![]() |
Cytat:
|
gallus nie przejmuje sie!! Pewnie dlatego sie nie loguje bo nie wie jak to zrobić:p jak jeszcze raz sie bedzie smiał to mu powiedz ze dlatego sie nie loguje bo nie umie.
|
przed chwilą logowałem się na forum cdrinfo a mój walnięty qmpel powiedziałem że jestem cwel, bo on włazi na full stron i na żadnej się nie loguje :(
|
Rzeczywiscie fragment ktory zacytowales jest wyjatkowo zboczony.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
eee, ja tez :blee: :ysz: :) ^_^
|
Cytat:
khmm, khmm... Poczułem lekki niesmak:P |
to i tak nic bo u mnie na ulicy jest taki jeden gowniarz co jak mu jeden kolega netbusa pokazal to on od razu mysli ze jest hakerem i chodzil po domach i im netbusy wrzucal heh
jednego mam co sklada kompy a jak czegos nie wie albo sie cos wali to przychodzi do mnie :D a moja nauczycielka informatyki w ogolniaku to jest niesamowita bo kiedys pytam sie jej na konsultacjach przed matura: -przepraszam ile jest ramu na tym komputerze -yyyyyy 2000 na kazdym komputerze jest zainstalowany windows 2000 a na co ci to?? no w tym momencie poleglem za to moj wykladowca na studiach jest calkiem calkiem :) |
a propos podlaczania ps2 na goroco - robilem to na swoim kompie, moja Zona robi to regularnie (notek, wiec po prostu trzeba czasem) i nic sie nie dzieje
zeby miec pewnosc wystarczy dac okno linii komend na caly ekran - wtedy myszka jest automatycznie odcinana - i luz ale ja robilem na twardo, klawiature zeszta tez, lacze na komie od telefonu tez :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dziekuje za zwrocenie uwagi i pozdrawiam :ysz: Ps. Zasze sie zastanawialem dlaczego niektorzy sa uprzedzeni do Ciebie... |
Cytat:
|
khem khem - spock - zerknij do slownika ortograficznego i popraw to co popelniles w swoim poscie - bo zeby wypadaja, inna sprawa ze takie byki sa lepsze od wielu tu wymienionych lolkow...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:02. |