![]() |
oprowiesci z narni... czekam na HQ ;)
|
Cytat:
|
nie widzialem, myslalem ze obejrze na nowym monitorze, ale monitory sie skonczyly :klnie:
|
a ogladal juz ktos Opowiesci z Narnii?
ja bede ogladal z kumplami w sylwester.. chyba dobry film wybralem pozdro ;) |
Dzisiaj obejrzałem "Pierścień Nibelungów" , zrobił on na mnie wielkie wrażenie. Świetny klimat i gra aktorska, szczegulnie podczas walki. Muzyka bardzo dobra, pasująca do filmu. (dziwne, że Niemcy nagrali taki dobry film). Jest on godny polecenia tym, którzy lubią fantasy i nie tylko im.
Moja ocena to 9+/10. Zobaczcie go a napewno nie pożałujecie!!! |
w temacie horrorow - obejrzalem wczoraj "malevolence" i - AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, ratujcie mnie! :|
dawno tak slabego filmu nie widzialem.., niech mnie ktos jeszcze pocieszy i powie, ze to nie byl horror.. moze komedia? .. ludzie! denna muzyka, gra aktorow, strasznie przewidywalna fabula... 3/10 za jedna, koncowa scene pozdro ;) |
W temacie horrorow polecam "Lsnienie" oczywiscie w wydaniu Stanleya Kubricka.
|
Skoro jesteśmy w temacie horrorów to nie polecam:
"Ląd żywych trupów" :banned: |
''Land of the Dead''-bardzo hmmmmmmmmmm...anatomiczny. :wow:
Lubie klimaty z zombiakami. :podbite: :wesswiat: |
Cytat:
Oba te filmy są naprawdę niezłe (w/g mnie). Co wy o nich myślicie? :) |
Cytat:
zmieniles nick? a co do horroru hmm moze SAW 2 albo The Cave :) |
Jaki bym mógł sobie oglądnąc horror,bo tak się zastanawiam i nie wiem co sobie
pobrać z neta,najlepiej coś nowego i za***istego ! |
Cytat:
|
A ja od 3 tyg. jestem pod pozytywnym wrażeniem Saw2.
Ostatnio jeszcze obejrzałem inny drastyczny, acz jednakowo śmieszny, co i zakręcony 11-14. Warto było, bo lubię pomieszaną chronologię. Zacżąłem też 2 dni temu jeden staroć - Santa Sangre. Ambitne kino o horrowym zabarwieniu (akurat horrorowatość jest tandetna, ale film mocny i dobry). Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanie !?
Kiedy wyjdzie film do kin Człowiek który został Papieżem.cz. 2,(po zostaniu papieżem), bo bardzo mnie cz.1 wciągła. ;) |
Final Fantasy VII Advent Children - piwko w reke, ze dwa kolejne na podoredziu, gasimy swiatla i podglaszamy kolumny... musi sie rozkrecic, ale warto! a grafika... w panienkach sie mozna zakochac :serdusz:
|
A Widzieliście `green Street Hooligans` Naprawde Dobry :respect: :wow:
|
Nie wiem czy ktoś o tym filmie pisał ale polecam LORD OF WAR z Nicolasem Cage'm.
Film od samego początku wciąga i tak jest do końca,a fakty przedstawione w filmie zwalają z nóg. :cool: |
Atak na posterunek :)
Film z Ethanem Hawkiem i Laurencem Fishbournem :) dobry trzymał w napięciu :) polecam :) |
Cytat:
Ocena 1/10 |
W piatek bylem w kinie na King Kongu. Musze powiedziec, sie nie zawiodlem na tym filmie. Cala postac Konga jest naprawde niesamowita, a walka z dinozaurami jest swietna :).
