Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Humor (https://forum.cdrinfo.pl/f27/)
-   -   Macie w szkole\pracy\uczelni\domu jakiegoś goscai który udaje geniusza komputerowego? (https://forum.cdrinfo.pl/f27/macie-szkole-pracy-uczelni-domu-jakiegos-goscai-ktory-udaje-geniusza-komputerowego-29844/)

Ziele 03.04.2004 19:34

2mies minus 2 tyg. wiem cos o tym bo moi rodzice sa nauczycielami. Uczniowie maja juz wakacje a nauczyciele zasuwaja do szkoły na głupie konferencje. To samo na tydzien przed rozpoczęciem. Do tego jeszcze praca na co dzień. Nikt nie płaci za zebrania z rodzicami, konfrencje, przygotowanie sprawdzianów i lekcji, poprawiania sprawdzianów, organizacji różnych rzeczy w szkole itp. Mniejwiecej za 1/3 tego co robi nauczyciel dostaje kase i to bardzo marną. A te głupki w sejmie którzy i tak nie chodzą na obrady jeszcze oszczędzaja na oświacie :( gdy sami zarabiają tysiące.....

Patrixs 03.04.2004 19:43

U mnie wychowawczyni powiedziała:
-Ale macie od pyty jedynek... :D
Ja podobnie jak w większości zabownych sytuacji leżałem ze śmiechu na ławce, podobnie jak większość klasy która zrozumiała co powiedziała babka :D

paja 03.04.2004 19:46

Wiecie że na wschodzie (dalekim japonia, chiny) powiedzenie "A byś cudze dzieci nauczał" jest baaaardzo obraźliwe

Tribunal 03.04.2004 19:59

Ciekawe czemu

mr_spock 03.04.2004 20:21

Cytat:

Napisany przez paja
Wiecie że na wschodzie (dalekim japonia, chiny) powiedzenie "A byś cudze dzieci nauczał" jest baaaardzo obraźliwe

W polsce kilkadziesiat lat temu tez sie mowilo "Obys cudze dzieci uczyl"...
zostalo pewnie wyparte przez "Idz sie pier***" ;)

paja 03.04.2004 22:54

heheh no tak wyparło to pie*dol się :D hehehe

.::piotrek::. 04.04.2004 17:45

1. Kolezanka na bioli pyta sie po tym jak dowiedziala sie o tym ze jaszczurki moga sie do pewnego poziomu regenerowac, czy jak przetnie ja na pol to czy bedzie miala dwie.
2. Koles wchodzi do akwarystycznego i pokazujac palcem na pyszczaka (to taka ryba) pyta po ile ta odn\miana karpia.
3. Tasama kolezanka tyle ze na gegrze miala pokazac kraj w SE Azji, pokazuje na NW Afryke i mowi ze tu mamy Azje a teraz trzeba poszukac SE.
4. Gosc ktoremu wrzucilem na cdrw kodeki pyta sie czym to zabezpieczylem bo nie moze wymazac. ;)

mr_spock 04.04.2004 18:49

kolega mi opowiadal, ze pewnego dnia do servisu przychodzi facet i mowi, ze mu nie dziala -czytanie plyt-
Zagladaja - cd rom pusty, standardowo odkrecaja obudowe, a tam plyta wsadzona w gniaslo PCI.
nie wiem na ile to prawda, a na ile jaja sobie ze mnei robil, ale fakt faktem ze niektorzy to naprawde ****** :)

Macio.Men 04.04.2004 19:36

Na początek wyjaśnienie - "Mleczarz" to ksywa kolegi o wyjątkowo ciemnej karnacji skóry jak na "białasa" :).

No i sytuacja:

Lekcja polskiego, cisza, wszyscy coś piszą, nauczycielka ogląda sobie dziennik. Nagle jeden koleś na cały pysk:
- Ej, Mleczarz wygląda jak ta małpa z czerwoną dupą.

Szok po prostu. 10 minut śmiechu wraz z nauczycielem, po czym każdy wychodzi do kibelka po tym śmiechu, nauczyciel też :).

paja 04.04.2004 19:45

U mojego kumpla w klasie chodziła taka dresiara która jak wiadomo z dresami obcowała (niech będzie anonimowo nazwijmy ją Marta - ksywka Olecka)

Na lekcij drzwi otwiera jakiś gość (drech jak w mojej szkole ich wielu) wsadza głowę przez drzwi i mówi do nauczycielki
d-Dzień dobry czy jy jest Marta na lekcij
N-Tak siedzi tam
d-Olecka
M-Tak czego
d-TY GŁUPIA KÓRFO

i poszedł gdzieś nauczycielka przemilczała to i wogóle w tej mojej szkole to te dresy (ba psełdo dresy bo zwykli to mają styl a ci to nie) są plagą!

N-nauczycielka
M-Marta - Olecka (dane zmienione ;))
d- DRESIK

Tribunal 04.04.2004 19:48

paja masz fajna szkołe:D

mr_spock 04.04.2004 20:06

u mnei w szkole, dresiara na geografi stajac, przy mapie pokazala ze polska graniczy z czechoslowacja i szwajcaria.
zaznaczam, ze to bylo dawno po pozpadzie cze-slow :)

paja 04.04.2004 20:20

Szkoła fajna tylko dresów za dużo :(

Tribunal 04.04.2004 20:50

Dresiarze to prawdziwa plaga niestety:(

pawelblu 05.04.2004 17:01

Cytat:

Napisany przez mr_spock
u mnei w szkole, dresiara na geografi stajac, przy mapie pokazala ze polska graniczy z czechoslowacja i szwajcaria.
zaznaczam, ze to bylo dawno po pozpadzie cze-slow :)

Moj kolega na geografii w III klasie LO powiedzial ze Polska graniczy na polnocy z Kazachstanem.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:20.