![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#4291 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zachodnie portale ostrzegają turystów wybierających się do Polski, żeby ci nie używali u nas viagry.
..bo w Polsce kradną wszystko, co stoi dłużej niż godzinę... ![]() ***** Ilu psychoanalityków potrzeba, żeby zmienić żarówkę? Wystarczy jeden, ale tylko wtedy, gdy żarówka zechce się zmienić... A ile goryli? Też jeden. I dużo... dużo żarówek.... ***** Jeśli mielibyście wybór: miliard euro, albo pokój na Ziemi, to jaki samochód kupilibyście sobie najpierw? |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#4292 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Wraca blondynka do swojego mieszkania i słyszy odgłosy z sypialni. Odgłosy są jednoznaczne... Ale dla potwierdzenia otwiera drzwi i widzi swojego męża z obcą kobietą... Wybiega z sypialni, otwiera schowek, wyjmuje pistolet, przeładowuje, przykłada sobie do skroni... i w tym momencie mąż krzyczy:
- Kochanie, nie rób tego, ja ci wszystko wytłumaczę! Blondynka patrząc na niego groźnie, krzyczy: - Zamknij się! Ty będziesz następny! |
|
|
|
|
|
#4293 |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Stary farmer miał duży staw na tyłach swojego ogrodu. A i ogród niczego sobie. Stoliki wokół dużego grilla, trawniczek ładnie przystrzyżony, drzewka owocowe itp...
Pewnego wieczoru farmer postanowił pójść nad staw i "rzucić gospodarskim okiem". Przy okazji wziął wiadro, coby w drodze powrotnej przynieść trochę owoców. W miarę jak zbliżał się do stawu, słyszał coraz głośniejsze hałasy i krzyki. W końcu dotarł nad staw i oczom jego ukazał się taki oto widok: kilka ładnych młodych dziewczyn kąpało się nago w jego stawie. Natychmiast go zobaczyły i podpłynęły na głębszą wodę. - Nie wyjdziemy, dopóki pan nie odejdzie! - krzyczały. Stary farmer zmarszczył tylko brew i mówi: - Nie przyszedłem tu po to, żeby oglądać was pływające nago, ani po to, żeby zmuszać was do wyjścia z wody nago. - Tu stary farmer popatrzył na trzymane w ręku wiadro. - Przyszedłem tylko po to, żeby nakarmić aligatora... |
|
|
|
|
|
#4294 |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No grzeniu, jak w mordę to o Tobie. Tylko ten stary się nie zgadza
|
|
|
|
|
|
#4295 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
jak nie stary, jak stary
![]() stary jak cholera ![]() wszystko się zgadza
|
|
|
#4297 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Dziwne. Dzisiaj dopiero 15 grudnia, a alkohol na Sylwestra kupuję szósty raz w tym miesiącu.
|
|
|
|
|
|
#4298 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Samolot pasażerski spada na ziemię. Do kolizji zostało parę minut.
Kobieta wstaje z fotela i mówi: - Jeśli mam umrzeć, to chcę się wtedy czuć kobietą! Rozbiera się do naga i pyta: - Jest w tym samolocie ktoś na tyle męski, że sprawi, bym poczuła się jak kobieta? Z fotela obok wstaje facet, ściąga koszulę i mówi: - Masz. Wyprasuj! |
|
|
|
|
|
#4299 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
- Dlaczego nie ratował pan tonącej żony?
- A skąd ja miałem wiedzieć, że tonie? Darła japę, jak zwykle. |
|
|
|
|
|
#4300 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polecam, mimo, że YT to chodzi o tekst:
polsat, wersja softcore tele2, wersja hardcore
|
|
|
#4301 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ta rozmowa z tele2 po prostu wymiata ... niezły ubaw
|
|
|
#4302 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.01.2005
![]() |
W starej wieży na pustkowiu siedzą sobie nocą trzy wampiry i grają w karty. Grają grają, noc mija i zrobili się głodni. Jeden mówi:
- Grajcie we dwóch, ja idę coś wrzucić na ruszt. Długo nie trwało i wrócił. Usta umazane krwią... - Znacie tę wioskę na południe stąd? - Tak - No to już jej nie ma. Wyssalem ich co do jednego... Drugi wampir wstaje: - Dobra, teraz wy grajcie a ja napełnie żołądek. Długo nie trwało i wrócił. Usta umazane krwią... - Znacie to miasteczko na zachód stąd? - No... - Nikt już tam nie mieszka, he,he..., be-ek! Trzeci wampir wychodzi, rzucając w drzwiach: - Teraz ja, niedługo wracam. Wraca jeszcze szybciej niż tamci. Ociężale wchodzi do komnaty. Twarz cała we krwi. - A ty gdzie byłeś? - Nigdzie. Wyje**łem się na schodach. Trzech pedałów kłóci się, który z nich ma bardziej wrażliwszy tyłek. W końcu jeden z nich mówi: -Chodźmy do lekarza, niech on to zbada. I tak zrobili. Doktor kazał im wchodzić pojedynczo. Wchodzi pierwszy, wypina się a doktor myśli co by mu tu w dupę wsadzić. Patrzy miotła stoi, no to szus mu ją w zadek i pyta co ty było. Pedał na to: -Drzewo sosnowe wycięte w Borach Tucholskich przez 40-to letniego drwala. Doktor zdziwiony, że ten tak zgadł, ale woła drugiego. Rozgląda się po gabinecie, wykręca metalową nogę ze stołka i szus mu ją w dupę. Pyta: -Co to było? Pedał na to: -Pręt pół-stal pół-aluminium kuty w Hucie Łaziska w 2000r. Doktor jeszcze bardziej zdziwiony, ale woła trzeciego. Znów rozgląda się po gabinecie, bierze z biurka herbatę i chlust nią pedałowi w tyłek. Pedał na to: -Aaałłłaa! Doktor: -Co, gorąca? Pedał: -Nie, GORZKA! |
|
|
|
|
|
#4303 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Porucznik Rżewski uchlawszy się na balu jak świnia, zaczął się narzucać damom. Nie zwracał przy tym uwagi ani na urodę, ani na wiek, ani na płeć.
|
|
|
|
|
|
#4304 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
nie no, mógł choć na urodę zwracać uwagę
|
|
|
#4305 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Puk Puk!
- Kto tam? - Pan otworzy! Jestem Pana nową sąsiadką z naprzeciwka. - Dobry wieczór! - Panie sąsiedzie chciałabym dzisiejszą noc spędzić pijąc wódkę i uprawiając nieskrępowany seks. Czy jest Pan może wolny? - Kh... kheee... eee.... no... eeee no wolny jestem. Całą noc jestem wolny! - To dobrze. Posiedzi Pan z moim pieskiem? On tak nie lubi sam być w domu. ===================================== - Jest ojciec? - Jest - odpowiada szeptem dziecko. - To poproś go. - Nie mogę - szepcze dziecko. - Dlaczego? - Bo jest zajęty - szepcze dalej. - A mama jest? - Jest. - To poproś mamę. - Nie mogę. Też jest zajęta. - A czy oprócz mamy i taty jest jeszcze ktoś w domu? - Tak, policja - potwierdza nadal szeptem maluch. - No to poproś pana policjanta. - Nie mogę, jest zajęty. - Czy jeszcze ktoś jest w domu? - Straż pożarna, ale pan strażak też jest zajęty. - Powiedz mi dziecko, co oni wszyscy robią u was w domu? - Szukają. - Kogo? - Mnie...
|
|
![]() |
| Tagi |
| śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|