![]() |
Cytat:
|
no zawsze przejrzyściej. Zresztą róbcie co chcecie
|
chodzi o to, ze On leje na to, co mu sugeruje sporo starszych forumowiczow
|
Cytat:
;) :haha: P.S fajne wyscigi ;) No i co z tego, ze po 4 godz.? to nie jest dyskusja, a ty nie zaczynasz nowego watku w niej wiec jest opcja edytuj i chyba nie na sie z czego smiac prosze bardzo mowisz masz ;) hmmm juz gdzies to bylo koniec z tym gdy zmienia sie czlowiek i tak dalej itd etcetera ;) |
|
Cytat:
to nie jest dyskusja, a ty nie zaczynasz nowego watku w niej wiec jest opcja edytuj i chyba nie na sie z czego smiac??? |
hehe ale sie jego czepiacie jak dla mnie to przejzysciej jest w kilku postach ;) szafran niech moc bedzie z tobą
P.S tylko nie przecholuj oni jednak maja ciutke racji ;) |
Dragon_ball - czy ty nie jestes przypadkiem szafran1988?
data rejestracji "zbierznosc" twojego nicka z jego obrazkiem, wczesniejszym podpisem itd... noooo? Niech admin albo mod sprawdzi to lepiej ??? |
Cytat:
|
|
Cytat:
Myślalem, że spadne z krzesła ale się zaparłem o biurko :D |
szafran, co ma znaczyc to drugie konto co?
ty sie w koncu czlowieku doigrasz czekam na wyjasnienia na PW :bicz: i trzymac mi sie tutaj glownego watku |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
do Teamu został zgłoszony post Dragon Balla, a zarazem Szafrana.
Założył sobie dwa konta i przytakuje sobie nawzajem. Otóż tak - posty są napisane z dokładnie tego samego numeru IP. Szafran przeginasz. powinieneś zająć się swoją młodą osobowością, która jest chyba niezbyt dowartościowana, a nie forum na którym robisz burdel i wprowadzasz jakiś nieład. Banan jest blisko... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:28. |