![]() |
Obsada zacheca... Przyblizysz fabule?
|
Polecam : TVP Kultura, od poniedziałku serial Crimen - 8.30 . 23.08.2010 . Plejada aktorów : Linda, Globisz, Kryszak, Walczewski, Rysiek z Klanu ;) . Dość psychodeliczny, niezła muzyka !
|
Tak doszło, dzięki :D
Reetou dzięki za oficjalne linki :D |
Cytat:
|
Google się spsuło? Proszę...
http://www.bbc.co.uk/programmes/b00tc8r5 http://en.wikipedia.org/wiki/The_Deep_(TV_serial) |
Cytat:
|
Fringe wymiata, czekam na kolejny sezon
Aktualnie:
|
twin peaks zacząłem oglądać - ostry :)
|
Rubicon - nowy serial z serii o spiskach, organizacjach, wywiadzie. Głównego bohatera znamy z roli w Pacific.
|
Sanctuary bardzo dobry serial (nie mogę się doczekać nowego sezonu)
Aktualnie Fringe (odcinek 2x13) coraz bardziej mi się podoba :) Eureka (coraz gorszy ten nowy sezon, ale dam mu jeszcze szansę) |
na National Geographic wrocil, z nowym sezonem, Salvage - Code Red
ciekawy serial dokumentalny o akcjach ratowniczych na morzu, glownie ratowniu ladunkow statkow i/lub samych statkow, ktore utknely na mieliznach |
Lie to me se - niezły, teraz drugi sezon.
Happy Town - rozkreca sie. Persons Unknown - nie mam jeszcze zdania, za bardzo mi przypomina mutacje Losta i Cube. |
Ja narazie nic nie oglądam.
24 skończyłem jakiś czas temu. Zastanawiam się nad Sanctuary... |
Ja wczoraj skończyłem pierwszy i jak na razie jedyny sezon Justified. Serial na prawdę dobry i ma świetny klimat, do tego z Agentem 47 w roli głównej (Timothy Olyphant) :spoko: Polecam.
|
W 4 dni obejrzalem 3,5 sezonu "The IT Crowd bedac na biezaco. Jezeli ktos nie widzial, to goraco POLECAM! Dwoch geekow (jeden wyluzowany do granic mozliwosci Roy i drugi totalny pedant - Moss) pracuje w dziale IT pewnej wielkiej korporacji, gdy nagle kierownikiem ich dzialu zostaje Jen, ktora o komputerach nie ma pojecia. Mnostwo brytyjskiego humoru, przy ktorym ja osobiscie zwijam sie ze smiechu X-D!
|
Również polecam !! Bardzo dobry serial choć chwilami naciągany jak guma z majtek :D
|
sons of anarchy - polecam
|
Cytat:
|
w tej chwili LOST oczywisice
i czekajac na koejny sezon TopGear jade Przystanek Alaska :D kto to jeszcze pamieta :D |
Obecnie:
Caprica Charmed Flash Forward House M.D Legend of the Seeker Lost Star Wars: The Clone Wars Stargate Universe Supernatural Smallville V Do tego: Spartacus ale aktualnie przerwa na prawie rok... więc odpadł chwilowo ze względu na przerwę w emisji odpadł też Merlin, Eureka, Heroes, True Blood |
Obecnie :
- Flash Forward - Stargate Universe - Spartacus |
39 i pół. Jak dla mnie bomba. Chociaż, pojawienie się Amandy w drugim sezonie, odebrało trochę smaczku...
|
Dollhouse sie rozkreca pod koniec sezonu.
|
Główna bohaterka nie ma żadnych walorów estetycznych. Obejrzałem z 6 odcinków, zasadniczo nic ciekawego, można obejrzeć jedynie jak się na prawdę nie ma nic ciekawszego do roboty.
|
Dollhouse podobnoz kiepski, chyba ze sie oglada dla walorow estetycznych glownej bohaterki.
|
będzie się działo:
17.09. Fringe 21.09. The Big Bang Theory 21.09. Heroes 21.09. House, M.D. 25.09. Dollhouse 27.09. Californication 27.09. Dexter 02.10. Star Wars: The Clone Wars 07.10. South Park 07.11. Legend of the Seeker Nowe seriale: 10.09. Vampire Diaries (CW) 24.09. FlashForward (ABC) 02.10. Stargate: Universe (Syfy) 03.11. V (ABC) kiedy ja to wszystko mam oglądać :buu: |
Zacząłem drugie sezon Synów Anarchii (Sons of Anarchy) o gangu motocyklowym. Akcja się rozwija.
