![]() |
Ja ogladam cale sezony, nie bawie sie w czekanie na nastepny odcinek.
|
Texas Rising 5 odcinków dla kanału History, każdy po 1,5 godziny. Dobra obsada. Taki western na faktach o wojnie Ameryki z Meksykiem. Ja lubię takie klimaty.
Do Astronauts nie ma jeszcze napisów. Ale to o żonach astronautów. Ogólnie chce zobaczyć ze względu na główna bohaterkę Ivonkę :D |
Salem dzisiaj jest już 12 odcinek xD ale tylko w 720p, Texas oraz Astronauts to coś ciekawego czy jakiś badziew?
|
Ilość załączników: 1
Też troszku oglądam... :P
|
Nie mam co robic po pracy, wiec sobie zawsze 1 epizod ogladne - czekam az sie corka w nocy obudzi wiec i tak nie ma sensu isc do lozka;)
|
Cytat:
|
Ja czekam do konca sezonu i rowniez sciagam. Potem Humans wyglada fajnie, Lucifer rowniez oraz Killjoys i Dark Matter, Stitchers. Mozna by bylo dodac The Messengers ale nie wiem czy warto skoro anulowany po 1 sezonie.
|
1 sezon był bardzo fajny. Dziś już wyszły 2 pierwsze odcinki z napisami drugiego sezonu :)
|
The Last Ship ktoś widział, warto?
|
Cytat:
|
Kończę 2gi odcinek i muszę przyznać, że ciekawe :)
|
Zdecydowanie warto. Nie bawilem sie tak od czasu Silent Hill na PlayStation 1. Pierwszy odcinek sprawia wrazenie jakby sie w pelni otworzyli i nie byloby juz nic do pokazania. A potem jest tylko lepiej! :-)
Nie podchodzilem do tego jak do czegos niesamowicie ambitnego jak u Lyncha. Raczej jak do nieco ciezszego klimatu niepewnosci znanego mi z gry na PS 1 i sie nie zawiodlem. Jesli ktos na haslo "przerazajacy" ma w glowie raczej "Rosemary's Baby / Dziecko Rosemary" niz "Saw / Pila" to bedzie na pewno usatysfakcjonowany. |
Wrzuciłem 2 odcinki na USB to może przepale później z ciekawości
|
Jak M@X coś poleca, to raczej warto.
|
Właśnie się chciałem za to zabrać, ale komentarze są podzielone i jakoś nie mogę się wziąć...
|
Cytat:
|
Wayward Pines rzadzi! :spoko:
|
A ja z chęcią bym zaczął Orange.Is.The.New.Black.sezon 3 jest cały ale literek brak.
|
genialnie.
|
|
True Detective sezon 2 zbliża się, jutro premierowy odcinek, Fargo bym zobaczył z miłą chęcią, ciekawe czy mają zamiar zrobić coś z tym serialem.
|
No do 7 póki co, ale większość juz na 99% stoi na napisy24 wiec powinno się szybko pojawić
|
Sense8 brak napisów irytuję.
|
No wielkie wow, jeżeli tak pociągna ten trzeci sezon to może być naprawdę ciekawie, bo drugi to nie był za udany
|
Cytat:
|
A ja ogladam Gre o tron i kurcze slabo jest, spac sie chce.
|
Właśnie jestem po pierwszych 40 minutach Defiance i musze powiedzieć, że mocny start i grubo się dzieje
|
Tu się tez zgadzam odnośnie obu seriali Sense8 nie wiadomo o co biega, a Dark Matter może będzie udany.
|
Dark Matter coś dla fanów Gwiezdnych Wrót, przynajmniej tak było zapowiadane gdyż odpowiadają za ten serial jego twórcy.
Na pierwszy rzut oka przypomina trochę SG Universe, końcówka 1 odcinka nieźle się zapowiada no i jest na kim oko zawiesić :) |
1 odcinek ciekawy, ale nie wiadomo o co chodzi :P dziś mam w planach drugi bo tylko do dwóch napisy.
Ale zapowiada się nieźle |
Sense8 widział ktoś, wart oglądania?
|
Powrót do dzieciństwa - Quantum Leap :D
Cytat:
Cytat:
|
Gotham bardzo fajnie jest zrobiony.
|
Nie został. To był wyciek. Premiera jesienią
|
z nowości serialowych pilot Supergirl który został wyemitowany 22 maja i na razie cisza co do dalszych odcinków, chyba został uśmiercony.
|
Trochę nudzi mnie już ta cukierkowość w tych serialach. Mogłoby być bardziej mrocznie jak w Daredevilu.
|
Mnie się coś wydaje, że zakończenie miało inaczej wyglądać, ale decyzje zmienili...
|
Chyba tylko Arrow zawiódł w tym sezonie...
|
Arrow, Flash oraz Agenci Tarczy zakończone na jakiś czas.
|
@ynsiwy Defiance fajny, a Dominion zapowiada się na ciekawy.
|
Reklama już jest. I niestety tu potrzebna jest interwencja administracji, bo moderatorka na to jest za cienka. :smutny:
|
No też oczekuje na Hannibala, mocny serial.
