![]() |
Cytat:
|
Zaczal sie osmy sezon "Doctor Who" :spoko:
|
@up
No ten sezon był pełen absurdów i totalnych nieporozumień, a do tego dziwnych zachowań postaci. Ogólnie porażka. |
Under the Dome - i znowu beda krecic kolejny sezon;(
|
Ghost Adventures - chyba najlepsze seria w tego typu klimatach
|
Ruszyło SoA :jupi:
Fajna nuta z drugiego odcinka -> Yelawolf "Till It's Gone" :spoko: |
Na początku "Leftovers" wydawał mi się ciekawym serialem, ale po kilku odcinkach mnie znudził. Nie miałam skrupułów, żeby go "zostawić", bo twórcy i tak zapowiedzieli, że w nie będzie żadnego rozwiązywania zagadki.
|
No coz zaczalem ogladac, bo myslalem ze zostalo 2% populacji a nie zniknelo.
Szkoda czasu ale juz ogladne chyba do konca;) |
Leftovers najgorszy serial wszech czasów o ludziach z problemami umysłowymi :P
Bo jak można się nie odzywać i łazić na biało cały sezon ... akcja prawie zerowa -> nie polecam |
Może szykują efektowne zakończenie całego serialu xD
|
A ja Leftovers. Przedtem skonczylem 4 sezon Falling skies - nie polecam, nie wiem po co kreca kolejny sezon.
|
A ja oglądam "O mnie się nie martw", jak kręcą. :szczerb:
|
Haven ruszył z 5 sezonem :)
|
Defiance
|
Cytat:
|
Ostatnio zauroczył mnie "Outlander", polecam wszystkim, którzy jeszcze nie widzieli.
|
To może z sf: Defiance ew. Falling Skies
Ze średniowiecza: Outlander O piratach: Crossbones O wirusie: Helix Mała odskocznia o agentach FBI i porywaczach: Crisis |
Kocham Losta, 24, Dextera.
Jaki serial? Żadnego z ostatnich 2-3 lat nie oglądałem. Nie lubię sci-fi (choć niektóre zniosę), zombie i wilkołaków. Polećcie coś proszę :) |
Cytat:
|
Extant był fajny, ale z odcinka na odcinek coraz gorszy się zrobił
|
Nagi instynk przetrwania
oraz NASA - niewyjaśnione tajemnice oba polecam :) |
Terminator: Kroniki Sary Connor
|
Szkoda:(
|
@up
No finał 2 sezonu całkiem fajny :) |
Defiance ;)
|
Tak, serial dostał cancela
|
Cytat:
To tak na 100% ? |
Oglądałem Revolution i miało potencjał, ale poszli w złą stronę. Mimo wszystko żałuję, że nie będzie ciągu dalszego, bo serial był całkiem przyjemny :)
Z nowości mogę polecić serial Rush To taki lekarz od kontrowersyjnych wizyt domowych :) |
Zaskoczyłem się, Revolution anulowali... :(
|
Jericho
|
skonczylem drugi sezon Bezkarnych (BRAQUO) i czekam na polska premiere sezonu trzeciego :)
rewelacja - taki francuski Pitbull :) |
Wczoraj skonczylem Helix i nawet nie przewijalem tak mnie wciagnal, w przeciwienstwie do revolution - dobrze ze juz koniec.
Teraz ogladam Almost Human i zaczyna sie fajnie - ustawilem sobie w dobrej kolejnosci odcinki. Jak skoczne(zostalo 12 odcinkow to w dwa dni skoncze;) to ogladam Wikingow oba sezony;) |
Kiedys pisalem, ze autorzy zostawili sobie furtke do kolejnego sezonu...
http://www.imdb.com/title/tt1598754/ :D |
Dla mnie drugi też w porządku. Na początku pierwszego naprawdę można się było nabrać, że serial upadł na zbity pysk :D
|
Sherlock, zakończony pierwszy "sezon". Odcinek pierwszy, jak dl mnie bomba. Pozostałe dwa, mocno przeciętne. Fala zbrodni. Nie dokończony pierwszy odcinek. Jak dla mnie, marny dobór aktorów....
|
'Helix', nowy serial sf po pilocie zapowiada się naprawdę dobrze.
'Detektyw' też wygląda na ciekawą propozycję, a przyciąga świetna obsada. |
Cytat:
|
Rodzina Sopranos, zakończone po czwartym odcinku. Krew z krwi, niedokończony pierwszy odcinek...
