![]() |
No to u mnie na matmie kolega powiedzial, ze 1x1 = najpierw 0, potem 2 powiedzial :D :D :D ^_^ -_-
pozdro ;) |
A u mnie na chemii pewien "genjusz" powiedział, że tlen to trująca substacja :D
|
@Kraluk, i mial rację bo ozon (odmiana tlenu bedąca naszą tarczą ochronną przed promieniowaniem) ma działanie kancerogenne :)
@Yahol, termiciku używa się też do spawania szyn a co geniuszy to co powiecie na udaną prube umieszczenia dyskietki 3.5' do stacji 5.25' :) , uruchomić się już tego nie dało, ale o dziwo stacja 5.25 działała po tym dalej tylko że jak czołg i tworzyła zgrany duet z akademicką drukarka igłową /na tyle udany ze nie dalo się wytrzymać w pokoju jak te obydwa ustrojstwa działały/ pozdro |
Cana to mi sie przypomnialy dzieki tobie stare czasy, jak gosciu wlozyl 6 dyskietek 5,25 do stacji 5,25. Bo byl to program z dyskietkami instalacyjnymi. Zawsze sie zastanawialismy jak on to wlozyl, a dyskietki o dziwio nie polamaly sie.
|
@Thanatos, a widzialeś minijacka od zestawu głośnikowego włożonego do wyjścia tv na karcie graficznej i minę klienta który najpierw coś tam pier... o mojej niekompetencji (kobiecie znikła baza płatnika (nadpisała bazę testową swoimi danymi i nie zwrócila na to uwagi a później nawet nie zadała sobie trudu by się zastanowić i poszukac zguby) a po gierkach latorosli sytem był kompletny i stabilny inaczej a do tego złożony na "kultowej" płycie k7vza w jakiejś pierwszej rewizji ;) a później już przepraszała i to z bardzo ciekawym wyrazem twarzy:) /a cena i tak wzrosła o 100% na jakiekolwiek usługi dla tej osoby bo nie lubię jak ktoś bezpodstawnie mnie oskarża 8)
pozdro |
No to u mnie na matmie kolega powiedzial, ze 1x1 = najpierw 0, potem 2 powiedzial -_-
pozdro Kraluk to ja na mamtmie babie na złosć powiedziałem ze 5x1=6 i baba mnie prawie rozszarpała^___^ |
Qmpel mówił że komp mu się zepsuł, bo siostra mu PODKRĘCIŁA W BIOSIE obroty wentylatora na procu, a ten sie STOPIŁ i zalał część płyty gł (plastikiem) - buehehehehehe
Na kompie w szkole był format a mój qmpel-cwaniak stery do (bodajże) drukarki wkładał w Dosie(tzn nie w dosie - w kompie po formacie :D) i sie dziwił że nie działa :D. |
Cytat:
"ILu mieszkańców ma Warszawa?" Odpowiedziała skromnie 1600.......... |
Heh... moja qmpela jak mi pokazywała Afryke, to jej palec był na Australii, a jak sie jej zapytałem gdzie jest Polska to powiedziala że nie powie :D
|
Od paru lat zbieramy u nas w technikum z kumplami różne takie dziwadła, które wychodzą z ust innych osób. I muszę przyznać, że najwięcej wpadek mają nauczyciele. Przedstawiam tutaj niektóre z dialogów, zdań lub przekręconych wyrazów z naszych zbiorów:
-Proszę panią, to zadanie mamy na po świętach? -Nie, nie. Wystarczy na półtorej strony. Patrzymy wyraźnie na tablicę... Patrz jak ty myślisz... Dobrze było, tylko nic nie było słychać. Czytajcie ze mną oczami. Napięcie wyprzedza kąt o 90 stopni. Jak wiecie, każdy kabelek musi mieć izolację żeby przewodził. Rozpoczął się później narastać Powinny być identycznie takie same -Proszę panią, co ten filtr obcina? -Nie nie. On nie opóźnia, tylko obcina. Kiedyś na lekcji jedna nauczycielka pytała jakiegoś gościa, a w klasie był szum. W pewnym momencie ktoś powiedział głośniej: Spier....aj!!! A ona: Cicho! Nie rozmawiamy! :-D Ha-ha-ha!!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wdychanie samego tlenu prowadzi do utraty przytomności.
|
a gdyby człowiek nie potrzebował tlenu do oddychania to niemiał by raka i żył parenaście latek dłużej
|
Cytat:
tlen jest dwuwartosciowy tlen nie wystepuje w postaci O w przyrodzie - zawsze sie polaczy z kolejnym tworzac O2, jesli bedziemy mieli wyladowania elektryczne to czesc polaczy sie w czasteczki O3 wartosciowsc to NIE ta cyferka za symbolem pierwiastka :) tlen faktycznie jest trucizna pamietam jak kiedys na geografii w liceum jedna kolezanka stojac przy teblicy nie potrafila pokazac na mapie swiata skandynawii ani australii :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:16. |