![]() |
Staramy się tu nie pisać o sposobach zdobywania danych seriali, filmów itp i podawania do nich źródeł. ;)
|
Cytat:
Pozdrowienia G. |
Wypuścili wszystkie 13 :)
|
House of Cards - mega fajny serial, nowy sezon od marca, już 4 sezon, wypuścili od razu 6 odcinków... w zeszłym sezonie tez wszystkie wypuścili od razu.
|
bezkarni seria 3
genialny kryminal |
No od 3 robi się grubo. Ale ogólnie trzeba uważnie oglądać:)
|
The Expanse, jak się przetrwa pierwsze dwa odcinki, to zaczyna wciągać.
|
Tak po piątym odcinku nabiera tempa.
|
Jakoś nie mogę go skończyć. Stanąłem na 3 odcinku... ale nadejdzie ta pora :)
Póki co Better Call Saul 2gi sezon - dobre jak w poprzednim sezonie Vikings - również trzyma poziom Colony - też niezły Shannara Cronicles - coś dla fanów fantasy |
Ostatni sezon Da Vincis Demons zakończony, dobrze że na siłę go nie przedłużają.
|
Black Sails 3 sezon zaczął się grubo. Pierwsze dwa odcinki miodzio ;)
|
Pisałem? Nie pamiętam... ;)
Arrow i Flash. |
Gra o tron!
|
Powtórka Lost-ów :P
|
Pierwszego nie widziałem, drugi może być, a trzeci totalna bajka.
|
Jutro zobaczę jak się uda czas wygospodarować. Słyszałem opinie, że pierwszy marny a drugi już ok... Zobaczę to się opinią podzielę.
|
Utopia. S02.
|
Cytat:
|
A jak wam się widzi nowe X files?
|
Miami vice, polecam, piotr prączewski
|
Wpadłem przypadkiem na serial Niepokorni,no i jestem zachwycony,humor dobry,trochę z życia.Na razie sześć odcinków obejrzałem,ale jak reszta taka dobra,to zacznę jechać sezony:)
|
Black Sails pod koniec 2 sezonu był już naprawdę dobry, a zwłaszcza ostatni odcinek.
Jessica Jones rozkręca się tak od 4 odcinka i później już coraz lepiej. Trzyma wysoki poziom :) |
Zarzucilem Jessice Jones. Pierwszy odcinek przynudza do polowy, ale ciesze sie ze dalem szanse. :spoko:
|
Poprzedni był całkiem fajny - owszem było kilka gorszych odcinków. Ale dawał radę.
|
No oby nie gadali tyle co w drugim :)
|
Black Sails - 25-01-2016 rusza drugi sezon -> no to zapowiada się ciekawie ;)
|
Blindspot,ale ta dziargana to jakoś pyska nie umie otworzyć przy gadce. Zresztą jakiś - już sam nie wiem :)
|
The Shannara Chronicles zapowiada się świetnie ;)
Z niecierpliwością czekam na 4 odcinek. |
Pozostaje tylko czekać na Army of Darkness 2!
|
No nic pierwszy senon Asha zakończony,serial super,ale za krótki :P
Trzy ostatnie odcinki,najbardziej zbliżone do starego Evil Dead. |
Minority Report dość przeciętny, nudnawy według mnie...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja ogladam 1 sezon legends-nie jest zle, ale cancel po 2.
|
Colony lepszy :P
|
nie spoilerujcie proszę Was xD Swoją drogą Fargo sezon 2 dość ciekawy
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To nie wiedziales? To dokladnie ta knajpa, ktora zmusila Doktora do odnalezienia Trenzalore. Jesli jeszcze nie znasz tej historii bedziesz bawil sie swietnie. Gdy odnajda Trenzalore dowiesz sie kim naprawde jest Clara ;-)...
|
Właśnie oglądam poprzednie sezony Doktora i w S06E01 jest dokładnie ta sama "knajpa", która pojawia się w ostatnim odcinku sezonu 9 (i mam nadzieję, że odegra ważną rolę w S10 :P ).
|
Świąteczny Who też dobry, nie rewelacyjny ale dobry :) W końcu postać River Song mi pasuje, oboje z Doktorem są dojrzali - w końcu pasują do siebie.
|
Cytat:
Cytat:
|
zamówiony ?
|
Niestety, final sezonu slabszy. Nie oznacza to, ze slaby - Moffat zrobil po prostu tak dobry 11 odcinek, ze nie dal rady go przebic dwunastym.