http://hatak.pl/news/6695/Daty_premier_Waszych_seriali/ |
sam tytul wiele mowi
|
Ja oglądam Z archiwum X od początku i Office. O czym jest Weeds, bo zainteresowaliście mnie tym serialem.
|
Reklama Czasu Honoru na bilbordach jest bezcenna - ten na Pawiaku już drugi rok pobity :]
wąchanie od spodu mułu pod dnem... |
Naznaczony z Piotrem Adamczykiem. Dwa odcinki. TVN. Niby klimaty z Archiwum X ale troszkę nieporadnie to przedstawione. A motyw z gaśnięciem lamp i zapalaniem po przejściu "Czarnego Pana" (taki Palacz z AX)żenujący. Niemniej na razie oglądam. Może przerwę jak Czas Honoru...
|
czepiasz się... mimo pewnych niedociągnięć serial ogląda się bardzo fajnie.
nie wiem czemu, ale wciąga. |
Cytat:
|
Cytat:
No chyba zbytnio nie namieszałem :P Jeśli o mnie chodzi to jestem mało wybredny i bez problemu łykam większą część seriali/filmów SF :szczerb: ;) A tak wygląda Antares (dla tych co jeszcze nie widzieli serialu): http://www.fantasysfblog.com/pics/de...avity_ship.jpg Załoga: http://blog.nj.com/entertainment_imp...ity-review.jpg Nawet fajne babki || Polecam oczywiście w HD :P |
Zacząłem kolejną serię ER na Polsacie.
|
Cytat:
Bo obejrzałem (tylko) pierwszy i jakoś mnie nie wciągnął... |
Cytat:
|
defying gravity oraz true blood
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Oglądam "Polsatowskie" - Malanowski i Partnerzy, Pierwsza Miłość i Samo Życie.
|
m jak miłość zaczęli tez puszczać :taktak:
widziałem zapowiedź między bloczkiem reklamowym :) |
Klan, od wczoraj nadają nowe odcinki po wakacyjnej przerwie :)
|
A ja sie przymierzam do batmana z lat 60' :D
Troche tego jest. |
Cytat:
Weeds oglądam od początku, obecnie emitowany jest piąty sezon i nadal trzyma poziom całej serii :spoko: Również go polecam. |
Ja ogladam Entourage (ekipa) - bardzo fajny tyko krotkie odcinki :)
|
Zacząłem Californication (obejrzałem 2 sezony) i Weeds (jestem w trakcie trzeciego). Oba godne polecenia!
|
Family Guy
Futurama Twilight Zone (ale tylko pierwsza oryginalna seria z lat '60) |
Ja sie wzialem za Scrubs. Odkrylem go jak juz wyemitowali 8 sezonow :P
IMHO rewelacyjne. Widac ze byla to inspiracja dla tworcow House'a. |
temat widzę zdechł, właśnie skończyłem serial Farscape + Peacekeeper Wars szkoda, że tak mało sezonów bo mi się kolejny raz podobał :(
http://ironmarcin.files.wordpress.co...o-farscape.jpg || |
Cytat:
a ja oglądam vanished prison break lost 4400 x-files friends 24 twin peaks dexter heroes supernatural |
@Alex ogladalem. :)
To ten o Rzymie i tych 2 kolesiach. Niezly. Fakt. W styczniu ma byc 2 sezon. |
weron@ a ogladales ROME? :>
moze nie to zr HEAT ale ... polecam :spoko: |
A moze znalazl ktos jakis ciekawy serial typu: sensacyjny, kryminalny, dramat. Szybka akcja, dobra scenografia, fajna muzyczka. Bohaterowie to bandyci. Cos w stylu "Heat".
|
Dla przypomnienia:
Wyemitowano 5 odcinek serialu Heroes. Coraz ciekawiej si***281; dzieje... W oczekiwaniu na nowe Stargaty warto obejrze***263; ;) |
Cytat:
|
a klan ktos oglada ?
