![]() |
Mój kumpel na niemieckim do nauczycielki:
- Od której klasy uczy się pani nimieckiego??? - Od 5 klasy. - Odpowiada. - A my od 4 i jesteśmy mądrzejsi! Wszyscy się z tego lali, nawet nauczycielka :D |
A to dzisaj facet pobił wszystkich na informatyce:
Nauczycielka:- Co jest na jwazniejszy w komputezre?? Uczeń: EEEE UUUU YYYYY EUY.... Nauczycielka: no .. P..PP Uczeń:PRĄD!!! Noramlnie wylew |
Przypomnialo mi sie cos, nastepna inteligentna!
Podczas ostatnich matur w mojej szkole, obecna studentaka prawa na prubnej maturze dostala temat "motyw podrurzy w ....". Chyba jej utworow zabraklo na sciagach bo wykorzystala miedzy innymi "O psie ktory jezdzil koleja" - dla niewtajemniczonych lektora 4kl szkoly podstawowej... Pies Lampo - motyw podrurzy; blyskotliwe :D |
khem khem - spock - zerknij do slownika ortograficznego i popraw to co popelniles w swoim poscie - bo zeby wypadaja, inna sprawa ze takie byki sa lepsze od wielu tu wymienionych lolkow...
|
Cytat:
|
Cytat:
Dziekuje za zwrocenie uwagi i pozdrawiam :ysz: Ps. Zasze sie zastanawialem dlaczego niektorzy sa uprzedzeni do Ciebie... |
Cytat:
|
Cytat:
|
a propos podlaczania ps2 na goroco - robilem to na swoim kompie, moja Zona robi to regularnie (notek, wiec po prostu trzeba czasem) i nic sie nie dzieje
zeby miec pewnosc wystarczy dac okno linii komend na caly ekran - wtedy myszka jest automatycznie odcinana - i luz ale ja robilem na twardo, klawiature zeszta tez, lacze na komie od telefonu tez :) |
to i tak nic bo u mnie na ulicy jest taki jeden gowniarz co jak mu jeden kolega netbusa pokazal to on od razu mysli ze jest hakerem i chodzil po domach i im netbusy wrzucal heh
jednego mam co sklada kompy a jak czegos nie wie albo sie cos wali to przychodzi do mnie :D a moja nauczycielka informatyki w ogolniaku to jest niesamowita bo kiedys pytam sie jej na konsultacjach przed matura: -przepraszam ile jest ramu na tym komputerze -yyyyyy 2000 na kazdym komputerze jest zainstalowany windows 2000 a na co ci to?? no w tym momencie poleglem za to moj wykladowca na studiach jest calkiem calkiem :) |
Cytat:
khmm, khmm... Poczułem lekki niesmak:P |
eee, ja tez :blee: :ysz: :) ^_^
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Rzeczywiscie fragment ktory zacytowales jest wyjatkowo zboczony.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:21. |