![]() |
Pierwszy sezon się zakończył. Kręcą drugi. :)
Kto nie czytał, książki w ręce! |
Mamy pierwszy filmik, jeszcze nie zapowiedź... :)
|
|
Cytat:
|
Książki czytałem (poza ostatnią świeżą) - były świetne, serial oglądałem - też był fajny - teraz pozostaje czekać do kwietnia i uzupełniać braki w literaturze :)
|
Ilość załączników: 1
Już wiadomo oficjalnie - S02E01 jutro.
http://www.filmweb.pl/news/Ogl%C4%85...a+na+HBO-83741 Załącznik 59285 |
Czekamy i czekamy...
Pierwsza seria już kilka razy obejrzana. |
nie wiem, czy to żart, ale podobno z powodu olbrzymich kosztów produkcji 2 sezonu HBO poważnie myśli nad zakończeniem historii na tym sezonie...
|
Cytat:
z pewnej strony zajmującej sie serialami . Wczoraj miał miejsce dzień, w którym nikomu nie można było ufać - Prima Aprilis. Które newsy były żartami? Naturalnie szybko odkryliście, że news o niepewnej przyszłości "Gry o tron" jest nieprawdziwy. Chociaż należy pamiętać, że pomimo kontraktów aktorów, stacja musi oficjalnie zamówić 3. sezon i każdy kolejny, aby serial mógł być kontynuowany. Pomimo wszystko, Wasza czujność tutaj nie zawiodła. Najbardziej oczywisty wydawał się żart portalu IGN.com, którzy przygotowali zwiastun serialu animowanego "Mass Effect" utrzymany w klimacie lat 80. Do tego była także nieprawdziwa informacja od naszych kolegów z kawerna.pl o serialu Jakuba Ćwieka. Z serialowych newsów pozostałe były prawdziwe - Charlie Sheen twierdził, że Martin zagra jego ojca w serialu oraz Chevy Chase jest w konflikcie z twórcą "Community". W filmowych newsach znalazł się tylko jeden żart na Prima Aprilis, który był chyba dla Was największą niewiadomą. Wszystko przez to, że oparliśmy go na prawdziwych wypowiedziach reżyserów sprzed kilku dni, w którym opowiadali po podpisaniu kontraktu z Universalem, że marzą o zrealizowaniu za 30 lat remake'a "Powrotu do przyszłości". Dzięki temu news nabrał sporej wiarygodności. Uspokojamy - na tę chwilę nikt nie dał zielonego światła dla tego projektu. |
Cytat:
|
Na www.hbogo.pl można już obejrzeć nowy odcinek za darmo.
|
Cytat:
|
"Gra o tron" z trzecim sezonem
Adam Siennica | 2012-04-10 18:55:41a a a Stacja HBO zadowolona z wyników drugiego sezonu serialu fantasy "Gra o tron" oficjalnie zamówiła trzecią serię. Informację ogłosił Michael Lombargo, dyrektor programowy stacji HBO, który twierdzi, że twórcy serialu przewyższyli ich oczekiwania po dwóch pierwszych odcinkach 2. sezonu. Oglądalność tych epizodów była znakomita z tempem rosnącym, więc włodarze mają z czego się cieszyć. To samo dotyczy opinii widzów i krytyków, którzy rozpływają się w superlatywach nad 2. sezonem, mówiąc, że twórcy są bliscy doskonałości. |
Tylko, żeby z tego nie zrobili kolejnego tasiemca z niekończącą się historią.
Takich seriali się już naoglądałem. |
Cytat:
Obejrzałem póki co dwa odcinki nowego sezonu i nie wiem czym się tu zachwycać. Taki sam poziom jak poprzedniego. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:21. |