|
Kryminalni
Fala zbrodni Oficerowie :taktak: |
Cytat:
No wiec te, ktore wymienilem to: Brotherhood - glowne postacie dwoch braci, akcja rozgrywa sie w takim nieduzym miasteczku, jeden brat polityk, pragnie jakas tam kariere zrobic, drugi brat bandyta zjawia sie po dluzszej nieobecnosci i rozrabia. Wszyscy sa powiazani ze soba. Nawet policja, ktora depcze temu drugiemu po pietach to bardzo dobrze zna sie z nimi. Jeden sezon byl dopiero. Mi przypasowal. Prison Break - tego to znasz, drugi sezon troche juz mi obrzydza sie ale sledze losy glownych bohaterow Smith - dostal cancela po 3 odcinku, przeczytalem gdzies opinie, ze oprocz malej ogladalnosci to amerykanie narzekali na to, ze nie mial bohaterow pozytywnych, dziwny argument, jesli oczywiscie prawdziwy. Vanished - porywaja zone senatora, sledztwo prowadza agenci FBI, zona okazuje sie miala wczesniej jakas inna tozsamosc itd. The Nine - na poczatku widzimy napad na bank, caly napad trwa 52 godziny z tego co pamietam, widzowie widza tylko pare minut, po napadzie widzimy jak bohaterowie probuja wrocic do normalnosci, nie jest latwo ale probuja, w miedzyczasie powoli wyjasnia sie co tak naprawde wydarzylo sie w tym napadzie. Dexter - ten to dopiero jest ciekawy, gosc morduje mordercow, maniak, psychopata, sadysta itp. z niego jest , dodatkowo ojciec pracowal kiedys jako policjant, siostra obecnie jest policjantka, on sam jest w tym ich laboratorium co przyjezdza na miejsce zbrodni(medycyna sadowa) sledzi i zalatwia w imie sprawiedliwosci, 3 odcinki byly dopiero Kidnapped - porywaja dzieciaka, sledztwo itp Jericho - nie ogladalem jeszcze na razie kompletuje odcinki, akcja niby dzieje sie po jakiejs katastrofie nuklearnej na ziemi.... The Wire - o gliniarzach, niby dobry, nie ogladalem Wczesniej ogladalem The Shield jeszcze, tez o policjantach, jeden z lepszych w tym gatunku. 5 sezonow juz bylo. Tak podsumowujac to ten brotherhood najlepszy i jesli go nie widziales to powinien Ci przypasowac. Tak mi sie wydaje. Dexter ciekawy ale dopiero 3 odcinki byly. Nie wiadomo jak bedzie dalej. Co do reszty da sie ogladac. Zaleznie czy lubisz dramaty kryminalne, gangsterskie bo ja w tym gustuje i za tym sie rozgladam + najlepiej jakby byla dobra muzyka i zdjecia. Miodzio. P.S. Avatar powiadasz przerobiles. Lepiej wyglada? Podrzucilbys jakos. :) |
Hmm
no to ja też się doczepię :spoko:
My Name Is Earl [S2] Prison Break [S2] Lost [S3] Deadwood [S3] no i jeszcze 4 sezon takiego jednego, ale nie powiem :zawstydz: :D |
hmm, jestem juz przy dugim sezonie ... pierwszy zaczyna kolo 4-5 odcinak wciagac :]
ciekawe jak pozostale seriale - Weron@ gusta zaczynam zauwazac ze mamy podobny wiec czekam z niecierpliwoscia na twoja recenzje :] ! edit btw: mam dla ciebie poprawiony TWOJ avantar ... z ladna przezroczystoscia :> |
Cytat:
Doszly nowe: The Nine, Dexter, Kidnapped. W kolejce czeka: Jericho, The Wire. |
HEROES
Hit sezonu. Taki tegoroczny Lost/Prison Break. Polecam! |
Niania :)
|
w stanach leciał wczoraj odcinek nr 4919
|
Cytat:
Ju***380; wiem, co b***281;d***281; robi***322; w wakacje :rotfl: |
ciekawe ile p***322;yt by zaj***281;***322;o 5000 odcink***243;w mody na sukces :hmm:
|
hmm nie wim czy bylo warto ale wlasnie zostalem posiadaczem 5 sezonow
rodziny soprano na dvd ... :] nie widzialem wczesniej ani jednego odcinka - podobno warto zabieram sie za ogladanie 22 plyt :D |
A ja ogl***261;dam:
24 (narazie 5 sezon) Prison break (w oczekiwaniu na kolejne odcinki) Numb3rs (teraz 1 sezon bo dalej nie mam) Lost (oczekuje kolejnej serii) Kolejno***347;***263; od najlepszego (moim zdaniem) No i je***347;li zaiczy***263; do seriali Futurame i Simpson***243;w to tez ogl***261;dam ;d Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!! |
Cytat:
|
Fala
Oficerowie 24 The Dead Zone SG-1 SGA LOST BSG The 4400 Prison Break Lexx (1 i 2 seria wymiata) no i fenomenalny ROME (czasy imperium rzymskiego za czas***243;w Julka Cezara) kilka dni temu sko***324;czy***322;em ogl***261;da***263; ***347;wietny FARSCAPE. |
Prison
Lost Fala Zbrodni Klan :D i czasem kilka innych jeszcze ;) |
Oficerowie
|
Cytat:
