![]() |
Supernatural 8 sezon - ciekawie się zapowiada.
Dexter od początku - kiedyś mi polecano ten serial, dopiero teraz się skusiłem, nie żałuję. Wkręca i za razem, jak poprzednik powiedział, świetny relaks w pracy ;) |
TRUE BLOoD sezon 5 tez dobre na relakas w pracy :D
|
Dobrze zaczyna się Vegas - klimat lat 60-tych, przestępczość. Też oglądam Hell on Wheels, Revolution.
Arrow - rzucę okiem. |
Ja zacząłem jeszcze Last Resort i polecam, Revolution póki co na zabicie czasu, wróciły NCIS, Supernatural, Grimm...
Czekam na napisy do końcówki Hell on Whells, bo też bardzo fajne. No i jeszcze Once Upon a Time drugi sezon. A a a a no i ostatni sezon Fringe... k***a |
Koncze 3 sezon strike back - tzn w sobote jest ostatni odcinek:)
|
własnie jestem po pilocie Arrow, jeśli ktoś lubi komiksowy klimat z superbohaterami to polecam, no i jest Katie Cassidy :D
|
Rewelacyjne: 7 sezon Dextera oraz 2 Homeland.
Wysłane z mojego MT11i |
Aktualnie kończę 2 sezon Walking Dead :) spoko serial na relaks po pracy :)
|
aktualnie nowy sezon Dr Who...
|
Aktualnie nic nie oglądam. Niedawno skończyłam nareszcie drugi sezon Gry o tron i teraz czekam na następną serię Big bang theory.
|
Panna jest niezła, tylko się ubiera jakby z klasztoru wyszła. :D
Serial tak naprawdę się rozkręca na samym końcu, więc cierpliwie oglądaj. |
Wlasnie takie odczucie mialem po 1 i 2 odcinku ze totalna kiszka:) 3 ogladnalem a teraz jestem na urlopie wiec mam przerwe:)
Z profilu ta panna wyglada jak Milla Jovovich |
Tylko się nie zniechęcaj pierwszymi odcinkami loki7777! :)
Szkoda tylko, że główna postać jest taka sztywna i nie pokazuje :cycki:, a policjant nieskazitelny niczym Ken... |
Ja skonczylem falling skies 2 a teraz zaczne continuum.
|
Wczoraj skończyłem True Blood i nawet nawet :) na pewno chętnie oglądnę 6 sezon. Póki co też męcze 4 sezon Breaking Bad i zbieram się do Hell on Wheels 2.
Drugi sezon Grimm tez fajnie się zaczął, dziś ogarnę 3 odcinek :) Między czasie oglądam ostatni sezon Weed, ale zatrzymałem się na 6 odcinku bo nie było napisów i też muszę nadrobić. Niedługo zaczną się wszystkie inne seriale i przestanę wychodzić z domu :D |
Welcome to Hell(o) Kitty ! :)
Po wakacyjnej przerwie powraca westernowy Hell on Wheels. Zwracam uwagę na 3 sezon Rookie Blue (policyjny). |
Siedz***281; na Tapatalk i dlatego s***261; krzaczki przy o z kresk***261;. Mo***380;e i brak mi obycia w porz***261;dku. Musz***281; si***281; troch***281; przyzwyczai***263; do tego forum, jest dosy***263; specyficzne.
|
Cytat:
Nie rób śmietnika nigdzie więcej. Następna sprawa, liczbę postów to tu ma każdy w czarnym oku. Fakt, że zwracasz na to uwagę pokazuje tylko, że brak Ci obycia... |
Czytanie śmietnika jest zabronione!
|
Szczerze zaczynacie mnie wnerwia***263;. Zachowujecie si***281; jak kr***258;***322;lowie, bo macie milion post***258;***322;w, a nowych user***258;***322;w macie w dupie. Wczoraj chcia***322;em pom***258;***322;c w pewnym temacie to posta oczywi***347;cie mi wci***281;***322;o. To forum schodzi na psy. Piszecie o jakich***347; pierdo***322;ach typu Edek, Rysiek albo temat ''Ogolilem pol geby''. A przepraszam kogo to gĂłwno obchodzi? Nie wiem o co wam si***281; rozchodzi. Co si***281; sta***322;o z tym forum?
