![]() |
'Telewizja Dziewcząt i Chłopców" na Planete w niedzielę o 20.45. Jesli pamiętacie te czasy i te programy : Ekran z Bratkiem, Zwierzyniec, Teleranek to obejrzyjcie I odcinek.
|
Nikita... pilot wygląda zachęcająco.
główna bohaterka może tyci wpadająca w anoreksję, ale szłoby ją... :P |
Cytat:
|
Damages (Układy - seria 2 i 3.
W międzyczasie: -Happy Town -The Gates -Glades -Lie to me No i oczywiście wszystkie serie Criminal Minds. Kiedy ja mam na to czas ??? :) |
TopGear
ostatni sezon mial 6 odcinkow :O poltora wieczoru i juz sie skonczyl :( |
przypadkiem wpadł mi w łapki Modern Family.
to serial komediowy o perypetiach 3 powiązanych ze sobą korzeniami rodzin (w tym jedna homo po adopcji wietnamskiej dziewczynki :P ). mamy inteligentny humor w doborowej obsadzie :) |
Chętnie bym sobie pilota Dynsatii odświeżył. jak dziś pamiętam, gdy Blake poznał Cristal w samolocie . . .
Sunset Beach całkiem było, lecz przeciągali strasznie wszystko. |
Nikita ... w trakcie :D
I czekam na V , sons of anarchy :D oraz flashforward :D |
Cytat:
|
A taki dobry serial był :|
|
Rosyjska produkcja, "Brygada". Jak na razie, przy czwartym odcinku spać się nie chce ;)
|
Obecnie nadal oglądam RUBICON (już 8 odcinek), zacząłem NIKITĘ . Jest już drugi odcinek SONS OF ANARCHY (3 sezon). Można rzucić okiem na ROOKIE BLUE (o policjantach nowicjuszach).
|
House
|
Ano wznowili sezon... Ogladal juz ktos? Bo pierwsza polowa sezonu byla straszna w zestawieniu do poprzednich szesciu, ktore przyzwyczaily mnie do intelektualnej ekstazy...
|
U mnie 7 seriali na tapecie :)
Fringe - imo źle przemyślana podmiana Liv Hose - ponoć już kręcili odcinek nawiązujący do powrotu Trzynastki Human Target - spokojny, ciekawy, mocno naginany... no i humor Guerrero :) Nikita ("nowa" Nikita) Stargate Universe - to się nie powinno nazywać SG ??? The Event - zapowiadał się fajnie ale już kombinują z fabułą :ysz: Flashpoint - jakaś stacja to przejęła, że wychodzą nowe odcinki ?? a The Unit żadna stacja nie chciała :sciana: |
Niezapomniane Miasteczko Twin Peaks
|
Nadal oglądam :
- SGU - Zakazane Imperium (ale słabo mi idzie) ponadto zacząłem : - Camelot (fantasy, arturiański) - Chicago Code (akcja/kryminał) - Blue Bloods (akcja/policyjny) |
- Rodzina Soprano
- Plotkara - Greek - The Simpsons |
Dla fanów Anglii przełomu wieków (XIX/XX) i życia arystokracji, polecam Downton Abbey -serial angielski. Kostiumowy.
|
Rodzina Soprano skończona tego ranka. 6sty sezon, jego ostatnie odcinki, szczególnie finałowy, stawały się coraz bardziej rozczarowujące. Koniec końcem - mimo wszystko polecam.
|
Cytat:
http://kultura.dziennik.pl/telewizja...y/339007,.html strasznie go promują. Oglądałem ze 3 odcinki już dawno temu i znudziło mi się... |
nadrabiam zaległości z Doctor Who, a poza tym?