Wiem już jedno, ocena na FB nie jest obiektywna... |
Ja po The Wire oglądam The Shield, bo niby miał być podobny... Specjalnie podobny nie jest, ale fajny
|
|
Cytat:
|
@up potwierdzam i czekam na następny sezon :)
|
Wikingowie, całkiem fajne.
|
radw, kwestia gustu, a gustach sie nie dyskutuje. ;) Nie znam nikogo, komu by się Breaking Bad nie podobał. Ale fakt, faktem, że rozkręca się powoli i po pierwszym sezonie niektórzy są rozczarowani.
|
Z wielkim bólem, dotrwałem do końcówki czwartego odcinka, drugiego sezonu Breaking Bad. Wytrzymałem tylko tyle, iż skusiła mnie wysoka ocena na FB. Serial dla emerytów, których interesuję seriale, w stylu "rozmnażanie, i wzrost kamieni"...
|
Cytat:
walking dead, no jak to ile można oglądać, tu chodzi o fabułe, trupy są obok :D |
Dobra, spróbuję Homeland i Revolution. :piwo:
|
Revolution - serial na popołudnie :)
|
Homeland 3 sezon oglądam i imo jest bardzo dobry
poza tym inne seriale mi się pokończyły i też nie mam co oglądać... z ostatnio oglądanych mogę polecić serial Boss |
Walking dead - zaliczone, ble, ile można trupy oglądać, nudy.
Continuum - zaliczone, tymczasowo zakończony serial. Revolution - a co to? |
walking dead, continuum, revolution...
|
Cholera... co oglądać? :(
Jest coś dobrego z fantastyki czy z sensacji? |
Ja dziś zacząłem oglądać "Lie to me". Całkiem udany, takie połączenie Mentalisty i Monka - przyjemnie się ogląda.
|
no i skonczylem Dextera... dziwne zakonczenie, jakby zostawiali sobie otwarta furtke
|
ehh. te gatki Max w 2 broke girls tak mnie zmeczyly ze nawet nie pociagnalem calego 1ego sezonu.
szkoda. bo blondyna ma fajne nogi i ladnie sie rusza jak chce :szczerb: |
Skończył się Dexter, Breaking Bad i Under the Dome też... Ale HIMYM, Castle, 2 Broke Girls, Once Upon a Time i Big Bang Theory wróciło :)
|
bb BB :(
|
A czy ja Ci każę to oglądać?
|
Supernatural - to może się podobać komuś kto ukończył 15 lat? :-)
|
No wejściówka jest jedna z lepszych w serialach :D a pierwsze odcinki gdzie Jason ćpał krew, były takie inne, niegrzeczne w porównaniu do innych seriali. A jeszcze później babka z czarnymi oczami... to były odcinki :D
|
niestety
przekombinowali pierwsze trzy, tak jak piszesz, byly naprawde wciagajace i zaskakujace mnie do dzis rzowala wejsciowka :D |
7 sezon będzie ostatnim, jest już zapowiedziane, a i sam serial to nie jest to samo co 3 pierwsze sezony niestety :(
|
widzisz, tak wlasnie jestem na czasie ;p
|
To już po sezonie .... :P
|
o, wlasnie zauwazylem, ze chyba True Blood juz od 10 odcinkow trwa :D jakos uszlo mi wczesniej :D
|
Sherlock mi się bardzo podobał i czekam na kolejny sezon.
Teraz juz jestem po 1 odcinku 11 sezonu NCIS, w kolejce Revolution, już niedługo Supernatural, S.H.I.E.L.D tez się zapowiada ciekawie ;) w końcu jest co oglądać :D |
Jedyne co mnie wkurza to interpretacja Moriarty'ego. Arcywrog winien robic wrazenie a wypada blado...
|
Świetny. Nareszcie jakiś serial w którym odcinek trwa tyle ile należy - opłaca się przygotowywać chipsy i inne przystawki ;)
Te następne trzy to za jakieś pół roku lekko licząc... Co więcej, nie dość że Sherlock ma trzy odcinki na sezon, to jeszcze każdy kolejny jest co dwa lata :P Ale warto czekać. |
I kolejne 3 odcinki w drodze xD
|
Warty zdecydowanie :-). Udana wspolczesna adaptacja klasycznych kryminalow!
|
Sherlock, moim zdaniem, bardzo dobry. :)
|
Cytat:
|
W weekend ostatni odcinek "BB". :(
Szkoda, ale i dobrze, nie lubię tasiemców. Niestety zakończenie Dextera woła o pomstę... |
z tego co teraz leci.