|
Cytat:
|
Za du***380;o by wymienia***263;.
|
Cytat:
|
Skonczylem 4 sezon Breaking Bad - nie jest zle ale szalu nie ma - czesc odcinkow nudna jak flaki z olejem, dalem rade byc na forum, grac na psp i ogladac serial:)
Ktos cos wie na temat 5 sezonu z lektorem? Teraz zaczne falling skies 2 sezon - wole ogladac sezonami niz czekac tydzien na kolejny odcinek - tak czekam tylko maks. 6 miesiecy na kolejny sezon - jesli zrobia(nie tak jak z V). |
COME FLY WITH ME ... krotki i glupi, ale prawdziwy. Jak Ryanair.
|
o, dobrze wiedziec, ze True Blood powrocilo
i ze sie poprawilo, bo 4 seria mnie zniechecila troche :) my teraz pochlaniamy Dextera :) zyciowy serial :rotfl: |
zgadzam się.
o wiele lepszy od mdłego 4 sezonu, gdzie praktycznie nic ciekawego się nie działo. oglądam serial Continuum - produkcja kanadyjska. Kiedy grupa fanatycznych terrorystów ucieka przed zaplanowaną egzekucją w 2077 roku, cofając się w czasie do 2012 roku, podąża za nimi twarda policjantka, Kiera Cameron (Rachel Nichols). Kobieta utknęła w przeszłości i nie może wrócić do swojej rodziny. Decyduje się skoncentrować na złapaniu terrorystów, zanim zaczną niszczyć współczesny świat. |
5 sezon True Blood jak na razie wymiata!
|
Cytat:
ciekawe co wymyślą ... :ysz: |
http://www.filmweb.pl/serial/Breakin...pisodes#sezon5 sie nie skonczyl:)
|
Breaking Bad - daje radę, tzn. dawał ... bo się skończył :D
ogólnie polecam :spoko: |
Pamiętniki Wampirów, ale czekam na nowy sezon...
|
Falling Skies w lipcu 2 sezon:) Ja skonczylem 2 sezon gry o tron i takie mieszane odczucia, czegos brak. Zaczne dzis jak dobrze pojdzie spartakusa sezon 2.
|
Właśnie zacząłem oglądać Continuum (ładna pani z przyszłości, która nie próbuje myśleć jak wrócić tylko gania za zbirami) i Falling Skies (czyli znów dostajemy od kosmitów po d. i próbujemy się, niezbyt składnie, bronić). Jak nie ma nic ciekawszego, to te dwa też mogą być. :)
|
Kolejne seriale :
- Continuum - SF/akcja - z około 2077 do czasów obecnych przemieszczają się groźni terroryści. Za nimi, trochę wbrew swojej woli podąża Protektorka - futurystyczna policjantka - Bike Wars - Brothers in Arms - akcja - powstanie i rozwój klubu motocyklowego w Australii (tacy harleyowcy). A jak klub to i przemoc, seks, braterstwo |
Zacząłem też starszy serial - Strike Back. Wojenny (Irak, Afryka, Afganistan).
|
Czy ja wiem? Alcatraz to niby fajny serial, ale jako***347; mam wra***380;enie, ***380;e kr***281;cony po ***322;ebkach. Ale daje mu szans***281;.
Z kolei The Walking Dead? Drugi sezon to totalna pora***380;ka. Wida***263; efekt obci***281;cia funduszy oraz przepychanek personalnych. Po krótce... Ogl***261;damy sobie naszych bohaterów na farmie... I tyle. Poza paroma scenami reszta jest tak md***322;a, ***380;e ogl***261;da***322;em to na przewijaniu. Wys***322;ane z mojego HTC Wildfire za pomoc***261; Tapatalk |
Po obejrzeniu I odcinka, polecam Alcatraz. Znów tajemniczość, zagadka, tajne spiski. Na razie dostępne dwa odcinki.
|
Jak nie znacie,to ja polecam "Homeland". Serial o terrorystach, agentach - takie mini "24".
|
zgadzam sie. imo wyszlo bbc to swietnie
|
Sherlock - nowe "uwspó***322;cze***347;nione" przygody s***322;ynnego detektywa.
