Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Humor (https://forum.cdrinfo.pl/f27/)
-   -   Macie w szkole\pracy\uczelni\domu jakiegoś goscai który udaje geniusza komputerowego? (https://forum.cdrinfo.pl/f27/macie-szkole-pracy-uczelni-domu-jakiegos-goscai-ktory-udaje-geniusza-komputerowego-29844/)

pawelblu 13.01.2004 15:12

Przypomnialo mi sie jak w LO pomagalem koledze z mickiewicza (humanista :) ) z matmy i sie pytam
- jak mamy x^2 = 4, to ile wynosi x ?
No to on - 2.
A sie go pytam czy chcialby jeszcze przemyslec swoja odpowiedz :) to sie zaczal zastanawiac i mowi
- no to jest 2.
- A czy przyopadkiem nie ma jeszcze jakiejs wartosci - probuje go nakierowac :)
- AAAAAAA no fakt.
- No to jaka to jest wartosc
- ??? pierwiastek z 2
- No nie - to jest duzo bardziej oczywiste, jaka jeszcze liczba oprocz 2 podniesiona do kwadratu da 4
- chwila konsternacji ... -4 ???
- no nie do konca ale bedzie to ujemna liczba - mamy 2 a druga ujemna to bedzie ...
I w tym momencie trybiki ruszyly z kopyta i uzyskalem jakze satysfacjonujaca odpowiedz 2 i -2.

Patrixs 13.01.2004 15:17

U mnie w klasie jest chakier, który z drugim klasowym chakierem obgadje jakie to hasła usiłował wpisywać, żeby dostać się na czyjeś konto poczty WP. :D

A jak widzę, że ktoś kto się wogóle nie zna ma takiego chakiera za swojego góru, to mam ochotę mu ***nąć. ;)

Tribunal 13.01.2004 16:25

Patrixs bez przesdy od razu w morde być??
Lepszy byłby lekki oklep maski a potem w morde bbić:p

adixo 13.01.2004 16:30

Wszyscy piszą o swoich kolegach a nie o sobie
ze mnie wszyscy się śmieją do tej pory że nie wiedziałem co to jest tabulator i do czego służy

Miałem wtedy Amigę

pawelblu 13.01.2004 16:53

Jak mnie kiedys kolega spytal czy mam fdisk to mu odpowiedzialem ze mam nawet g na ktorym jest nagrywarka :D

kraluk 13.01.2004 17:30

Cytat:

Napisany przez nimal
nie to zebym sie czepial, chemie skonczylem dobre pare lat temu w liceum, ale:
tlen jest dwuwartosciowy
tlen nie wystepuje w postaci O w przyrodzie - zawsze sie polaczy z kolejnym tworzac O2, jesli bedziemy mieli wyladowania elektryczne to czesc polaczy sie w czasteczki O3
wartosciowsc to NIE ta cyferka za symbolem pierwiastka :)
tlen faktycznie jest trucizna

pamietam jak kiedys na geografii w liceum jedna kolezanka stojac przy teblicy nie potrafila pokazac na mapie swiata skandynawii ani australii :)

OK, tylko pytanie dotyczyło tlenu jednowartościowego... A zresztą ;)

Tribunal 13.01.2004 17:38

Mnie sie dzisaj pytał koleś gdzie sie zmienia windows komputera czy w menu start czy w panelu sterowania

pawelblu 13.01.2004 20:11

Cytat:

Napisany przez kraluk
OK, tylko pytanie dotyczyło tlenu jednowartościowego... A zresztą ;)

A jak wyglada tlen jednowartosciowy ?

Zeus 13.01.2004 20:34

Cytat:

Napisany przez pawelblu

Tlen jednowartosciowy wyglada dokladnie jak polowka tlenu dwuwartosciowego :zeby:

miles 14.01.2004 00:54

Cytat:

Napisany przez pawelblu

Marysia i tytoń np.vaniliowy tak wygląda ;) tlen jednowartościowy

adixo - Ja się uwielbiam śmiać z siebie
Cyt."Umarł smiercią tragiczną przez powieszenie i nietylko"

heehhee dobra 00:53 pora lulu
POzdro wszystkim którzy mają musk <- to też moje dzieło z podstawówki :)

Patrixs 16.01.2004 14:04

Ja może napisze pare słów o osobie chodzącej ze mną do jednej klasy, która bardzo często ma jakieś jazdy.

Na historii, nauczycielka pyta: Jakie były założenia Niemiec na początku II Wojny Światowej.

Zgłasza się koleś, spanikowany i mówi, cytuję: Niemcy założyli, że Polaki nie istniały... czy jakoś tak...

W tym momencie myślałem, że umrę ze śmiechu... :D

qrdziel 16.01.2004 14:57

Cytat:

Napisany przez Sorty
Niby nie jest śmieszne ale dwa dni później przez moje ręce przechodzi rachunek wystawiony przez owego informatyka a tam napisane: USŁUGA INFORMATYCZNA KOSZT 300n zł netto. Co wy na to???
Ładne pieniążki nie.....

to ja jestem tym informatykiem :)

mr_spock 16.01.2004 15:07

ADMIN!!! Bananka dla pana informatyka:)

-Sid-The-Rat=> 16.01.2004 15:14

nie wiem czy jest sie czym chwalic

moj najwiekszy lol to:

Adam Mickiewicz/Krzyzacy
a z komputerowych:
do tej pory nie wiem czy mozna czy nie mozna odlaczyc myszy na ps2 w czasie pracy kompa - strasznie mnie to meczy - ale nie bede ryzykowal sprzetu zeby sprawdzic - sprawdzilem juz twardy dysk, nagrywarke, monitor - ale myszy jeszcze nie

a co tlenu - to on nie tak do konca jest trucizna - tylko bardzo lubi sie do wszystkiego przytulac i robi to tak mocno ze to psuje - nazywamy to starzeniem
sek w tym ze jest to niezbedne do zycia :)

a O3 - czyli ozon jest dwa razy wieksza cholera - no bo kto lubi zyc w trojkatach - wiec psuje naprawde mocno - i zeby bylo zabawniej powstaje nie tylko przy wyladowaniach elektrycznych w czasie burzy - ale sami produkujemy go w drukarkach laserwoych i kserokopiarkach - bardzo zle dziala na zdrowie przebywanie w takiej atmosferze, BARDZO zle

michal_zb 16.01.2004 20:42

Mój qmpel na polecenie, aby wskazał góry w których leży Mount Everest wskazał właściwe góry i oznajmił że to są góry "Tybety".... :D
cała klasa, łącznie z nauczycielką tarzała się po ziemi....

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:30.