Do tego w czerwcu Dominion i Defiance. |
jeszcze tylko 98 postów... do przerwy. Niedługo będzie 3 sezon Hannibala.
|
W przerwie serialu :P
|
kiedy reklama?
|
the walking dead
gra o tron dolina krzemowa teoria wielkiego podrywu pod kopuła pewnie jeszcze jakies ogladam duzo jest teraz tego wiec moge nie pamietac :p |
Ja skonczylem the 100 i Archera. Zabieram sie za Haven i Wire ale jakos tak mi nie pasuja.
|
Skończyłem Daredevila - w końcu coś realistyczniejszego w uniwersum Marvela :)
|
wlasnie skonczylem miniserial dokumentalny - Za sterami nuklearnej lodzi podwodnej
ciekawa rzecz |
Ciekawe jaki będzie sezon 4.
|
Ja wlasnie skonczylem Banshee polecam .
|
Zaczal sie drugi sezon "Sillicon Valley". :spoko:
|
walking dead- sezon 5 skonczony
gra o tron !!!!!!!!!! |
Do tej listy dodał bym jeszcze Daredevil. Bardzo dobry
|
A flash gdzie?
|
Na tą chwilę:
|
The 100 sezon drugi ukończony, bardzo fajny, iZombie może być ciekawy/zabawny xD
|
The Wire juz czeka na mnie w hd, tylko musze Haven skonczyc a dopiero zaczalem.
|
Jak już mowa o starych serialach to Dollhouse, całkiem fajny ;)
|
Czas sobie przypomniec The Wire. Tym razem w 1080p
:D |
U mnie w pracy nawet przerwę na ten serial sobie robią, a laski faktycznie niezłe ;)
|
Widziałem tam fajne laski! :spoko:
|
@ed
Wspaniałe stulecie, nawet idzie to oglądać... |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
12 małp, bardzo dobry serial. Z każdym odcinkiem podnosi poziom. Jeśli lubicie klasykę jaką jest film, to się nie zawiedziecie. Nie jest to kopia, ale bardzo fajna adaptacja.
|
Banshee trzecia seria już się kończy.
|
Też wolę wszystko zrozumieć :)
|
my english is soo bad xD
|
Bez napisów tez można obejrzeć ;)
|
Po 1 odcinku szczeka opada. Mi się bardzo podobało. Ale czekam na napisy do reszty
|
Ascension, ktoś widział? Tylko sześć odcinków? To w takim razie miniserial...
|
Tylko znowu ta przerwa w polowie sezonu - no dajcie spokoj. Poczekam az bedzie caly sezon dostepny.
|
Fajne jest, z odcinka na odcinek jest coraz lepiej. A i oryginalny Flash gra ojca nowego Flasha :)
|
Miałem nadzieje, że zrobią serial z Flashem, ale nie myślałem że tak szybko xD
|
Ja oglądam Flash. Całkiem przyjemnie. Jeśli oglądasz Arrow to będzie Ci się podobało
|
Randall.i.Duch.Hopkirka
|
Do Flasha ktoś już zasiadł?
|
Polecam House of Cards w lutym 3 sezon. A 2 pierwsze tez robią pranie mózgu :)
|
Star trek xD
|
Cytat:
Kto nie widział Breaking Bad - polecam, jeśli pierwsze 5 odcinków zainteresują tematem, to reszta fabuły już leci. Szkoda mi paru ludzi jednak kilku kibicowałem... no ale bez spoilerów. Trzeba będzie teraz wypełnić pustkę po serialu czymś innym :sciana: |
Zobacz z 2-4 pierwszych odcinków, potem sam będziesz chciał więcej, albo go odstawisz xD
|
Cytat:
No ale nie mogę się zmobilizować . |
A ja oglądam/oglądałem Watahę i trochę się zawiodłem tym, że sezon miał tylko 6 odcinków i w sumie to chyba(?) jeszcze nie wiadomo czy będzie miał następną serię...
|
Cytat:
|
przestaję czytać ten temat do czasu aż zobaczę wszystkie odcinki, a dam rade tylko dwa odcinki dziennie ;)
|
Cytat:
|
to zdradzę koniec, nie będziesz musiał go już oglądać xD
|
Właśnie zobaczyłem swój pierwszy odcinek (1x1) Breaking Bad! :szczerb: Już mi się podoba ;)
|
Alternatywy 4.
|
Serial tak na prawdę nie jest na faktach. To celowe zagranie tak jak było w filmie.
Nie zmienia to faktu ze serial warto zobaczyć. Jedna z lepszych ostatnich produkcji |
Jakby ktoś miał nadmiar czasu to warto zainteresować się FARGO. Opowieść na faktach. Obecnie jest jeden sezon. Naprawdę fajny serial.
|
The Strain - mi sie podoba. Czekam na 2 sezon.
|
A warto...
Koncowka sezonu siodmego (w wykonaniu Moffata) + niesamowity na 50-ta rocznice serialu "The Day of The Doctor" i dopelniajacy dziela "The Time of The Doctor" robia dobra robote i naprawde piekny wstep do historii kolejengo Doktora w postaci Petera Capaldiego. |
Cytat:
|
A ogladales od pierwszego? O "classic" przez grzecznosc nie wspominam :-P...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja oglądam Ncis 12 sezon, zacząłem Ncis Nowy Orlean. Wróciło Once Upon a Time, Marvel Agenci Tarczy, Sleepy Hollow, Hell on Whells.
Outlander tez całkiem fajny klimat i świetna muzyka. Z nowości Forever po 1 odcinku bardzo fajnie się prezentuje. Z Nation to taka sieczka zombie wiec można przepalic. Gotham po 2 odcinkach też mi się podoba. Ogólnie jest co oglądać :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:53. |