|
***380;aden....
m***243;j telewizor opanowa***322; m***243;j syn wraz z cartoon network....ehhhh |
Cytat:
|
aktualnie ***380;aden
jad***281; Pi***263; :piwo: |
Desperate Housewives
Heroes Prison Break Vanished Veronica Mars Eureka Lost The Nine Smallville Jericho Supernatural Six Degrees Grey's Anatomy Kolejnosc wg. dat najblizszej emisji. Wiem, ze duzo :D |
Riget ( The Kingodom - wyszlo wydanie specjalne na DVD i sobie kupilem :-) )
|
LOST (narazie nie bo jeszcze nie by***322;o premiery trzeciej serii)
BSG (narazie przerwa bo co innego si***281; zasysa) SG-1 SGA Blade The Series (narazie przerwa bo 1 sezon si***281; sko***324;czy***322;) |
Cytat:
Kazdy kto nie ogladal "prawdziwych" seriali mysli od razu o "Na wspolnej" czy innych tasiemcach/telenowelach.. Nie rozmawiam z takimi osobami ;-). |
od czasów Allo Allo ,Mac Gyvera ,Miami Vice i Drużyny A praktycznie żadnego nie oglądałem :D
jakoś czasu nie ma pierdoły a poza tym dzisiejsze seriale wydaja mi sie mało atrakcyjne ja nawet nie wiem co to Prison Break czy Lost tzn wiem tyle co z reklam ;) |
Kolejność przypadkowa:
* 24 - w tej chwili, w oczekiwaniu na sezon 6, robię sobie powtórkę z 1 ;) * Stargate SG1 * Stargate Atlantis * Prison Break * The 4400 - w tej chwili w oczekiwaniu na kolejny sezon * Kobra Oddział Specjalny (TVN) * Gliniarz i prokurator (TVP2) * JAG (Polsat) Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/film-i-muzyk...specjalny.html :ysz: ;) |
Oczywi***347;cie Stargate SG1 i Atlantis :)
Farscape Battlestar Galactica Kolejno***347;***263; od najlepszego :D |
Cytat:
|
Jak widzę pod tym względem jestem zupełnie nieoryginalny :>
Prison Break 24 The 4400 Lost Numb3rs W kolejce czeka jeszcze Battlestar Galactica Jakiś czas temu oglądałem również: Buffy the Vampire Slayer Angel Friends Coupling |
teraz:
sg1 sg atlantis lost pretender the 4400 a jak sie pojawia nowe sezony to jeszcze: battlestar galactica desperate housewives :D |
podzielilem na trzy grupy
ogladam: prison break heroes ogladalem: lost oficer pitbull surface invaders super natural star wars clone wars hire battlestar galactica the 4400 taken band of brothers ale do bardzo dobrych zaliczam tylko trzy: ROME Carnivale 24h |
Ja ogladam:
Prison Break 24 The 4400 Lost Mam zamiar zaczac: Numb3rs Kolejnosc - od najlepszego. |
Jutro zaczn***281; ogl***261;da***263; klasyk - Arabela na TV4. :haha:
http://www.cyfraplus.pl/cgi-bin/cyf/...4-200610011825 :D |
Fala Zbrodni v2
Kobra Oddzia***322; Specjalny Kryminalni |
Jaki serial teraz ogladacie?
Chyba nie bylo takiego tematu...
No wiec jaki serial teraz ogladacie? Ja ogladam 3. Brotherhood, Prison Break, Smith, Vanished (kolejnosc alfabetyczna) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:42. |