game of thrones, the borgias no i rewelacyjne the killing oraz breakout kings |
Ja w chwili obecnej śledzę tylko
- Jak poznałem waszą Matkę 6 - Modern Family (chociaż już przestałem ponieważ mimo pozytywnych opinii uważam że jest słaby tak samo jak reklamowane głośno Glee) - Agenci NCIS 6 - Powtórki Dwóch i pół, szkoda że wyrzucono Charliego z obsady nowego sezonu bo czuje że bez niego ten serial skończy się klapą |
Wyrzucono go, bo spiewal kosmiczne kwoty za odcinek, co jest OK jesli zna sie swoja wartosc, i przychodzil podobno totalnie nacpany na plan, co jest bardzo nie-OK, jesli sie tak wysoko ceni swoje umiejetnosci...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Też czytałem o tych przyczynach odsunięcia go od serialu, ile w tym jest prawdy to ciężko stwierdzić co nie zmienia faktu że był głównym bohaterem serialu i wszystko kręciło się wokół niego. O ile w serialach gdzie jest kilku głównych bohaterów i akcja nie koncentruje się wokół jednej osoby np.CSI zmiana postaci nie robi większego problemu tutaj sytuacja jest inna. Z tego co się orientuje seriale w których zmieniano głównego bohatera kończyły się klapą. A Ashton Kutcher mający go zastąpić jakoś zupełnie nie pasuje mi do tej roli. W sitcomie "Różowe lata 70" wypadł moim zdaniem dość kiepsko a i na chwilę obecną jego sława już dość przygasła.
|
Zacząłem oglądać Clone Wars sezon 3 . Nie jest to coś specjalnego ale braku laku..
|
Dzisiaj Falling Skies :]
|
Moda na Sukces, czy jakoś tak:rotfl:
|
Odswiezam hit z dziecinstwa, czyli "Pelna chate" :-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Jakby ktoś przegapił, to startuje 3 seria Modern family i 5 seria Big Bang Theory
|
Ja tradycyjnie maraton:
-Żona idealna, a w przerwach Criminal minds. |
Ja przekonuje sie do "Monka". Drugi sezon miele :-)!
|
Person of Interest - właśnie ściągam.
z opisu pachnie smakowicie. |
Polecam :
- Blue Blood - sezon drugi (juz dwa odcinki) - Rookie Blue - sezon drugi (13 odcinków) - Homeland - (pierwszy odcinek) - spróbować warto, czy będzie dobry ? - Terra Nova - nowość - ogladajmy, oceniajmy ! |
Family Guya :]
|
Dr. House - zaczalem ogladac od niedawna, bo wczesniej denerwowalo mnie, ze wszyscy sie tym jarali xD
|
- Blue Bloods (policyjny, Tom Selleck)
- Prime Suspect (policyjny) - Grimm (horror, SF, policyjny) - Once Upon a Time (bajka,obyczaj,sensacja) - Clone Wars (wiadomo SF) - Homeland (thriller, szpiegowski) |
Ja najbardziej z seriali lubię Vabank. Tak tak nasz stary dobry Vabank i VabankII, własnie lubię, bo maja jeden ważny atrybut, w sumie maja tylko dwa odcinki :). Z pozostałych oglądam to co mi się spotkać na ekranie tv :).
Pozdrawiam wszystkich serialoholoków ;) |
A już zaczynamy oglądać Hell on Wheels czyli serial westernowy. Zaczyna się nieźle !
|
"Pelna chata". Trzeci sezon :-)!
|
Homeland - warto obejrzeć, bo to jedna z najlepszych premier tego roku.
|
John Doe - jestem na piatym odcinku. Wciaga. Juz sam pilot wgniata w fotel!
Teoria wielkiego podrywu (big boom theory z ang) fajne bo krótkie odcinki można czasem w przewie filmu obejrzeć xD
|
Homeland oglądam. A w Hell on Wheels podoba mi sie główny bohater. Taki ktoś jak Rycho - pali jak smok, pije łyski, był właścicielem niewolników ;) (no Rycho nie...)
|
No fakt, Rycho pije bez koloru, a niewolnica posłała go do diabła. ||
|
Walking Dead (klik) - fabula niby oklepana, ale calosc niezle zrobiona - warto ogladnac 2-3 odcinki 1 serii - a potem pojdzie juz latwo hehe
|
Dzisiaj od 22:00 na Alekino+ 1 i 2 odcinek serialu kryminalnego "The Killing" (Forbrydelsen) produkcji duńskiej. Jest to pierwowzór wersji amerykańskiej.