Jedyne co moge mu zarzucic to to, ze strasznie dlugo sie rozkreca, a sam film trwa 3h, wiec mozna by bylo go spokojnie troche skrocic i film by na tym nie stracil ;) |
Przed chwila skonczylem ogladac Czas Surferow i az mnie brzuch boli, bo sie ciagle smialem..
glupia, ale jaka smieszna komedia! polecam :) choc fabula tez niezle zakrecona.. warto obejrzec spokojnie 8/10 pozdro ;) |
Egzorcyzmy Emily Rose
I zdecydowanie Pan życia i śmierci (Lord of war) |
Pitbull :) choćby za tekst :)
|
Cytat:
Source/Quality = TC Ogladalem mocno fantastyczny :) Dla fanow moge polecic A Sound of Thunder tylko nie bardzo zrozumialem bo brak......txt ale efekty ciekwe :cool: |
Cytat:
|
Cytat:
Polecam jesli ktos lubi fantastyke filmek Aeon Flux z moja ulubiona aktoreczka :) |
checie obejrzec film i nic z niego nie zrozumiec? :D
polecam w takim razie The Primer! pozdro ;) |
Revolver - film zakrecony jak tampon w... ;] ale mi sie podobal.
|
Wyspa - pisac nie trzeba :)
Człowiek- Pies - ogolnie dobry, nie jest ogladania strata czasu, dobra rola Freemana :) |
dla mnie rewelacyjny film to
Efekt Motyla film rewelacyjny |
Cytat:
|
Witam :piwo:
:pisze: Ostatnio miałem w końcu trochę więcej czasu i oto co obejrzałem : Wyspa (The Island) rok 2005 ***8211; dość oryginalny film, głównie ze względu na pomysł i scenografię, warto zobaczyć, choć nie rzuca na kolana. Piła 2 (SAW 2) rok 2005 ***8211; nie będę się dużo rozpisywał - polecam || , choć zakończenie moim zdaniem było dużo gorsze niż w części pierwszej. Do tego przesłanie (szanuj swoje życie) gdzieś się zatarło i całość nie tworzy już takiego klimatu jak poprzednia odsłona. Trochę niestety zabrakło pomysłów, kolejna część może być już bardzo słaba, ale zobaczymy. Teksańska masakra piłą mechaniczną (The Texas Chainsaw Massacre) wersja z roku 2003 ***8211; film naprawdę trzyma w napięciu, choć aż tak dużej masakry na jaką się nastawiłem nie było. Może dlatego, że moment wcześniej oglądałem piłę 2 :). No i śliczna Jessica Biel w roli głównej, jednym słowem warto zobaczyć. Królestwo niebieskie (Kingdom of Heaven) rok 2005 ***8211; film opowiadający o niekończących się wojnach o Jerozolimę. Momentami nieco nudny, choć po zakończeniu stwierdziłem jednak, że mi się podobał. Po obejrzeniu człowiek sobie myśli, że tyle lat minęło, a tam się dalej leją ***8230; niesamowite. Można zobaczyć - głównie ze względu na zdjęcia i muzykę, ale nie jest to pozycja obowiązkowa. A teraz perełki : Beavis and Butt-Head zaliczają Amerykę (Beavis and Butt-Head Do America) rok 1996 ***8211; mistrzostwo świata :spoko:, fabuła rozpoczyna się od tego, że chłopakom kradną rzecz niezbędną do życia - telewizor. Ponieważ każda chwila bez niego jest stracona to natychmiast wyruszają, aby zdobyć nowy. Przypadkowo przy tej okazji zostają wciągnięci w kryminalną aferę, co sprawia, że zwiedzają niezły kawałek ojczystego kraju. Film dla fanów gatunku, mnie niektóre sceny po prostu powaliły ^_^ :rotfl: . Polecam !. Program TV SONDA ***8211; tak, tak to nie pomyłka, jeśli pamiętacie te czasy, kiedy oglądało się kolejne odcinki z zapartym tchem to wiecie o czym mówię. Jeśli nie, to czas nadrobić zaległości. Odcinek, który polecam (Czynnik Si ***8211; część 1) jest do pobrania TU . Niesamowita opowieść o tym jak postępował rozwój technologiczny od lampy elektronowej, aż do domowych komputerów (wtedy 8 bitowych). Super ciekawe zdjęcia z fabryk scalaków, pokazujące powstawanie układów scalonych od projektu do finalnego produktu. Totalne zaskoczenie to ilość układów z wafla krzemowego, które odpadają w fazie testów. Ciekawe jak w obecnych czasach. No i ta kobieta robiąca połączenia ścieżek :wow: , musicie to zobaczyć. Bezapelacyjnie najciekawszy program jaki ostatnio oglądałem, bije na głowę nawet pogromców mitów :taktak:. Pozdrawiam |