breaking bad. |
Juz sie skonczyl:taktak:
Ja teraz z "sherlockiem" zasuwam... |
Dexter zaraz sie konczy...
|
Rząd, sezon drugi.
|
ja oglądam teraz Dextera
|
Cytat:
|
Aktualnie oglądam Bonanzę. :D
W TVP1. :haha: |
Aktualnie oglądam:
-Big Bang Theory, The sezon 6 -Californication sezon 6 -Da Vincis Demons sezon 1 -That '70s Show sezon 8 A w kolejce czekają: -Bates Motel sezon 1 -Falling Skies sezon 2 :spoko: |
hannibal, nurse jackie. czekam na breaking bad :)
|
obecnie mecze http://www.tv.com/shows/pushing-daisies/
fajny, taki glupiutki, mily przerywnik w pociagu :) |
Och seriale to moja miłość i uzależnienie. Oglądam tego mnóstwo:
How I Met Your Mother The Big Bang Theory Californication Game of Thrones Dexter 2 Broke Girls To oglądam aktualnie i szczerze wszystkim polecam :D |
Zacząłem oglądać Orphan Black. Całkiem nieźle! :)
|
"Vikings" serial produkcji kanału History.
""Vikings" opowiada historię Ragnara Lothbroka oraz jego braci i rodziny. Serial ukazuje jak Ragnar staje się królem wikińskich plemion. Poza byciem nieustraszonym wojownikiem, Ragnar jest ucieleśnieniem nordyckiej tradycji i oddania się bogom. Legenda mówi, że jest on bezpośrednim potomkiem Odyna, boga wojny i wojowników." http://www.filmweb.pl/serial/Vikings-2013-659055 Dobry klimat, póki co 4 odcinki, fajnie nakręcone, jak ktoś ogląda Spratacusa i lubi podobną tematykę, to bardzo polecam! |
The Following, polecam bardzo! Jutro 8 odcinek, a serial z każdym jest coraz lepszy.
http://www.filmweb.pl/serial/Following,+The-2013-655968 http://www.imdb.com/title/tt2071645/ |
mob doctor. szkoda, że ucięto go po 1 sezonie.
|
Odp: Jaki serial teraz ogladacie?
Ja przepalam od początku Battlestar Galactica i dalej jestem przekonany że to jeden z najlepszych seriali, wczoraj drugi sezon zacząłem, ale boję się żeby zasnąć szybko wszystkiego nie oglądnąć...
|
Tak jak i gra o tron i spartakus. Ja tam ogladam:)
|
Banshee. Jak ktoś lubi marne erotyki, to się może podobać. Jak dla mnie, zmarnowany potencjał, przez nadmiar sexu.
|
ja powróciłam do Czarodziejek,fajna filmowa bajka.
|
dexter i californication ;)
|
true blood
The big bang theory dr house rodzina tudorow rzym |
Moje małe odkrycie Wilfred serial HBO. Spoko serial.
|
Breaking Bad :) bardzo dobry serial. Zakończyłem właśnie z nim przygodę :D
|
Wolę Dextera ;-)
Wysłane z mojego MT11i |
to sie rozkreca teraz walking dead sezon3 :spoko:
Cytat:
|
Cytat:
|
Wczoraj z nudow wlaczylem pierwsze 2 odcinki "Misja Afganistan" i... odplynalem!
To chyba pierwszy dobry polski serial od czasow "Ekipy". Przepiekne zdjecia, niesamowity wyczuwalny klimat wojskowej przyjazni i swietnie dobrana obsada - za taka rola Lubosa tesknilem od "Boiska bezdomnych", Schuchardt udowadnia, ze nie da sie zaszufladkowac jako Fokus, tylko Malaszynski kompletnie mi tam nie pasuje (za te fryzure w Afganie powinni odstrzelic go pierwszego). Mnostwo swietnych tekstow (widac ze aktorzy spedzili kupe czasu z zolnierzami) ktore przejda na pewno do mowy potocznej. Jedyne do czego sie moge przyczepic to w czasie manewrow chlopaki ruszaja sie jak airosftowcy - wiecej w tym lansu, rzutu oka na amerykanskie filmy i obwieszenia sprzetem niz prawdziwej taktyki, a przy tym poziomie calego serialu drobne grzeszki typu "A Rh +" zamiast "A POS" na pokrowcu do Fritza mozna wybaczyc... Swietny. Perspektywiczny. Wciagajacy jak diabli. Warto. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:26. |