![]() |
I slusznie, szczuru :-). Davros, powrot Missy, smierc Clary i bardzo mroczna czesc Doktora w wykonaniu Capaldiego... ja czekam na wiecej :-)
|
Cytat:
|
Zaczal sie dziewiaty sezon "Doctor Who". I kto oglada, ten wie ze jest grubo - Moffat przywalil ostro juz od pierwszego odcinka... :)
|
Cytat:
http://belfasttelegraph.bbvms.com/me...il/608/340.jpg //Edit Nie da się użyć tagu spoiler na obrazach :( W takim razie wklejam tylko jako link. |
Serial zapowiada się ciekawe - czekam na więcej :)
|
a słyszałem właśnie co innego :/
|
Bradley Cooper gra w tym serialu ;) Tą samą postać, którą grał w filmie ;)
|
co tam kontynuować bez Bradleya?
|
Limitless - kontynuacja filmu ;)
//Edit: Ooo właśnie o nim piszecie :D |
Cytat:
Wkrecasz - serial trochę inny niż film ale wart obejrzenia :) |
główny aktor, wychędoży pannę i potem ją zostawi, widzisz jak miło zdradzać fabułę?
|
Cytat:
Wracając do tematu - mamy nowy serial: Limitless - jako kontynuacja filmu o tym samym tytule. Zapowiada się ciekawie. Właśnie idę oglądać pierwszy odcinek :taktak: |
tak, dzięki za fotkę xD
|
Cytat:
|
dwa dni temu jeszcze z czymś walczyłem....
|
Cytat:
|
napisów nie miałem...
|
Cytat:
|
ej, dzięki za zdradzony koniec, banany im za brak odpowiedniego tagowania xd
|
Pewnie mocarza wcinał, jak pisał scenariusz :szczerb:
Dali mu wybrakowany towar, przez co za mało odleciał.... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No sam przyznaj, królowa już go spożywa, a ten łapie pojemnik, królowa ginie... w 10 sekund, i wszyscy pozostali... mogli to zrobić jakoś bardziej widowiskowo...
|
Tak jest dysproporcja pomiędzy pieprzeniem się z kosmitami przez X sezonów, a tym finałem.
|
Królowa trochę za szybko / za łatwo dała się zabić w Falling Skies - ale przynajmniej było zakończenie, a nie jak w SGU pozostawiony został bez odpowiedzi...
|
Noo i Falling Skies na półkę, zakończenie może niezbyt idealne ale lubię seriale z finałami, gdzie nie ma się widza w d...
|
według mnie jeśli nic nie zepsują to może być coś fajnego za dwa/trzy odcinki.
|
jak bardzo powoli? bo jak zobaczyłem ciapatą obsadę to wymiękłem przed ep1.
|
Cytat:
|
Black Mirror. Bardzo trafne wizje przyszłości, w świetnie zrealizowanym serialu. :(
|
Mr Robot i Suits
Polecam |
Cytat:
|
Cienkie te nowe trupy, szczególnie bohaterowie.
|
Cytat:
|
do pierwszego odcinka są... Fear the Walking Dead może być ciekawy.
|
Cytat:
|
No wiesz co :) zupełnie inne klimaty nie ma co porównywać hehe
|
E tam Tut lepszy :P
|
Dziś również premiera całego sezonu "Narcos" zapowiada się bardzo dobrze
|
Chciałbym tylko przypomnieć że miała premiera pierwszego odcinku
Fear the Walking Dead |
Once upon the time, bez rewelacji, ale przyjemne
|
Cytat:
|
Wlasnie ogladam:) Czekam na napisy do 10 epizodu a w miedzyczasie ogladam falling skies:)
|
Jak by ktoś chciał obejrzeć serial, w którym do końca nie wiadomo o co chodzi. To Killjoys idealnie się nada :P
|
Orange the new Black, nawet fajnie się ogląda, ciekawi mnie natomiast ile przewidują sezonów.