To nie do konca jest film dla dzieci.... Burton igra tu z pewnym aktualnym problemem spolecznym, ktory byl juz poruszany w jednym z odcinkow mojego ukochanego South Park. Mianowicie co byloby gdyby np. Michael Jackson i jemu podobni nie okazali sie obrzydliwymi pedofilami, a jedynie ludzmi z syndromem Piotrusia Pana (kto ogladal "Marzyciela" ten wie o czym mowie). Burton moim zdaniem chcial tutaj by spoleczenstwo dostrzeglo istnienie "wiecznych dzieci" jako integralnego elementu spoleczenstwa. Bo czy musimy wszystkich sadzic jedna miara? Ja uwazam ze ten scenariusz w rekach Burtona to bron iscie szatanska... Zrobil dokladne przeciwienstwo zalozonej slodkiej opowiastki... Dokladnie to samo (tylko w przeciwna strone) zrobil niegdys Disney ze swoja animowana interpretacja "Alicji w krainie czarow". Wszyscy przeciez dobrze wiemy, ze jako ksiazka bynajmniej nie nadaje sie ona dla dzieci gdyz jest zakrawajaca na granice choroby psychicznej wedrowka po poniekad wlasnej podswiadomosci. Dla mnie Burton zachowal poziom, choc wole go w ironicznych opowiastkach w stylu posepnego Edgara Alana Poe (jak np. krotka etiuda pt. Vincent - polecam!).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Obejrzałem też ostatnio Czarlie i fabryka czekolady i muszę przyznać, że film bardzo mnie rozczarował.. Słyszałem na jego temat wiele naprawdę pozytywnych opinii, w tym również od osób, z których opiniami jeśli chodzi o filmy bardzo się liczę, a dla mnie cały film, poza paroma ciekawymi "smaczkami" był jedną wielką nieudaną próbą zrobienia czegoś w założeniu ciekawego. A tak, poza grą aktorską (ale nawet nie Deepa, tylko niektórych członków rodziny Czarliego) i kilkoma wspomnianymi już pomysłami, w filmie nie było dla mnie zupełnie nic interesującego. Kilka fragmentów nawet przewinąłem, bo już naprawdę nie miałem ochoty ich oglądać. Tym bardziej, że całość była wyjątkowo schematyczna i przewidywalna... Dla mnie film jako całość góra 3/10, więcej na pewno za początek do momentu wejścia do fabryki, ale oceniam film w całości. I pomyśleć, że chciałem go kupić na DVD.. |
w końcu obejrzałem sobie SAW 2 i powiem tak: film full wypasik.
po raz kolejny zakończenie mnie zagięło... a to lubię. |
ja widzialem wczoraj "two for the money" i film nawet ciekawy, dobra gra glownych aktorow, ogolnie polecam
|
ludzie! od ponad dwoch tygodni nie ogladalem zadnego filmu!
ciagle lost na pierwszym planie, tyle, ze tydzien temu w czwartek obejrzalem ostatni odcinek (tj. najnowszy - 9 z 2 sezonu) i ... czuje sie zagubiony.., a ponadto przewidywana premiera kolejnego epizodu to 11 stycznia! dzizas! coz, bede musial wrocic do ogladania normalnych filmow, troche ich sie tam uzbieralo.. a dla tych co nie widzieli jeszcze losta - BARDZO polecam! pozdro ;) |
a ja sobie obejrzałem europejski gigolo i powiem wam, że część 1 była o wiele lepsza.
film ratuje jedynie głowny bohater grany przez ron'a. można go sobie obejrzeć by się posmiać, ale nic poza tym. ps. najlepszy był moment, kiedy duce umówił się z laską co miał penisa zamiast nosa i czaczęła kichać :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli tak, to ten nowy jest w porównaniu do starszego wyjątkowo beznadziejny.. |
Plecam PREGI rodzimy film ....jakos wczesniej nie mialem okazji ogladnac
|
Cytat:
(angielski temperament :nie: ) |
Wiam
Ja czekam na film "Goal" - ma małą ocene na imdb lecz z tego co wiem film naprawde świetny i "Legneda Zorro" z Banderasem też podono dobry film. Polecam również "Człowiek Ringu" - b.dobry film. Rok 2006 zapowiada się rokiem filmowym - ma wyjść dużo nowych filmów w tym wiele kontynuacji... Pozdro |
Cytat:
Krótko mówiąć - nie polecam. Ocenę postawię jeszcze niższą: 3/10 (( |
A ja wczoraj byłem w kinie na nowym Poterze(Harry Potter and the Goblet of Fire).