Kolejne premierowe odcinki (po dwa) będą nadawane w środy od 20:10, powtórki w piątki. W sumie 20 odcinków. POLECAM! http://www.teleman.pl/tv/Kino-Mowi-E...lling-1-620580 |
Death valley;)
|
- The Walking Dead
- Game of Thrones - Dexter - House Niedawno miałem też okazję obejrzeć parę odcinków "How I met your mother" i muszę przyznać, że nawet mi się spodobało, choć od czasu "Przyjaciół" seriali komediowych nie oglądałem. |
Archer(wlasciwie czekam na 3 sezon;) i XIII
|
Cytat:
Coś mi nie pasowało , bo było tylko 13 odc , ale znalazłem że będzie drugi sezon też 13 odc ale w kwietniu 2012 r . |
W wersji duńskiej jest jeden sezon, (20 odcinków) po których wiadomo kto zabił. I koniec.
W wersji usa będzie drugi sezon i być może kolejne... |
Sherlock - nowe "uwspó***322;cze***347;nione" przygody s***322;ynnego detektywa.
Rewelacyjna obsada i fabu***322;a. Jeden z najwi***281;kszych hitów tv w swoim gatunku. W***322;a***347;nie pojawi***322; si***281; 2 odcinek drugiego sezonu. Wys***322;ane z mojego HTC Wildfire za pomoc***261; Tapatalk |
zgadzam sie. imo wyszlo bbc to swietnie
|
Jak nie znacie,to ja polecam "Homeland". Serial o terrorystach, agentach - takie mini "24".
|
Po obejrzeniu I odcinka, polecam Alcatraz. Znów tajemniczość, zagadka, tajne spiski. Na razie dostępne dwa odcinki.
|
Czy ja wiem? Alcatraz to niby fajny serial, ale jako***347; mam wra***380;enie, ***380;e kr***281;cony po ***322;ebkach. Ale daje mu szans***281;.
Z kolei The Walking Dead? Drugi sezon to totalna pora***380;ka. Wida***263; efekt obci***281;cia funduszy oraz przepychanek personalnych. Po krótce... Ogl***261;damy sobie naszych bohaterów na farmie... I tyle. Poza paroma scenami reszta jest tak md***322;a, ***380;e ogl***261;da***322;em to na przewijaniu. Wys***322;ane z mojego HTC Wildfire za pomoc***261; Tapatalk |
Zacząłem też starszy serial - Strike Back. Wojenny (Irak, Afryka, Afganistan).
|
Kolejne seriale :
- Continuum - SF/akcja - z około 2077 do czasów obecnych przemieszczają się groźni terroryści. Za nimi, trochę wbrew swojej woli podąża Protektorka - futurystyczna policjantka - Bike Wars - Brothers in Arms - akcja - powstanie i rozwój klubu motocyklowego w Australii (tacy harleyowcy). A jak klub to i przemoc, seks, braterstwo |
Właśnie zacząłem oglądać Continuum (ładna pani z przyszłości, która nie próbuje myśleć jak wrócić tylko gania za zbirami) i Falling Skies (czyli znów dostajemy od kosmitów po d. i próbujemy się, niezbyt składnie, bronić). Jak nie ma nic ciekawszego, to te dwa też mogą być. :)
|
Falling Skies w lipcu 2 sezon:) Ja skonczylem 2 sezon gry o tron i takie mieszane odczucia, czegos brak. Zaczne dzis jak dobrze pojdzie spartakusa sezon 2.
|
Pamiętniki Wampirów, ale czekam na nowy sezon...