Rewelacyjna obsada i fabu***322;a. Jeden z najwi***281;kszych hitów tv w swoim gatunku. W***322;a***347;nie pojawi***322; si***281; 2 odcinek drugiego sezonu. Wys***322;ane z mojego HTC Wildfire za pomoc***261; Tapatalk |
W wersji duńskiej jest jeden sezon, (20 odcinków) po których wiadomo kto zabił. I koniec.
W wersji usa będzie drugi sezon i być może kolejne... |
Cytat:
Coś mi nie pasowało , bo było tylko 13 odc , ale znalazłem że będzie drugi sezon też 13 odc ale w kwietniu 2012 r . |
Archer(wlasciwie czekam na 3 sezon;) i XIII
|
- The Walking Dead
- Game of Thrones - Dexter - House Niedawno miałem też okazję obejrzeć parę odcinków "How I met your mother" i muszę przyznać, że nawet mi się spodobało, choć od czasu "Przyjaciół" seriali komediowych nie oglądałem. |
Death valley;)
|
Dzisiaj od 22:00 na Alekino+ 1 i 2 odcinek serialu kryminalnego "The Killing" (Forbrydelsen) produkcji duńskiej. Jest to pierwowzór wersji amerykańskiej.
Kolejne premierowe odcinki (po dwa) będą nadawane w środy od 20:10, powtórki w piątki. W sumie 20 odcinków. POLECAM! http://www.teleman.pl/tv/Kino-Mowi-E...lling-1-620580 |
Walking Dead (klik) - fabula niby oklepana, ale calosc niezle zrobiona - warto ogladnac 2-3 odcinki 1 serii - a potem pojdzie juz latwo hehe
|
No fakt, Rycho pije bez koloru, a niewolnica posłała go do diabła. ||
|
Homeland oglądam. A w Hell on Wheels podoba mi sie główny bohater. Taki ktoś jak Rycho - pali jak smok, pije łyski, był właścicielem niewolników ;) (no Rycho nie...)
|
Teoria wielkiego podrywu (big boom theory z ang) fajne bo krótkie odcinki można czasem w przewie filmu obejrzeć xD
|
John Doe - jestem na piatym odcinku. Wciaga. Juz sam pilot wgniata w fotel!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Homeland - warto obejrzeć, bo to jedna z najlepszych premier tego roku.
|
"Pelna chata". Trzeci sezon :-)!
|
A już zaczynamy oglądać Hell on Wheels czyli serial westernowy. Zaczyna się nieźle !
|
Ja najbardziej z seriali lubię Vabank. Tak tak nasz stary dobry Vabank i VabankII, własnie lubię, bo maja jeden ważny atrybut, w sumie maja tylko dwa odcinki :). Z pozostałych oglądam to co mi się spotkać na ekranie tv :).
Pozdrawiam wszystkich serialoholoków ;) |
- Blue Bloods (policyjny, Tom Selleck)
- Prime Suspect (policyjny) - Grimm (horror, SF, policyjny) - Once Upon a Time (bajka,obyczaj,sensacja) - Clone Wars (wiadomo SF) - Homeland (thriller, szpiegowski) |
Dr. House - zaczalem ogladac od niedawna, bo wczesniej denerwowalo mnie, ze wszyscy sie tym jarali xD
|
Family Guya :]
|
Polecam :
- Blue Blood - sezon drugi (juz dwa odcinki) - Rookie Blue - sezon drugi (13 odcinków) - Homeland - (pierwszy odcinek) - spróbować warto, czy będzie dobry ? - Terra Nova - nowość - ogladajmy, oceniajmy ! |
Person of Interest - właśnie ściągam.
z opisu pachnie smakowicie. |
Ja przekonuje sie do "Monka". Drugi sezon miele :-)!
|
Ja tradycyjnie maraton:
-Żona idealna, a w przerwach Criminal minds. |
Jakby ktoś przegapił, to startuje 3 seria Modern family i 5 seria Big Bang Theory
|
Odswiezam hit z dziecinstwa, czyli "Pelna chate" :-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Moda na Sukces, czy jakoś tak:rotfl:
|
Dzisiaj Falling Skies :]
|
Zacząłem oglądać Clone Wars sezon 3 . Nie jest to coś specjalnego ale braku laku..