Co można o samym filmie powiedzieć.. Zaskoczył mnie już na samym początku z tego względu, że bardzo wiele elementów z książki było tam potraktowanych niezwykle lakoniczne lub też zupełnie pominiętych. Nie pamiętam już książki dobrze, bo czytałem ją zaraz po tym, jak się pojawiła, a było to dobre 2 - 3 lata temu, ale i tak wyraźnie brakowało mi wielu szczegółów, które zawsze fajnie przedstawiane były w poprzednich częściach. Ale ok, założyłem po prostu, że twórcy postanowili skupić się na głównej części książki (czyżby?) czyli magicznym turnieju. Ale o dziwo.. tu sprawa wcale nie wyglądała lepiej. Najważniejsze trzy próby, przez które przechodzili czarodziele ukazane zostały (jak dla mnie) po prostu.. śmiesznie. Żadnego napięcia, żadnych emocji przy oglądaniu. Dla mnie to było po prostu płytkie, co w sumie mógłbym jeszcze zrozumieć, bo mimo wszystko film jak i książka przeznaczone są dla młodszych odbiorców, ale na podstawie poprzednich trzech części, wyrobiłem sobie jednak na temat filmu zdecydowanie inne zdanie. Tu spotkało mnie rozczarowanie (poza tym, patrząc na publikę w kinie, które było praktycznie pełne, nie zauważyłem nikogo poniżej 18 - 20 lat).. Te niby wspaniałe momenty, jak Harry pojawia się po wygranej potyczce ze smokiem, wyskakuje z wody po ukończonej próbie, czy wraca z pucharem z ostatniej dla mnie wygladały po prostu śmiesznie.. Nie pomogła nawet "heroiczna" muzyka i scenografia. Po prostu - kompletnie to twórcom nie wyszło, jak w filmach gorszej klasy, gdzie emocji można się tylko domyślać, natomiast zdecydowanie oglądając się ich nie odczuwa.. Do tego doszły jeszcze inne momenty, równie ważne dla fabuły, które nie dotyczyły samego konkursu, ale na szczęscie zostały przez reżyserów zauważone i włączone do filmu. Ponownie - mimo, że pojawiły się, zostały potraktowane po w największym możliwym stopniu po macoszemu. To osamotnienie Harrego, znienawidzenie go przez innych uczniów, a nawet przez najbliższego przyjaciela, poczucie wyobcowania, któremu w książce poświęcone były naprawdę wiele miejsca, tutaj zajęło może z 2 minuty i nie zostało praktycznie wcale przedstawione. Może poza tym, że miało miejsce. Dla mnie tragedia. I jakoś tak całość się oglądało tak naprawdę po prostu patrząc i nawet nie próbując wczuć się w film. Nie wiem, czy od tej części zmienił się reżyser, czy co, ale zdecydowanie względem części poprzednich, ta osłona to duży krok w tył.. Aha, i jeszcze jedna rzecz - gra aktorska. Najbardziej nieodżałowaną przez mnie zmianą to nowy aktor grający Dumbledora (już od poprzedniej częście). W tej częście jego gra była dla mnie po prostu żałosna. I nawet nie chodzi mi tutaj o umiejętności aktorskie, ale o koncepcję przedstawienia tej postaci. Dumbledor to ogromna siła ukryta w starszym człowieku o dużym autorytecie. Natomiast w filmie widzimy skocznego staruszka w jakimś śmiesznym szlafroczku i dziwnej fryzurze, który w żadnym momencie nie wygląda na osobę poważaną i silną. Dużo scen można by wymieniać, w których idealny byłby poprzedni aktor i taka właśnie ukryta moc, a w których był ten śmieszny człowieczek.. Ogromny minus.. Natomiast gra trzech pozostałych głównych postaci - Harrego, Rona i Germiony wyraźnie już ujawnila ich bardzo ograniczone jeszcze pod tym względem zdolności. W tej części dużo było aspektów dotyczących stosunków pomiędzy poszczególnymi postaciami, które musiały być dobrze zagrane. Nie zostały.. i tym samym wielka kłótnia dwóch przyjaciół wyglądała po prostu żałośnie.. To tyle, bo nad filmem można by się jeszcze długo rozwodzić.. Zaznaczam, że nie jestem wielkim fanem Harrego - 4 