Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Humor (https://forum.cdrinfo.pl/f27/)
-   -   Macie w szkole\pracy\uczelni\domu jakiegoś goscai który udaje geniusza komputerowego? (https://forum.cdrinfo.pl/f27/macie-szkole-pracy-uczelni-domu-jakiegos-goscai-ktory-udaje-geniusza-komputerowego-29844/)

gallus 22.01.2004 13:26

przed chwilą logowałem się na forum cdrinfo a mój walnięty qmpel powiedziałem że jestem cwel, bo on włazi na full stron i na żadnej się nie loguje :(

Tribunal 29.01.2004 10:21

gallus nie przejmuje sie!! Pewnie dlatego sie nie loguje bo nie wie jak to zrobić:p jak jeszcze raz sie bedzie smiał to mu powiedz ze dlatego sie nie loguje bo nie umie.

Pierwszy 29.01.2004 11:38

Cytat:

Napisany przez kraluk
Hmm... Jak tak obserwuje poszczególne dyskusje, to widzę, że corac częściej schodzą na tematy, można tak powiedzieć zboczone... :ysz: :)

A czy to nie Tobie sie wszystko z jednym kojarzy???:D

nimal 29.01.2004 12:35

kraluk - a kto zamieszcza regularnie infa o gwaltach, mlodzych matkach itp? ;)

Tribunal 29.01.2004 20:39

Nimal-a kto je czyta....

nimal 29.01.2004 22:46

ja, ty, on, ci panstwo... - spoleczenstwo :)

adixo 29.01.2004 23:00

Taaaaaaak my wszyscy to czytamy

miles 29.01.2004 23:43

Cytat:

Napisany przez adixo
Taaaaaaak my wszyscy to czytamy

Nawet moja koleżanka Zsuzsi, pytała się co na codzień robie w necie. Pokazałem Forum. Tego i Tego poznałem przez forum.
Więc od tej pory forum czytają też Węgrzy :D
A jak zapytała jaki temat,...........ja zaproponowałem coś do picia :D

Tribunal 30.01.2004 10:36

Społeczeństwo Węgierskie równiez:)

Patrixs 03.04.2004 16:06

Na fizyce, z pierwszej ławki słychać tekst:
-Dlaczego k.u.r.w.a. narysowałeś mi lance w zeszycie ??

:D

paja 03.04.2004 16:54

U mnie na fizyce jest podobinie jest taka pani (Gallas) są u niej niezłe luzy np. egzaminy próbne

- do **** niepodobne są te zadania !!
pani-Wiem a co chciałeś by podobne były
- ale ****a ich się rozwiązać nie da!!
pani- da sie popatrz (i rozwiązuje zadanie)

mr_spock 03.04.2004 17:25

z przed kilku dni
"czy ty myslisz, ze wszycy nauczyciele sa poje*****? NIE! yyy... w sumie niektorzy sa, ale nie ja!"

z podstawowki - kobieta od plastyki
"Siadaj w lawce i maluj, a jak bedziesz dalej podskakiwal to ci nos rozp***dole"

paja 03.04.2004 18:17

To 2 Lata temu religi uczył nas taki mołdy gość wszystko się robiłe petardę walnąć na środku sali to żaden problem (cebulki) tylko by dyrka nie usłyszała i nie poczuła siary heh :D to kidyś było:
(gość) - g
(taki jeden) - t
g-Wyjdz z tej sali !!
t-nie
g-tak masz wyjść
t-A bo co?!
g- Bo ci za********* (i tu w całej klasie rozległo się głośne woooow i gość zamilkł :D)

heh jednak głupio być nauczycielem ciekawe co misz masz na to ???
Hej załużmy nowy topic o nauczycielacj ja mam sporo ich tekstów na lekcij np MARKIER FIRMY PARKIER :D
heh :) albo potem napisze jak ma móój kumpel którego mama uczy muzyki ale teraz nie mam czasu comming soon..

piotrek123 03.04.2004 18:54

Nauczyciele mają ciężką robote, i jeszcze muszą użerać się z gówniarzami :podbite:, i to wszystko za *******one 1000 zł miesięcznie. Nigdy nie chciałbym być nauczycielem. :nie:

mr_spock 03.04.2004 19:12

Cytat:

Napisany przez piotrek123
Nauczyciele mają ciężką robote, i jeszcze muszą użerać się z gówniarzami :podbite:, i to wszystko za *******one 1000 zł miesięcznie. Nigdy nie chciałbym być nauczycielem. :nie:

Czasami i mniej,
a za siedzenie pol nocy nad sprawdzianami nikt nie placi...
jedyne co OK to 2 mies wakacji z ktore dostaje sie $

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:16.