|
Też czytałem o tych przyczynach odsunięcia go od serialu, ile w tym jest prawdy to ciężko stwierdzić co nie zmienia faktu że był głównym bohaterem serialu i wszystko kręciło się wokół niego. O ile w serialach gdzie jest kilku głównych bohaterów i akcja nie koncentruje się wokół jednej osoby np.CSI zmiana postaci nie robi większego problemu tutaj sytuacja jest inna. Z tego co się orientuje seriale w których zmieniano głównego bohatera kończyły się klapą. A Ashton Kutcher mający go zastąpić jakoś zupełnie nie pasuje mi do tej roli. W sitcomie "Różowe lata 70" wypadł moim zdaniem dość kiepsko a i na chwilę obecną jego sława już dość przygasła.
|
Wyrzucono go, bo spiewal kosmiczne kwoty za odcinek, co jest OK jesli zna sie swoja wartosc, i przychodzil podobno totalnie nacpany na plan, co jest bardzo nie-OK, jesli sie tak wysoko ceni swoje umiejetnosci...
Ja w chwili obecnej śledzę tylko
- Jak poznałem waszą Matkę 6 - Modern Family (chociaż już przestałem ponieważ mimo pozytywnych opinii uważam że jest słaby tak samo jak reklamowane głośno Glee) - Agenci NCIS 6 - Powtórki Dwóch i pół, szkoda że wyrzucono Charliego z obsady nowego sezonu bo czuje że bez niego ten serial skończy się klapą |
nadrabiam zaległości z Doctor Who, a poza tym?
game of thrones, the borgias no i rewelacyjne the killing oraz breakout kings |
Cytat:
http://kultura.dziennik.pl/telewizja...y/339007,.html strasznie go promują. Oglądałem ze 3 odcinki już dawno temu i znudziło mi się... |
Rodzina Soprano skończona tego ranka. 6sty sezon, jego ostatnie odcinki, szczególnie finałowy, stawały się coraz bardziej rozczarowujące. Koniec końcem - mimo wszystko polecam.
|
Dla fanów Anglii przełomu wieków (XIX/XX) i życia arystokracji, polecam Downton Abbey -serial angielski. Kostiumowy.
|
- Rodzina Soprano
- Plotkara - Greek - The Simpsons |
Nadal oglądam :
- SGU - Zakazane Imperium (ale słabo mi idzie) ponadto zacząłem : - Camelot (fantasy, arturiański) - Chicago Code (akcja/kryminał) - Blue Bloods (akcja/policyjny) |
Niezapomniane Miasteczko Twin Peaks
|
U mnie 7 seriali na tapecie :)
Fringe - imo źle przemyślana podmiana Liv Hose - ponoć już kręcili odcinek nawiązujący do powrotu Trzynastki Human Target - spokojny, ciekawy, mocno naginany... no i humor Guerrero :) Nikita ("nowa" Nikita) Stargate Universe - to się nie powinno nazywać SG ??? The Event - zapowiadał się fajnie ale już kombinują z fabułą :ysz: Flashpoint - jakaś stacja to przejęła, że wychodzą nowe odcinki ?? a The Unit żadna stacja nie chciała :sciana: |
Ano wznowili sezon... Ogladal juz ktos? Bo pierwsza polowa sezonu byla straszna w zestawieniu do poprzednich szesciu, ktore przyzwyczaily mnie do intelektualnej ekstazy...
|
House
|
Obecnie nadal oglądam RUBICON (już 8 odcinek), zacząłem NIKITĘ . Jest już drugi odcinek SONS OF ANARCHY (3 sezon). Można rzucić okiem na ROOKIE BLUE (o policjantach nowicjuszach).
|
Rosyjska produkcja, "Brygada". Jak na razie, przy czwartym odcinku spać się nie chce ;)
|
A taki dobry serial był :|
|
Cytat:
|
Nikita ... w trakcie :D
I czekam na V , sons of anarchy :D oraz flashforward :D |
Chętnie bym sobie pilota Dynsatii odświeżył. jak dziś pamiętam, gdy Blake poznał Cristal w samolocie . . .