|
Breaking Bad - daje radę, tzn. dawał ... bo się skończył :D
ogólnie polecam :spoko: |
http://www.filmweb.pl/serial/Breakin...pisodes#sezon5 sie nie skonczyl:)
|
Cytat:
ciekawe co wymyślą ... :ysz: |
5 sezon True Blood jak na razie wymiata!
|
zgadzam się.
o wiele lepszy od mdłego 4 sezonu, gdzie praktycznie nic ciekawego się nie działo. oglądam serial Continuum - produkcja kanadyjska. Kiedy grupa fanatycznych terrorystów ucieka przed zaplanowaną egzekucją w 2077 roku, cofając się w czasie do 2012 roku, podąża za nimi twarda policjantka, Kiera Cameron (Rachel Nichols). Kobieta utknęła w przeszłości i nie może wrócić do swojej rodziny. Decyduje się skoncentrować na złapaniu terrorystów, zanim zaczną niszczyć współczesny świat. |
o, dobrze wiedziec, ze True Blood powrocilo
i ze sie poprawilo, bo 4 seria mnie zniechecila troche :) my teraz pochlaniamy Dextera :) zyciowy serial :rotfl: |
COME FLY WITH ME ... krotki i glupi, ale prawdziwy. Jak Ryanair.
|
Skonczylem 4 sezon Breaking Bad - nie jest zle ale szalu nie ma - czesc odcinkow nudna jak flaki z olejem, dalem rade byc na forum, grac na psp i ogladac serial:)
Ktos cos wie na temat 5 sezonu z lektorem? Teraz zaczne falling skies 2 sezon - wole ogladac sezonami niz czekac tydzien na kolejny odcinek - tak czekam tylko maks. 6 miesiecy na kolejny sezon - jesli zrobia(nie tak jak z V). |
Cytat:
|
Za du***380;o by wymienia***263;.
|
Cytat:
|
Szczerze zaczynacie mnie wnerwia***263;. Zachowujecie si***281; jak kr***258;***322;lowie, bo macie milion post***258;***322;w, a nowych user***258;***322;w macie w dupie. Wczoraj chcia***322;em pom***258;***322;c w pewnym temacie to posta oczywi***347;cie mi wci***281;***322;o. To forum schodzi na psy. Piszecie o jakich***347; pierdo***322;ach typu Edek, Rysiek albo temat ''Ogolilem pol geby''. A przepraszam kogo to gĂłwno obchodzi? Nie wiem o co wam si***281; rozchodzi. Co si***281; sta***322;o z tym forum?
|
Czytanie śmietnika jest zabronione!
|
Cytat:
Nie rób śmietnika nigdzie więcej. Następna sprawa, liczbę postów to tu ma każdy w czarnym oku. Fakt, że zwracasz na to uwagę pokazuje tylko, że brak Ci obycia... |
Siedz***281; na Tapatalk i dlatego s***261; krzaczki przy o z kresk***261;. Mo***380;e i brak mi obycia w porz***261;dku. Musz***281; si***281; troch***281; przyzwyczai***263; do tego forum, jest dosy***263; specyficzne.
|
Welcome to Hell(o) Kitty ! :)
Po wakacyjnej przerwie powraca westernowy Hell on Wheels. Zwracam uwagę na 3 sezon Rookie Blue (policyjny). |
Wczoraj skończyłem True Blood i nawet nawet :) na pewno chętnie oglądnę 6 sezon. Póki co też męcze 4 sezon Breaking Bad i zbieram się do Hell on Wheels 2.