pierwsze części ksiązki przeczytałem, bo akurat mieszkał u mnie w domu ktoś, kto przywiózł je ze sobą. Pierwsze dwa filmy obejrzałem niejako przy okazji, bo ktoś mi je pożyczył. Ale spodobały mi się, więc chętnie obejrzałem i trójkę, która również była co najmniej dobra. Tym samym po obejrzeniu zapowiedzi kolejnej, wydawało mi się, że twórcy zrobią kolejny, przyjemnie oglądający się film. Tymczasem wyszła jakaś papka, w pewnej być może konwencji, ale do końca przeze mnie nie zrozumianej, być może rzeczywiście tym razem już dla młodszych odbiorców (co gryzłoby się jednak z opiniami, że ta część jest najbardziej mroczna z dotychczasowych - ja jednak tego nie zauważyłem, dla mnie trójka była dużo bardziej.. "ponura"). I chyba również dla fanów Harrego, bo tak, jak książkę czytałem, to jednak dawno i momentami nie bardzo wiedziałem o co chodzi w fabule filmu. Twórcy chyba jednak założyli dobrą znajomość widza z treścią i pominęli niektóre wątki, które układały ją w sensowną całość. Założenie w sumie w porządku, ale już chyba należałoby się go trzymać przez cały film, a nie tylko fragmenty. Albo zrobić dwie wersje, co swoją drogą byłoby niezłym zabiegiem marketingowym ;) Podsumowując - 4/10 i duże rozczarowanie.. |
ja obejrzalem juz wszystkie narazie dostepne losty :(..
teraz musze czekac do srody na nowy odcinek - serial jest niesamowity, polecam! pozdro ;) |
Jan dzisiaj obejrzałem jakiś film z serii o Joy'u i cichym Bobie. Sam film bez rewelacji (chociaż obejrzeć można), ale jeden tekst mi się podobał:
- And remember not to steal monkey again.. -Fuck you! - Fair enough.. ;) |
Zdecydowanie The Doors - Val Killmer jest doskonaly. Moim zdaniem najlepsza rola tego pana...
|
Cytat:
|
a ja dzisiaj oglądałem Madagaskar dvdripPL. i.......... hahahhahahahahhahahahah boooskieeeee! Polecam!
|
Warto obejrzeć:
Wojna światów Hitch najlepszy doradca przeciętnego faceta |
Ja dzisiaj obejrzałem Ice Princess Disney'a. I muszę przyznać, że film bardzo przyjemny. Historyjka banalna, jak to niestety (a może na szczęście?) w familijnych filmach Disney'a, ale bardzo fajnie zrealizowana i generalnie przyjemnie się ogląda. Dla mnie 8,5/10, ale z zastrzeżeniem, że lubię tego typu filmy.
No i do tego ścieżka dźwiękowa, a zwłaszcza finałowa piosenka, która moim zdaniem została do filmu (i do tej sceny) genialnie dobrana (lub napisana). Za samą ścieżkę osobno 9,5/10, chociaż też zaznaczam, że to takie młodzieżowe amerykańskie klimaty, które trzeba lubić. Tak czy inaczej do poszczególnych scen, z uwieńczeniem w finałowej, dobrane są według mnie idealnie. Polecam :) |
ja ostatnio obejrzalem dwa odcinki nowego serialu Masters of horror - sa to krotkie filmiki horrory trwaja w granicach godziny,..filmiki nie sa jakims wybitnym dzielem ale mozna obejrzec fajne zakonczenia maja przynjamniej dwa pierwsze odcinki reszty jeszcze nie widzialem bedzie ich w sumie 13 kazdy odcinek innego rezysera romero mial jeden odcinek nakrecic ale byl zajety kreceniem innego filmu wiec jego filmiku nie bedzie a szkoda:(
|
Cytat:
|
nawet nie próbujcie oglądać Into the Sun z Seagal'em :zygi:
film udaje zrobiony z rozmachem - kręcony w kilku krajach bilety lotnicze teraz są tanie ;) ^_^ wymiękłem po 25 minutach cierpienia... :bicz: ten koleś zrobił fajny film Nico (Above The Law) a potem równia pochyła :| |
Polecam:
Dom Latających Sztyletów Oszukać Przeznaczenie I i II Walking Tall Kroniki Riddicka www.Strach <---link :nie!: działa :mruga: 13 Dzielnica The Transporter II Pitbull Liga Dżentelmenow Torque Hannibal Lecter The One Łzy Słońca |
ja dzisiaj przez caly dzien ogladalem Losta - od rana..
