![]() |
Cytat:
|
Na probe wklailem do IE i dziala jak ma dzialac :mruga:
Fajne zdjecie :D |
Cytat:
Ciemnosc widze ciemnosc :> |
Ilość załączników: 1
Tydzien na działce
|
kliknij na obrazek, Ctrl+A, w IE działa:)
ale jazda :) suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
Ale ten inny obrazek, który kiedyś miałem, był lepszy ;) |
Ilość załączników: 1
A to historia z irca, poniewaz sledze temat od parunastu dni wybaczcie jak sie powtarzam
|
Cytat:
BTW: TU jest cos podobnego :) |
Cytat:
|
W IE działa bo u niego zaznaczenie jest granatową siateczką a nie jednolitym kolorem.
|
|
moze bylo, moze nie :D
Do domu przyszedl ksiadz z koleda. Po modlitwie i poświęceniu domu zwrócił się do małej dziewczynki: - Umiesz sie żegnać, dziecko? - Umiem. Do widzenia. Amerykańscy astronauci imprezuja na księżycu. - Zobacz Armstrong... niby wszystko się zgadza... mamy steki, mamy browara, ale jakoś atmosfery nie ma... Miedzynarodowa wycieczka przyjeżdża pod najwiekszy wodospad na świecie: - ....ooo God, it's wonderfuuuuul..... - ....ooo main Gott, das ist wuuuuunderbar.... - ....gospodin, eto priekrasnoooojeee... - ....o qrwa, ja pierdoooooleeee |
Kilka autentykow zebranych z forum dyskusyjnego dla kobiet, gdzie
> > > > tematem przewodnim byl mezczyzna: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > 1.Facet zaprosil mnie do kina i w > > > > polowie drogi pyta mnie: "A stac cie na bilet..." ? > > > > > > > > 2.- Nie umylem zebów po kebabie z sosem > > > > czosnkowym, bo sie strasznie spieszylem do ciebie... > > > > > > > > 3.- W skrócie: "Kocham Cie, ale moge Ci > > > > ofiarowac tylko siebie, bo mam zone i dziecko. > > > > > > > > 4.- Mój maz: "Nie moge cie podwiezc do > > > > pracy, bo obiecalem kolezance z pracy, ze ja podrzuce..." > > > > > > > > 5.- Od chlopaka, z którym spotykalam sie: > > > > Próbujac mu kiedys powiedziec, ze mi na > > > > nim zalezy uslyszalam : > > > > No, ale o co Ci chodzi ?" > > > > > > > > 6.- Siedzimy sobie w pubie i pytam sie > > > > chlopaka, co tak ogólnie o mnie mysli- > > > > jaka jestem osoba i w ogóle... > > > > A on: Wiesz nie jestes taka za***ista, > > > > ze wymiekam przy tobie, ale jestes moja > > > > najlepsza przyjaciólka, o wszystkim ci > > > > mozna powiedziec. Kocham Cie! > > > > > > > > 7.- O stosunku : Jak bedziesz chciala > > > > znowu przeczyscic komin- zadzwon. > > > > > > > > 8.- Mój, to juz rekord pobil... Po pól > > > > roku chodzenia okazalo sie, ze nawet nie > > > > wie jak mam na nazwisko!!! > > > > Na zaproszeniu na wesele brata podal inne, które > > > > podobno kiedys tam uslyszal od kumpla > > > > > > > > 9.- Na moje pytanie (powazne, do > > > > dyskusji), dlaczego ciagle wgapia > > > > sie w Pamele, mój facet odpowiedzial: > > > > " Wiesz, to jest tak, jak sie ma malucha a > > > > chcialoby sie miec mercedesa. Jak sie > > > > nie ma, co sie lubi, to sie lubi co sie ma".... > > > > > > > > 10.- Po tym jak nakrylam go na zdradzie, > > > > i gdy minelo 3 miesiace od zerwania , > > > > napisal mi smsa z tekstem: "Misiaczku, co > > > > z nami?" Kolejny sms od tego samego > > > > palanta: "Tamta panna byla szmata, ona > > > > tylko leciala na samochód". > > > > (Dodam, ze on jezdzil wówczas rozklekotanym > > > > maluchem!) > > > > > > > > 11.- Na pytanie: Co robimy w Walentynki? - > > > > Bedziemy sie walic!!!! > > > > > > > > 12.- A mój na widok przechodzacej obok nas > > > > na ulicy super laski (kosmicznie pieknej - sama musze > > > > przyznac), powiedzial : "Wiesz w sumie to sie ciesze, ze > > > > nie mam ladnej dziewczyny". :) |
Cytat:
hyhy ^_^ :spoko: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:45. |