![]() |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
uwaga: tylko dla doroslych ||
coz za romantyczny jezyk || |
Cytat:
|
Cytat:
Hehe ten drugi mi przpomniał seria filmików Xiao-Xiao. dobre :spoko: |
Cytat:
Nie można odnaleźć strony Strona, której szukasz, mogła zostać usunięta, zmieniono jej nazwę lub jest tymczasowo niedostępna. :( |
|
Cytat:
:haha: d :haha: o :haha: b :haha: r :haha: e :haha: |
Kurde az oczy bolą ;)
hahahha nabijanie zobacz wyzej na milego666 i tez wyluzuj bo czego nie napisze to chrzanisz o nabijaniu wiesz co ten twoj post do mnie skierowwany to tez nabijanie :bicz: |
Cytat:
"nabijanie postów" ?? Jeszcze nie zrozumiałeś ? Niedługo przyjdą do ciebie panowie z czarnej bryki 8-) 8-) i tyle będzie ;) |
Cytat:
|
:haha: :spoko:
Jest jeszcze wersja made by Sobal ... tylko jak zwykle zapomniałem adresy :ysz: |
Przychodzi mała dziewczynka do apteki
- poproszę paczke prezerwatyw Pani na to: - prezerwatywy? Dziecko ty masz jeszcze mleko pod nosem. Dziewczynka: - poprosze paczkę prezerwtyw, a to pod nosem to wcle nie jest mleko! |
Cytat:
tymczasem zapodam 2 linki-filmiki (*.mov) "ukazujące relacje" Bush vs Blair -> very funny :spoko: 1. gaybar 2. endless love |
Jedzie kierowca ciężarówki i widzi zielonego ludzika. Pyta się ludzika:
- czemu stoisz na ulicy? - jestem bardzo głodny i jestem pedałem Dał mu kanapkę i pojechał dalej. Spotyka czerwonego ludzika. Pyta się ludzika: - czemu stoisz na ulicy? - chce mi się pić i jestem pedałem Dał mu picie i pojechał dalej. Widzi niebieskiego ludzika. Wkurzony wysiada i pyta: - a ty pedale czego chcesz? - prawo jazdy i dowód rejestracyjny UPDATE Mama dała Jasiowi ostatnie 50 złotych na zakupy (do wypłaty było jeszcze 2 tygodnie) i mówi: - Jasiek kupisz chleb, margarynę i kawał sera. Reszta kasy trafia na stół. Jasiek poszedł do sklepu ale po drodze spodobał mu się miś za całe 50 złotych. Kupił misia i pędzi do domu. Matka na to: - Jasiu, co żeś ty zrobił, natychmiast idz i sprzedaj tego misia. Jasiek bez namysłu poszedł opchnąć misia sąsiadce. Wchodzi do jej mieszkania a sąsiadka w łóżku z jakimś facetem. Nagle rozlega się pukanie do drzwi. Sąsiadka wpycha faceta z Jasiem do szafy. Jasiek w szafie do faceta: - Kup pan misia. - Spadaj chłopcze. - Bo będę krzyczał. - Masz pięćdziesiąt złotych i się zamknij. - Oddaj misia. - Nie oddam. - Oddaj bo będę krzyczał. Sytuacja powtarza się kilkanaście razy. Jasiu zarobił kasy od cholery. Wraca do domu z zakupami: kawior, krewetki, szynki i całą furę szmalu kładzie na stole. Matka do Jasia: - Jasiek chyba bank obrabowałeś. Natychmiast do ksiedza idz się wyspowiadać! Jasiek poszedł do kościoła, podchodzi do konfesjonału i mówi: - Ja w sprawie Misia. - Spierdalaj, już nie mam kasy. |
Ilość załączników: 3
oto kilka smiesznych obrazkow ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:45. |