![]() |
A ja się spodziewałem. Gorge R. R. Martin zawsze uśmierca pozytywnych bohaterów, a gnidy żyją sobie dalej. W zasadzie to ta brutalność dla samej brutalności jest już, przynajmniej dla mnie, męcząca. Tak samo jak natłok gołych dup. No ileż można?
Miałem już nie oglądać tylko zaczekać aż wyemitują wszystkie odcinki i puścić je sobie ciurkiem. Nie wytrzymałem. ;p |
Się kurka nie spodziewałem. :nieee:
|
4x8 ale zakończenie k***a :(
|
widziałem 4x2 i 4x3 ojj się dzieje!!! :D
PS Nie wchodzić teraz na WP bo ostro spojlerują :P |
|
Odp: [Serial] Gra o Tron
Gupie ludzie myśląz że może moderator nie zobaczy :) eot
|
A ja nie pojmuję jak można nabijać posty tylko po to aby uzyskać limit na wklejanie linków i zakładać temat z reklamą.
|
Odp: [Serial] Gra o Tron
A ja pojmuję
|
Nie pojmuję fenomenu tego serialu .
|
Niedługo kolejny sezon.
A tak by wyglądała czołówka w 1995 roku. :D |
Trwa produkcja trzeciego sezonu, jest dobrze. ;)
|
Przy takim rozstrzale w nadawaniu i jego braku w VODach to nic dziwnego. :P
|
Serial jest na najlepszej drodze do tytułu najbardziej "torrentowanego" serialu roku.
S2E05 tylko jednego dnia (szacunkowo) został ściągnięty 2.5 miliona razy. :wow: http://www.forbes.pl/artykuly/sekcje...m-2012,27494,1 |
No to tam trochę inaczej było...
Uwaga, spoiler! To, co oni pokazali na końcu, to był drugi raz, kiedy Melisandre 'urodziła' cień. Pierwszy cień zabił Renlyego na oczach Brienne i Catelyn. Drugi miał zabić... już nie pamiętam kogo... kogoś w zamku, stąd kraty. Pierwszy zabił Renly'ego w namiocie. A wątek Aryi jest skrócony maksymalnie. A szkoda, bo w książce były to jedne z ciekawszych rozdziałów. |
Nie bój, książkę też połknę w swoim czasie.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:00. |