![]() |
przed chwilą logowałem się na forum cdrinfo a mój walnięty qmpel powiedziałem że jestem cwel, bo on włazi na full stron i na żadnej się nie loguje :(
|
gallus nie przejmuje sie!! Pewnie dlatego sie nie loguje bo nie wie jak to zrobić:p jak jeszcze raz sie bedzie smiał to mu powiedz ze dlatego sie nie loguje bo nie umie.
|
Cytat:
|
kraluk - a kto zamieszcza regularnie infa o gwaltach, mlodzych matkach itp? ;)
|
Nimal-a kto je czyta....
|
ja, ty, on, ci panstwo... - spoleczenstwo :)
|
Taaaaaaak my wszyscy to czytamy
|
Cytat:
Więc od tej pory forum czytają też Węgrzy :D A jak zapytała jaki temat,...........ja zaproponowałem coś do picia :D |
Społeczeństwo Węgierskie równiez:)
|
Na fizyce, z pierwszej ławki słychać tekst:
-Dlaczego k.u.r.w.a. narysowałeś mi lance w zeszycie ?? :D |
U mnie na fizyce jest podobinie jest taka pani (Gallas) są u niej niezłe luzy np. egzaminy próbne
- do **** niepodobne są te zadania !! pani-Wiem a co chciałeś by podobne były - ale ****a ich się rozwiązać nie da!! pani- da sie popatrz (i rozwiązuje zadanie) |
z przed kilku dni
"czy ty myslisz, ze wszycy nauczyciele sa poje*****? NIE! yyy... w sumie niektorzy sa, ale nie ja!" z podstawowki - kobieta od plastyki "Siadaj w lawce i maluj, a jak bedziesz dalej podskakiwal to ci nos rozp***dole" |
To 2 Lata temu religi uczył nas taki mołdy gość wszystko się robiłe petardę walnąć na środku sali to żaden problem (cebulki) tylko by dyrka nie usłyszała i nie poczuła siary heh :D to kidyś było:
(gość) - g (taki jeden) - t g-Wyjdz z tej sali !! t-nie g-tak masz wyjść t-A bo co?! g- Bo ci za********* (i tu w całej klasie rozległo się głośne woooow i gość zamilkł :D) heh jednak głupio być nauczycielem ciekawe co misz masz na to ??? Hej załużmy nowy topic o nauczycielacj ja mam sporo ich tekstów na lekcij np MARKIER FIRMY PARKIER :D heh :) albo potem napisze jak ma móój kumpel którego mama uczy muzyki ale teraz nie mam czasu comming soon.. |
Nauczyciele mają ciężką robote, i jeszcze muszą użerać się z gówniarzami :podbite:, i to wszystko za *******one 1000 zł miesięcznie. Nigdy nie chciałbym być nauczycielem. :nie:
|
Cytat:
a za siedzenie pol nocy nad sprawdzianami nikt nie placi... jedyne co OK to 2 mies wakacji z ktore dostaje sie $ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:16. |