Sunset Beach całkiem było, lecz przeciągali strasznie wszystko. |
przypadkiem wpadł mi w łapki Modern Family.
to serial komediowy o perypetiach 3 powiązanych ze sobą korzeniami rodzin (w tym jedna homo po adopcji wietnamskiej dziewczynki :P ). mamy inteligentny humor w doborowej obsadzie :) |
TopGear
ostatni sezon mial 6 odcinkow :O poltora wieczoru i juz sie skonczyl :( |
Damages (Układy - seria 2 i 3.
W międzyczasie: -Happy Town -The Gates -Glades -Lie to me No i oczywiście wszystkie serie Criminal Minds. Kiedy ja mam na to czas ??? :) |
Cytat:
|
Nikita... pilot wygląda zachęcająco.
główna bohaterka może tyci wpadająca w anoreksję, ale szłoby ją... :P |
'Telewizja Dziewcząt i Chłopców" na Planete w niedzielę o 20.45. Jesli pamiętacie te czasy i te programy : Ekran z Bratkiem, Zwierzyniec, Teleranek to obejrzyjcie I odcinek.
|
Trawka, przerwałem na początku trzeciego sezonu. Brak pomysłów. Kręcenie na siłę. Odświeżamy "Ranczo" ;)
|
jak już jesteśmy przy Lynchu, to polecam Mulholland Drive... świetny film.
|
wczoraj skończyłem z icemacową oglądać Twin Peaks - polecam fanom twórczości Lincha :spoko:
choć nawet dla odświeżenia :) |
Cytat:
"Crimen to po łacinie "zbrodnia". To także tytuł powieści Józefa Hena, na podstawie której powstał scenariusz serialu Laco Adamika. Akcja cyklu toczy się w XVII wieku, kiedy I Rzeczpospolitą wstrząsały krwawe i wyniszczające wojny ze Szwecją, Rosją i Turcją. Główny bohater, nazwiskiem Tomasz Błudnicki jako siedemnastoletni chłopak brał udział w jednej z nich. Uczestniczył w zbrojnej wyprawie na Moskwę, by wesprzeć Dymitra Samozwańca I. Niestety, schwytany do niewoli, spędził w niej blisko dziesięć lat. Kiedy wreszcie udało mu się wrócić do ojczyzny, był już innym człowiekiem. Nawet strój wyróżnia go spośród mieszkańców rodzinnego Sańska. Pod czerwoną czapką ma głowę wygoloną niemal do gołej skóry. Puste i wypalone jest również jego wnętrze. Błudnicki, mimo wciąż młodego wieku, niczego już od życia nie oczekuje. Wręcz przeciwnie - czeka na śmierć. Ze wstrętem odrzuca zło i przemoc, z którymi obcował tak długo. Za długo. Niestety, po powrocie do rodzinnego miasta dowiaduje się od przyjaciela, że jego ojciec nie żyje. Co gorsza, najprawdopodobniej nie zginął śmiercią naturalną. Chcąc nie chcąc Błudnicki postanawia jeszcze raz wziąć broń do ręki i znaleźć zabójców rodzica... Reżyser zadbał, by kryminalno - przygodowa intryga nie zdominowała serialu. Podkreślił więc historyczne tło opowieści, losy bohatera nierozerwalnie splatając z obrazem epoki. Zdjęcia zrealizowano głównie w Sanoku, Tarnowie, a także we wnętrzach i na dziedzińcu zamku w Pieskowej Skale oraz w skansenie koło Babiej Góry. Oprócz aktorów zatrudniono kilkuset statystów, z których każdy otrzymał siedemnastowieczny kostium. Ekipa dołożyła starań, by kulminacyjne sceny serialu miały szczególnie widowiskową oprawę. I tak np. sceny walk konnych kręcono z helikoptera na malowniczych bieszczadzkich połoninach." (za filmpolski.pl) |
prisons unknow, leverage, lie to me, rubicon, the deep, true blood, house...
|
ja oglądałem kilka pierwszych odcinków Dollhouse, ale jakoś mi się nie przyjęło, chodź serial ma ciekawy pomysł ;) może kiedyś jak będę miał "czas" to do niego powrócę :)
|
Niedawno zakończyłem oglądanie 5 sezonu House'a na DVD.
Teraz przymierzam się na pierwszy sezon Dollhouse, właśnie wyszedł na DVD, zapowiada się ciekawie, ktoś oglądał? Link do opisu: http://www.filmweb.pl/serial/Dollhouse-2009-479149 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:00. |