Jedno mnie jednak w tym finale irytuje: Niewazne, jak bardzo smierc Clary rozsierdzila Doktora - on od poczatku istnienia serialu "zmierza do domu, troche naokolo". Po tym jak w jubileuszowym "The Day of the Doctor" uwiezil Gallifrey w petli czasu nagle w finale 9 sezonu, po swietnym wstepie w postaci odcinka 11 (twierdza bedaca personifikacja dysku konfesyjnego) watek tego, ze Doktor wrocil na Gallifrey zostal praktycznie pominiety! Chcial tam dotrzec przez ponad 50 lat emisji serialu i nagle gdy tam jest jedynym co go interesuje jest odzyskanie Clary - to mi sie jedynie nie trzyma kupy. Tyle. Ciekaw jestem kiedy znow zobaczymy dwie podrozujace kradziona TARDIS wedrowniczki - Ashieldr i Clare :->... |
Doctor Who pozamiatał po raz kolejny! :D Mogę spokojnie przeżyć kolejny rok ze świadomością, że kolejny sezon został zamówiony + po obejrzeniu trailera świątecznego odcinka :)
Btw dawno nie oglądałem serialu, który przez kilka odcinków pod rząd trzymał by taki świetny poziom :) |
The Man in the high castle zapowiada się ciekawie :)
Cytat:
|
Cytat:
|
TWD !
|
Cytat:
|
Napisy to sobie angielskie ściągnij ;)
A co do teleportacji, to przecież Gallifrey :) |
Ja też... chce więcej... DOCTORA... ciekawe gdzie go teleportowało :)
A swoją drogą - ciekawe dla czego z takim opóźnieniem wychodzą napisy... to już kolejny odcinek obejrzany bez napisów - nie żeby mi to przeszkadzało :) |
I Doktor nie zawiódł! Dawno cały odcinek nie trzymał mnie jeszcze tak w napięciu, a zakończenie (+ zapowiedź następnego odcinka) to... JA CHCE JUŻ!
|
Rowniez czekam na Mrocznego Doktora! Gdy grozil Ashildr sprowadzeniem Dalekow i Cybermenow i kazal jej ocalic Clare to ja mu wierzylem!
|
Doctor Who trzyma w napięciu! Nie mogę doczekać się wściekłego Doktora, a w internecie brak trailerów, teaserów... (nie liczę tego z końca odcinka) :/
Btw w Jessice Jones gra mój ulubiony Doktor :D //Dobra, trailer jest, pokazuje w sumie tylko 1 element więcej, ale za to ważny element. |
Flash, Arrow - leciutkie i przyjemne w odbiorze.
|
Marvel's Jessica Jones - trzyma klimat DareDevila :D
|
American Horror Story wyjątkowo ciężko mi się ogląda...
|
a mnie jak zwykle napadlo na dokumenty
nadal nie moge sie otrzasnac po rewelacyjnych Wielkich Konstrukcjach III Rzeszy teraz "siedze w glebinach" - Tajemnice głębin / Monty Halls' Dive Mysteries |
Ja wiem, to jest w nim fajne, mógłby być dłuższy. Co do Mr. Robot też fajnie się ogłada.
|
@revolver0 - on ma byc kiczowaty z definicji. Po to sie go oglada i tego oczekuje widz.
|
Mr. Robot polecam!