obejrzalem 12 odcinkow + 6 wczoraj.. jutro postaram sie dokonczyc pierwszy sezon i pozniej dam sobie spokoj, bo mam caly tydzien nauki ;).. serial NIESAMOWICIE wciaga i daje mu 9/10 ! goraco polecam pozdro ;) |
Wazniejszy ten pierwszy warunek IMHO :-).
|
wczoraj obejrzałem Batmana nowego :) i kto lubi komiks temu sie spodoba :) kto nie lubi tez mu sie spodoba :)
|
Azjatyckie ambitne kino Pusty dom (Bin-jip) warto ogladnac :)
Slabo znane kino koreanskie zrobilo na mnie wrazenie. UWAGA ale to na mnie |
A ja wczoraj zupełnie spontanicznie poszedłem do kina (pojechałem na zakupy i w trakcie stwierdziłem, że zobaczę, co w tym momencie grają, a ponieważ akurat zaczynali coś, co miałem ochotę obejrzeć, to się skusiłem) na Gnijącą Pannę Młodą.
Generalnie oglądało się całkiem przyjemnie, zwłaszcza, że na sali były aż 4 osoby (taka pora), ale muszę też przyznać, że trochę się rozczarowałem, zwłaszcza po przeczytaniu wcześniej kilku opinii. W sumie film oceniłbym gdzieś na 6,5/10 i raczej nie polecał, bo generalnie był on w sumie dość.. nudny. Mi oglądało się przyjemnie, bo po prostu lubię taką konwencję - sposób przedstawienia (takie niby trójwymiarowe figurki) i przejaskrawianie, którego było tu wyjątkowo dużo (te niektóre postacie to naprawdę majstersztyk :) ), ale zdaję sobie sprawę, że dla osoby, dla której nie ma to znaczenia, sama fabuła będzie po prostu banalna, a całość mało strawna. Tak więc całość warta zobaczenia, ale bardziej jako ciekawostka i niekoniecznie w kinie. |
Cytat:
dzisiaj mam zamiar przysiasc do Lost'a wreszcie.. pozdro ;) |
Cytat:
Chyba jednak pofatyguje sie na to |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
oblukałem właśnie Rozmowy z zaświatami http://www.filmweb.pl/FilmDescriptions?id=91129#91129 fajny filmik choć jestem dopiero w połowie (chyba jakas specjalna wersja bo po 1:25h każda z 2 częsci :) ) POLECAM |
Cytat:
@ Damianos I tak sprawdzę, bo poprzednie części mi się podobały, dzięki :) @ Epol Niewidzialnego nie widziałem, szczerze mówiąc nawet pierwsze o tym słyszę, więc trudno coś powiedzieć. Ale zobaczę z ciekawości, jak wygląda to na trailerach. |
Cytat:
Cytat:
A moze to? http://www.kino.pl/2194903_film_kino.html Akurat premiera w ten piatek. |
Cytat:
andrzejj - coz.. moze kupisz sobie jakis domek jednorodzinny w Pabianicach? ;).., ale fakt - filmy mam zawsze najnowsze, bo po prostu bardzo lubie z ojcem ogladac :) pozdro ;) |
@andrzej
American.Pie.Band.Camp.2005.STV.DVDRip.XviD-KEG tak wiec dvd, ogladalem i ok nawet, choc to nie to samo co wczesniejsze wersje :/ |
Komornik - rodzima produkcja nawet udany :)
|
"czterech braci" - to inny film niz "nieustraszeni bracia grimm"
pierwszy bardzo dobry i niezla obsada drugi za malo monty-pythonowski, ale czasy sie zmieniaja P.S. lecz to moje zdanie |
Cytat:
@ REi To jest już American Pie IV ?? Jakaś sensowna kopia? |
Cytat:
:mruga: |
Ogladalem ostatnio kilka filmow:
Doom - to nie jest dno.... filmy z dna w porownaniu z tym czyms to arcydziela kinematografi. Mysle obejze ciekawe jak pokaza piekla i demony.... zmieniona fabula, nie ma piekla i demonow a calosc kompletnie bez sesu. American Pie zdaje sie 4: Band Camp - inni aktorzy ale mimo to znosna komedyjka 4 Pokoje - dorwalem pudelko dvd i czytam: komedia, Quentin Tarantino, Bruce Willis, Madonna. Mysle: Moze byc ciekawie.... film poje...ny i do tej pory nie wiem czy w pozytywnym czy negatywnym tego slowa znaczeniu. Fight Club\ Fight Club- Tu chyba nie musze nic dodawac ;) Fight Club/ |