Drugi sezon Grimm tez fajnie się zaczął, dziś ogarnę 3 odcinek :) Między czasie oglądam ostatni sezon Weed, ale zatrzymałem się na 6 odcinku bo nie było napisów i też muszę nadrobić. Niedługo zaczną się wszystkie inne seriale i przestanę wychodzić z domu :D |
Ja skonczylem falling skies 2 a teraz zaczne continuum.
|
Tylko się nie zniechęcaj pierwszymi odcinkami loki7777! :)
Szkoda tylko, że główna postać jest taka sztywna i nie pokazuje :cycki:, a policjant nieskazitelny niczym Ken... |
Wlasnie takie odczucie mialem po 1 i 2 odcinku ze totalna kiszka:) 3 ogladnalem a teraz jestem na urlopie wiec mam przerwe:)
Z profilu ta panna wyglada jak Milla Jovovich |
Panna jest niezła, tylko się ubiera jakby z klasztoru wyszła. :D
Serial tak naprawdę się rozkręca na samym końcu, więc cierpliwie oglądaj. |
Aktualnie nic nie oglądam. Niedawno skończyłam nareszcie drugi sezon Gry o tron i teraz czekam na następną serię Big bang theory.
|
aktualnie nowy sezon Dr Who...
|
Aktualnie kończę 2 sezon Walking Dead :) spoko serial na relaks po pracy :)
|
Rewelacyjne: 7 sezon Dextera oraz 2 Homeland.
Wysłane z mojego MT11i |
własnie jestem po pilocie Arrow, jeśli ktoś lubi komiksowy klimat z superbohaterami to polecam, no i jest Katie Cassidy :D
|
Koncze 3 sezon strike back - tzn w sobote jest ostatni odcinek:)
|
Ja zacząłem jeszcze Last Resort i polecam, Revolution póki co na zabicie czasu, wróciły NCIS, Supernatural, Grimm...
Czekam na napisy do końcówki Hell on Whells, bo też bardzo fajne. No i jeszcze Once Upon a Time drugi sezon. A a a a no i ostatni sezon Fringe... k***a |
Dobrze zaczyna się Vegas - klimat lat 60-tych, przestępczość. Też oglądam Hell on Wheels, Revolution.
Arrow - rzucę okiem. |
TRUE BLOoD sezon 5 tez dobre na relakas w pracy :D
|
Supernatural 8 sezon - ciekawie się zapowiada.
Dexter od początku - kiedyś mi polecano ten serial, dopiero teraz się skusiłem, nie żałuję. Wkręca i za razem, jak poprzednik powiedział, świetny relaks w pracy ;) |
Wczoraj z nudow wlaczylem pierwsze 2 odcinki "Misja Afganistan" i... odplynalem!
To chyba pierwszy dobry polski serial od czasow "Ekipy". Przepiekne zdjecia, niesamowity wyczuwalny klimat wojskowej przyjazni i swietnie dobrana obsada - za taka rola Lubosa tesknilem od "Boiska bezdomnych", Schuchardt udowadnia, ze nie da sie zaszufladkowac jako Fokus, tylko Malaszynski kompletnie mi tam nie pasuje (za te fryzure w Afganie powinni odstrzelic go pierwszego). Mnostwo swietnych tekstow (widac ze aktorzy spedzili kupe czasu z zolnierzami) ktore przejda na pewno do mowy potocznej. Jedyne do czego sie moge przyczepic to w czasie manewrow chlopaki ruszaja sie jak airosftowcy - wiecej w tym lansu, rzutu oka na amerykanskie filmy i obwieszenia sprzetem niz prawdziwej taktyki, a przy tym poziomie calego serialu drobne grzeszki typu "A Rh +" zamiast "A POS" na pokrowcu do Fritza mozna wybaczyc... Swietny. Perspektywiczny. Wciagajacy jak diabli. Warto. |
Cytat:
|
to sie rozkreca teraz walking dead sezon3 :spoko:
Cytat:
|
Wolę Dextera ;-)
Wysłane z mojego MT11i |
Breaking Bad :) bardzo dobry serial. Zakończyłem właśnie z nim przygodę :D
|
Moje małe odkrycie Wilfred serial HBO. Spoko serial.
|
true blood
The big bang theory dr house rodzina tudorow rzym |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:18. |