@siwymariusz jacy dźwiękowcy takie audio.... :D |
Cytat:
Edit.1 Krotki, za krótki odcinek drugi :( |
Też , tylko czemu polskie filmy mają takie słabe audio ( chyba że już głuchy jestem :) )
Normalnie reszta świata nadaję tak dialogi, że w tym wypadku normalnie słyszę. |
zapowiada się niezły serial.
oglądałem :szczerb: |
Fargo daje czadu. Teraz dopiero się zacznie młyn :)
|
Quantico i Limitless to dwie najlepsze premiery tego sezonu zdecydowanie.
2 Sezon Fargo też na wysokim poziomie. The Last Kingdom również mogę polecić jeśli Ktoś lubi takie historyczne coś o wikingach itp :) |
Cytat:
|
Jeszcze teraz oglądam True Detective ,nawet dobry jak na obecne standardy.
W przyszłości oblukam Peaky Blinders ,zapowiedzi nawet ,nawet . |
Cytat:
|
Eee,zrobiony jak trzecia część .lub druga ,bo jedynka i dwójka to to samo praktycznie ,Ash ma taki być ,kiczowaty :P
|
Ash vs Evil Dead - nawiedzony serial... chyba sobie daruję kolejne odcinki...
To już nawet śmieszny nie jest, a żenujący... |
Nie no beka przynajmniej jest :D
|
równie kiczowaty co film :D
|
Ash vs Evil Dead,pilot daje radę :)
|
To co leci w TV :P
|
to wrażenie bywa różne. w zależności od odcinka.
|
I w sumie dobrze.Niech ten sezon bedzie super i serial zostawi po sobie w miare dobre wrazenie.
|
szwędacze się chyba kończą na 6 sezonie :-(
|
Dali calosc.Ostatni sezon.
|
Cytat:
Zakupiłem testowo - wygląda ok |
boże widzisz ile ważą i nie grzmisz....
|
No to mamy premierę Da Vinci's Demons - sezon 3 - odcinek 1
Co by nie było, w sklepach pojawiło się pierwsze 10 odcinków w wersji 720p trzeciego sezonu <- czyli cały sezon 3 :D To się nazywa zaradność :D |
Cytat:
|
You Me And The Apocalypse <- dawno się tak nie uśmiałem :P
Matka która udaje hacker'a, ksiądz który klnie na każdym kroku, zakonnica niewydymka... chcę jeszcze - a to dopiero trzy odcinki wyszły.... |
nom :D
|
Fargo 1 odc zapowiada kolejny świetny sezon :D
|
TWD
iZombie Fargo Prokurator |
Tez to zauwazylem. :spoko:
|
Ostatni odcinek Doktora mocno zalatywał mi poszukiwaniem "niemożliwej dziewczyny" :D Tak jak kiedyś - Clara siedziała w Daleku :D
|
Doktor lubi miec dobre wejscia :cool:
|
Obejrzałem tego Droctor Who - scena z czołgiem - niezła :taktak:
|
Cytat:
|
Herod nigdy nie byl mlody.
|
|
http://s5.postimg.org/9swe0j0g7/screenshot.jpg
Z braku laku i w przerwach w ogladaniu Narcos...powrot do mlodosci :D |
Kolejny odcinek Doctora Who nie zawodzi ;)
|
Jestem po premierze Heroes Reborn - dupy nie urywa, szału nie robi ale chyba przez sentyment do pierwszej serii dam mu szansę i zobaczę jak się rozwinie :)
|
I Bradley nie będzie główną postacią ale gra w serialu i to gra postać, którą grał w filmie.
Btw Castle S08 też się nieźle zaczął ;) |
Cytat:
bradley nie jest raczej główną postacią. piguły bierze jakiś chłystek. |
Fakt, po obejrzeniu pierwszego epa żałowałem, że nie wyciekło parę pierwszych odcinków jak w ubiegłym sezonie ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:13. |