![]() |
Zakończenie pierwszego sezonu świetne! :spoko:
|
No, nawet, nawet, kwas po zakończeniu poprzedniego odcinka minął...
|
Bo ja wiem? Odkąd 'Kalesi' dostała te jajka, nie czytając książki wiedziałem że się wyklują i to na końcu pierwszego sezonu - to raz. Dwa, że odcinek jak na zwieńczenie "pierwszej serii" był słaby, nie jestem pewien czy oczekiwania na drugą będą po nim jakieś wysokie, tym bardziej że wielu osobom nie spodobała się śmierć Neda...
Ja w każdym razie czekam na ekranizację wszystkich tomów, lub chociaż pierwszego... :) Co prawda dużo nie oglądałem, ale jak na mój gust, lepszego serialu fantasy nie nakręcono. BTW: Game of Thrones jest trochę przygnębiający. Wszędzie dookoła przebiegłość, zdrada, oszustwa etc. Zupełnie jak w życiu... |
No, to nie je bajka dla dzieci. :mruga:
Końcówka tej książki też trochę zwolniła i to samo zrobili w serialu. Kulminacyjny był poprzedni odcinek, ten to taki trochę opowiadający 'co dalej'. |
@Berion,
książki nie czytałem, ale w tym serialu nie należy się przywiązywać do żadnej z postaci, ponieważ nie ma tu głównego bohatera, każdy może zginąć, główny wątek to walka o tron... Jak ktoś obejrzał już to co było do obejrzenia to można przeczytać sobie to (uwaga na spoilery z 1 sezonu): http://www.hatak.pl/aktualnosci/seri...rozstrzygniec/ |
To ja wiem, że nie je. ;]
Jak zawsze jednak, spodziewałem się schematu 'zbrodni i kary'. Stąd może nawet lekki zawód. |
Cytat:
Cytat:
Projekt nie do zrealizowania przy takiej widowni, a szkoda, bo powieści cud miód. |
:wow:
|
Nieźle, szczególnie te elektryczne. Powstało już mnóstwo wersji, nawet na 8bit trackery. Ta jest najlepsza, powiedziałbym wręcz bezkonkurencyjna.
|
ma gość słuch absolutny, po prostu perfekt :)
|
Dobre, dobre, Prawie tak dobre, jak CeZik ;)
|
Dobre, ale CeZik weselszy i nie do skopiowania, choć sam kopiuje. ;)
|
:)
|
Bajeranckie!
Tak sobie sądzę, że jakby niektóre filmy pokazać widowni sprzed 20 lat, to by we wrzasku z kin pouciekali! ;) |
To smoki nie są prawdziwe? :wow:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:20. |