![]() |
Przypomnialo mi sie cos, nastepna inteligentna!
Podczas ostatnich matur w mojej szkole, obecna studentaka prawa na prubnej maturze dostala temat "motyw podrurzy w ....". Chyba jej utworow zabraklo na sciagach bo wykorzystala miedzy innymi "O psie ktory jezdzil koleja" - dla niewtajemniczonych lektora 4kl szkoly podstawowej... Pies Lampo - motyw podrurzy; blyskotliwe :D |
A to dzisaj facet pobił wszystkich na informatyce:
Nauczycielka:- Co jest na jwazniejszy w komputezre?? Uczeń: EEEE UUUU YYYYY EUY.... Nauczycielka: no .. P..PP Uczeń:PRĄD!!! Noramlnie wylew |
Mój kumpel na niemieckim do nauczycielki:
- Od której klasy uczy się pani nimieckiego??? - Od 5 klasy. - Odpowiada. - A my od 4 i jesteśmy mądrzejsi! Wszyscy się z tego lali, nawet nauczycielka :D |
Mój qmpel na polecenie, aby wskazał góry w których leży Mount Everest wskazał właściwe góry i oznajmił że to są góry "Tybety".... :D
cała klasa, łącznie z nauczycielką tarzała się po ziemi.... |
nie wiem czy jest sie czym chwalic
moj najwiekszy lol to: Adam Mickiewicz/Krzyzacy a z komputerowych: do tej pory nie wiem czy mozna czy nie mozna odlaczyc myszy na ps2 w czasie pracy kompa - strasznie mnie to meczy - ale nie bede ryzykowal sprzetu zeby sprawdzic - sprawdzilem juz twardy dysk, nagrywarke, monitor - ale myszy jeszcze nie a co tlenu - to on nie tak do konca jest trucizna - tylko bardzo lubi sie do wszystkiego przytulac i robi to tak mocno ze to psuje - nazywamy to starzeniem sek w tym ze jest to niezbedne do zycia :) a O3 - czyli ozon jest dwa razy wieksza cholera - no bo kto lubi zyc w trojkatach - wiec psuje naprawde mocno - i zeby bylo zabawniej powstaje nie tylko przy wyladowaniach elektrycznych w czasie burzy - ale sami produkujemy go w drukarkach laserwoych i kserokopiarkach - bardzo zle dziala na zdrowie przebywanie w takiej atmosferze, BARDZO zle |
ADMIN!!! Bananka dla pana informatyka:)
|
Cytat:
|
Ja może napisze pare słów o osobie chodzącej ze mną do jednej klasy, która bardzo często ma jakieś jazdy.
Na historii, nauczycielka pyta: Jakie były założenia Niemiec na początku II Wojny Światowej. Zgłasza się koleś, spanikowany i mówi, cytuję: Niemcy założyli, że Polaki nie istniały... czy jakoś tak... W tym momencie myślałem, że umrę ze śmiechu... :D |
Cytat:
adixo - Ja się uwielbiam śmiać z siebie Cyt."Umarł smiercią tragiczną przez powieszenie i nietylko" heehhee dobra 00:53 pora lulu POzdro wszystkim którzy mają musk <- to też moje dzieło z podstawówki :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mnie sie dzisaj pytał koleś gdzie sie zmienia windows komputera czy w menu start czy w panelu sterowania
|
Cytat:
|
Jak mnie kiedys kolega spytal czy mam fdisk to mu odpowiedzialem ze mam nawet g na ktorym jest nagrywarka :D
|
Wszyscy piszą o swoich kolegach a nie o sobie
ze mnie wszyscy się śmieją do tej pory że nie wiedziałem co to jest tabulator i do czego służy Miałem wtedy Amigę |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:04. |