Cytat:
Przed chwilą obejrzałem Piłę 2. Generalnie film niezły, ale jak dla mnie nie umywa się do pierwszej części. Od tak, obejrzeć można, ale jeżeli ktoś lubi tego typu klimaty, bo film jest momentami naprawdę krwawy (wrażliwy na krew w filmach już nie jestem, ale i tak miałem wrażenie, że momentami trochę przesadzili..). W każdym razie jeśli już ktoś zacznie go oglądać, to sugeruję obejrzeć do końca, bo końcówka sprawia, że film jako całość jest zdecydowanie lepszy. I tak jak dla mnie 7/10, gdzie przynajmniej jeden punkt to właśnie za zakończenie :) |
Cytat:
Plan lotu - mi sie podobal do 3/4 filmu, koncowka schrzaniona, ale warto obejrzec Doom - warto obejrzec chocby dla koncowych wstawek FPP, ale fabula tez nienajgorsza Transporter 2 - jak masz to odrazu kasuj Czterech braci mam, ale jeszcze nie ogladalem.. pozdro ;) |
Cytat:
Na a oprócz tego jest jeszcze Doom ;) a ja cały czas chętnie zobaczyłbym [b]Plan Lotu[/g] z Jodie Foster :) |
Chlopaki co polecacie teraz godnego zobaczyc w kinie? Wstepnie wybieram sie w ten weekend.
|
tez mam, dzisiaj mialem zamiar ogladac...
obejrzalem za to Doom'a - w sumie film wydaje sie przeciagniety i rozwleczony, ale pod koniec sie rozkreca i moim zdaniem te wstawki FPP sa calkiem, calkiem.. ;) pozdro ;) |
Cytat:
NIE warto szkoda czasu - ale to tylko moje zdanie sa gusta i gusciki ;) |
"Znamy juz oficjalny plakat do filmu Anthony'ego C. Ferrante pt. Boo. Robi wrażenie... sam film opowiada o grupie studentów, którzy w śwęto Halloween trafiają do opuszczonego szpitala i stają pomiędzy dwoma toczącymi bitwę duchami - pielęgniarką i jej obłąkanym pacjentem. "
http://img409.imageshack.us/img409/1...zzzzzzz3ag.jpg zapowiada sie ciekawie... zna ktoś ? warto ? |
Cytat:
|
Cytat:
http://wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/p...ka_wieksza.htm Z tego co tu piszą wynika, że lata 60-te. :taktak: |
ja widzialem wczoraj "Lord of war" - godny polecenia, nie bede sie rozpisywal, ale ... POLECAM
|
Cytat:
|
Wracając do tematu: trafiłem właśnie na jeden z moich ulubionych seriali, Stawka większa niż życie. KVLTOWY! (TVP2) :D
|
Cytat:
|
ssajcie, bo póki co licznik neo stoi :P
|
Cytat:
|
oglądał może ktoś - Deuce Bigalow: European Gigolo ?
|
Rowniez przed momentem skonczylem ogladac Pile 2 (pozdro Smartek ;) )
Szczerze mowiac, spodziewalem sie, ze ciezko bedzie zrobic sequel, ktory dorowna pierwszej czesci. Jednak nie zawiodlem sie- film jest swietny, naprawde polecam! Ciezko ocenic, czy lepsza jest czesc 1, czy 2, obie sa rownie dobre. |
Obejrzalem Pile 2 - naprawde ZNAKOMITA pozycja!
moim zdaniem prawie lepsza niz jedynka, ale raczej na rowni i jesli ktos nie widzial pierwszej czesci to musi najpierw ja obejrzec, bo sie lekko wiaza! jak dla mnie kolejny film na 9/10 ! Dobra koncowka roku! pozdro ;) |
Na "Ale kino!" wlasnie leci "Ed Wood" Tima Burtona - polecam!
|
Cytat:
jest strasznie przewidywalny |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:28. |