|
Dobrze się skończył, jeszcze by komuś przyszło do głowy robić kontynuację z aktorem o twarzy muppeta? :rotfl:
|
Koncze Humans i myslalem, ze bedzie lepsze. Po 3-4 odcinkach True Detective'a musialem zrobic sobie przerwe. Wczesniej Strike Back - ostatni sezon - super zabawa.
|
Cytat:
|
True Detective sezon 2 dziwnie się skończył.
|
Ja niedawno zacząłem oglądać serial Mr. Robot. Na razie trzyma klimat i w dosyć ciekawy sposób odnosi się do otaczającej nas rzeczywistości. W jednej z głównych ról Christian Slater. Krótki opis fabuły tutaj
|
A ja cały czas, w kółko oglądam Ranczo :P
|
Defiance, końcówka 8 odcinka trzeciego sezonu wymiata.
|
Te X-Files Grandparents? :szczerb:
|
Ponoć wznowili produkcję The X-Files.
|
Przyznaje. Spodziewalem sie trzeciego dna - w sensie ze calosc jest mistyfikacja. a dostalem jak wyzej :-(.
|
zakończenie do pupy.
|
Jest cały sezon z lektorem :)
|
I temu wiecej juz nie bedzie. Ja czekam na caly sezon z lektorem i tez ogladne.
|
Wayward Pines pierwsze 6 odcinków to miazga mózgu. Ale reszta włącznie z finałem zawodzi :(
|
@up
A piąty w sumie trochę rozjaśnia :P Ja włączyłem Dominion, fajny klimat pierwszego sezonu, a do tego grają same fajne dupy :szczerb: |
Cytat:
|
Mr Robot 1 odcinek zapowiada się świetnie. Zaraz zabieram się za dwa kolejne
|
Dominion po Penny.
|
A widzisz. Ja oglądałem 1 sezon i z drugiego to póki co tylko pani detektyw mi się podoba...
|
Zacząłem oglądać Detektywa, pierwszego sezonu nie widziałem, zassało mnie od razu, lecę zrobić kawę i wziąć coś na zagrychę, bo najmniej 2 odcinki ciągiem pójdą. :spoko:
//Kawa, woda, kabanosy z chili, jedziemy! |
[QUOTE=siwymariusz;1330432]
Cytat:
|
[QUOTE=Diabolique;1329366]właśnie zacząłęm Humans. calkiem nieźle się zapowiada. https://www.youtube.com/watch?v=zr3pzYThiKk
Jestem po 4 odc. może być fajne . Chętnie przygarnąłbym tą " służkę " w trybie dla dorosłych :) , ale trzeba by jeszcze ją podkręcić do figlowania :haha: |
Cytat:
|
Zaraz przepale 1 odcinek drugiego sezonu Strain
|
Cytat:
|
extant, falling skies
|
Osmy odcinek, przyznaje, nieco mnie zasmucil... Wychodzi na to, ze nie bedzie trzeciego dna i teoria hibernacji i obudzenia sie w przyszlosci lansowana przez dr Davida jednak okaze sie prawdziwa.
|
No jeszcze 2 odcinki i koniec. Jestem ciekaw co się wydarzy.
Ponoć ma być 2 sezon , ale z inną obsada i inne wydarzenia w WP przynajmniej takie są pierwsze przecieki |
Wydarzenia w Wayward Pines sie mocno zageszczaja, Panowie... :>
|
Blunt Talk z Patrickiem Stewartem, może być zabawny.
Ash vs. Evil Dead też może być zabawny |
Ja koncze arrowa i zaczne izombie:)
|
właśnie zacząłęm Humans. calkiem nieźle się zapowiada. https://www.youtube.com/watch?v=zr3pzYThiKk
skończyłem iZombie i czekam na więcej mózgów ;] poza tym Nurse Jackie, Wayward Pines i Hannibal, który niestety w tym sezonie bardzo kuleje. szkoda. |
Szczuru kombinuje bardzo dobrze. To wyjasnia rowniez spotkanie dr Jenkinsa z kolega z pracy Ethana gdy ten "Chcial to wszystko odwolac".
