![]() |
Przypomnialo mi sie jak w LO pomagalem koledze z mickiewicza (humanista :) ) z matmy i sie pytam
- jak mamy x^2 = 4, to ile wynosi x ? No to on - 2. A sie go pytam czy chcialby jeszcze przemyslec swoja odpowiedz :) to sie zaczal zastanawiac i mowi - no to jest 2. - A czy przyopadkiem nie ma jeszcze jakiejs wartosci - probuje go nakierowac :) - AAAAAAA no fakt. - No to jaka to jest wartosc - ??? pierwiastek z 2 - No nie - to jest duzo bardziej oczywiste, jaka jeszcze liczba oprocz 2 podniesiona do kwadratu da 4 - chwila konsternacji ... -4 ??? - no nie do konca ale bedzie to ujemna liczba - mamy 2 a druga ujemna to bedzie ... I w tym momencie trybiki ruszyly z kopyta i uzyskalem jakze satysfacjonujaca odpowiedz 2 i -2. |
U mnie w klasie jest chakier, który z drugim klasowym chakierem obgadje jakie to hasła usiłował wpisywać, żeby dostać się na czyjeś konto poczty WP. :D
A jak widzę, że ktoś kto się wogóle nie zna ma takiego chakiera za swojego góru, to mam ochotę mu ***nąć. ;) |
Patrixs bez przesdy od razu w morde być??
Lepszy byłby lekki oklep maski a potem w morde bbić:p |
Wszyscy piszą o swoich kolegach a nie o sobie
ze mnie wszyscy się śmieją do tej pory że nie wiedziałem co to jest tabulator i do czego służy Miałem wtedy Amigę |
Jak mnie kiedys kolega spytal czy mam fdisk to mu odpowiedzialem ze mam nawet g na ktorym jest nagrywarka :D
|
Cytat:
|
Mnie sie dzisaj pytał koleś gdzie sie zmienia windows komputera czy w menu start czy w panelu sterowania
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
adixo - Ja się uwielbiam śmiać z siebie Cyt."Umarł smiercią tragiczną przez powieszenie i nietylko" heehhee dobra 00:53 pora lulu POzdro wszystkim którzy mają musk <- to też moje dzieło z podstawówki :) |
Ja może napisze pare słów o osobie chodzącej ze mną do jednej klasy, która bardzo często ma jakieś jazdy.
Na historii, nauczycielka pyta: Jakie były założenia Niemiec na początku II Wojny Światowej. Zgłasza się koleś, spanikowany i mówi, cytuję: Niemcy założyli, że Polaki nie istniały... czy jakoś tak... W tym momencie myślałem, że umrę ze śmiechu... :D |
Cytat:
|
ADMIN!!! Bananka dla pana informatyka:)
|
nie wiem czy jest sie czym chwalic
moj najwiekszy lol to: Adam Mickiewicz/Krzyzacy a z komputerowych: do tej pory nie wiem czy mozna czy nie mozna odlaczyc myszy na ps2 w czasie pracy kompa - strasznie mnie to meczy - ale nie bede ryzykowal sprzetu zeby sprawdzic - sprawdzilem juz twardy dysk, nagrywarke, monitor - ale myszy jeszcze nie a co tlenu - to on nie tak do konca jest trucizna - tylko bardzo lubi sie do wszystkiego przytulac i robi to tak mocno ze to psuje - nazywamy to starzeniem sek w tym ze jest to niezbedne do zycia :) a O3 - czyli ozon jest dwa razy wieksza cholera - no bo kto lubi zyc w trojkatach - wiec psuje naprawde mocno - i zeby bylo zabawniej powstaje nie tylko przy wyladowaniach elektrycznych w czasie burzy - ale sami produkujemy go w drukarkach laserwoych i kserokopiarkach - bardzo zle dziala na zdrowie przebywanie w takiej atmosferze, BARDZO zle |
Mój qmpel na polecenie, aby wskazał góry w których leży Mount Everest wskazał właściwe góry i oznajmił że to są góry "Tybety".... :D
cała klasa, łącznie z nauczycielką tarzała się po ziemi.... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:30. |