino z bollywood
|
Cytat:
Matrix - Matriksa Linux - Linuksa Xbox - Xboksa itd. pozdro ;) |
A Armię Boga ktoś oglądał ?
|
Napisze to po raz kolejny chyba w tym teamacie ale skoro od kad przyszla mi plytka DVD (okolo 13 xD) zdazylem obejzec go 2 razy to co mi szkodzi
Polecam film... Ghost in the Shell ! ^^ Dee Vee Dee ! http://img275.imageshack.us/img275/8...d0121mw.th.jpg |
Smartek - az musialem sprawdzi zeby sie upewnic, ze jednak dobrze napisalem :P http://www.filmweb.pl/Find?query=mat...&submit=szukaj
|
Cytat:
hmm, nie wiem czy slusznie, uwazam, ze te filmy sa na "rowni" |
The Shawshank Redemption jakby na to nie patrzec jest na pierwszym miejscu Top100 portalu filmweb.pl
wyprzedzil nawet Matrixa |
Cytat:
|
Fakt, Skazani na Shawshank pewnie widzial kazdy..
Ja przed momentem skonczylem "Lord of War", film opowiada o handlarzu bronia (glowna rola - Nicolas Cage). Moim zdaniem jeden z lepszych filmow tego roku, spokojnie 9/10 pozdro ;) |
Cytat:
niema wogóle o czym mówic, jeden z klasyków kina. :) |
Dziś oglądałem film Skazani na Shawshank bardzo dobry film,co tu dużo mówić
opowiada o więźniu niesłuszliwie oskarzonym na kare podwójnego więzienia w Shawshank. (Opłacało się oglądać)!!! |
Faktycznie trailery zapowiadają się dobrze...
ale to chyba bajeczka dla dzieci ??? |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:47. |