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
http://www.driving.co.uk/news/clarks...-within-weeks/ |
Dobra, potwierdzam Wayward Pines ryje banie w 6 odcinku :szczerb:
Tylko kilka rzeczy mi się nie klei. Jak żona głównego bohatera zaczęła go szukać to jeden z agentów CIA dostał telefon z informacją o tym - odniosłem wrażenie, że dostał ją od "władz" Wayward. Tak samo sprowadzenie jej do miasteczka przez ówczesnego szeryfa. Skoro akcja w miasteczku dzieje się w przyszłości to na początku mi się te fakty nie zgadzały (że niby np mogą się cofać w czasie i zgarniać ludzi) ale teraz, jak piszę ten post to mnie olśniło ;D Po prostu w 2015 roku po sprowadzeniu głównego bohatera do Wayward, gdy jego żona wraz z synem zaczęła go szukać to ją też zgarnęli do komory kriogenicznej, a później w 4020 roku wybudzili i wpuścili do miasteczka parę dni po mężu. Tak samo jak ten telefon do agenta CIA - mógł być od tego założyciela miasteczka i dziać się po prostu podczas startu projektu. Sam założyciel wspominał, że mieli problem z osobami, które zabierali jeśli chodzi o fakt ich "zaginięć" w społeczności. Dobra, styknie :P Cytat:
|
BBC zapowiedzialo emisje ostatniego odcinka TopGear
sklada sie on z nieemitowanych, nagranych wczesniej materialow ciekaew, czy zdecyduja sie na stworzenie serii 23? i czy dotychczasowa obsada nie wznowi swojego programu gdzie indziej? czy raczej pijda kazdy swoja droga? |
Właśnie oglądam 4 odcinek Hannibala i po 2 świetnych sezonach nie dziwię się, że już stacja go skasowała.
W sumie nie wiadomo o co chodzi, za bardzo na siłę próbują zrobić jakieś dzieło sztuki. Obejrzę ten 3 sezon do końca na pewno i mam nadzieje, że jednak coś się ruszy. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Pitbull - coś kapitalnego. Polecam! :)
|
Cytat:
|
" Under the Dome - sezon 3 <- jaja jak w Lostach xD " czyli znowu zepsuli serial czy ufo przylatuje?
|
Tyrant - sezon 2
Under the Dome - sezon 3 <- jaja jak w Lostach xD |
Wayward Pines po 6 odcinku naprawdę robi miazgę z musgu :szczerb:
|
No juz zostały mi 2 odcinki i koniec eh.
Last Ship 2 pierwsze odcinki tez fajne |
Sense8, już na mecie... postarali się, wyjątkowo fajnie i przyjemnie się ogląda chcę więcej!
|
Cos kojaze ze to odswiezany kotlet , kiedys byl taki podobny film co to mlodzi zapadli w sen i jak sie obudzili to wyzynali starych :szczerb:
|
Between
Akcja serialu rozgrywa się w małym, prowincjonalnym miasteczku, w którym w niewyjaśnionych okolicznościach giną wszyscy po 22. roku życia. Ocalali bohaterowie walczą o przeżycie i próbują zbadać przyczynę tragedii. Może być fajny. |
Obejrzałem 2 odcinki. I tez taki fajny klimat lat 60. Póki co napisów nie ma za wiele więc trzeba czekać
|
Aquarius może być ciekawy.
|
Oczywiście każdy ma swoje gusta :)
Właśnie jestem po 1 odcinku Detektywa i w sumie nieźle, klimat jest. Mimo że Colina nie lubię to przynajmniej na aktorki dobrze się patrzy :) |
@ynsiwy czyli raczej nie dla mnie.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:30. |