![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#961 | |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#962 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<jakesz> hmm, ta magda to taka jednoworkowa jest...
<vonsky> ? 'jednoworkowa'? <jakesz> lol, nie znasz skali pieknosci u kobiet? <vonsky> jakos nie mialem okazji sie dowiedziec... <jakesz> no wiec... jednoworkowa jest wtedy jak ruchasz babke i musisz jej zalozyc worek na ***322;eb, aby nie patrzec na jej twarz <jakesz> dwuworkowa to worek dla babki i jeszcze sobie musisz na ***322;eb zalozyc <jakesz> a tr***243;jworkowa... to jej zakladasz worek, sobie, i jeszcze psu aby sie nie porzyga***322; ![]() <vonsky> ... Prawie nie ******322;em po przeczytaniu ![]()
![]() |
#963 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
samo życie ...
moze nie bylo
Do pana Zdzicha Kwiatkowskiego, który nie opłacał rachunków za gaz, przyszło upomnienie w dość ostrym tonie, podpisane przez kierownika działu windykacji Gazowni. Pan Zdzich wział kartke papieru, usiadł przy biurku i odpisał co nastepuje: Szanowny Panie, pragnę Pana poinformować, iż raz na miesiacu gdy otrzymuje rente, zbieram wszystkie rachunki dotyczace opłat za mieszkanie i reszte mediów. Wrzucam je do dużego dzbana, mieszam i losuje trzy, z ktorymi ide na poczte i opłacam. Jeżeli pańska Instytucja pozwoli sobie choćby jeszcze raz przysłać do mnie list utrzymany w podobnym tonie, to jej faktury na rok zostana wykluczone z loterii. Pozdrawiam Z.... K..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Dwaj Rosjanie jada pociagiem transsyberyjskim. Wyszli na korytarz zapalic. Jeden mowi: - O Zdrastwuj, kuda jedjosz. Drugi: - O Ja jedu iz Maskwy w Nowysybirsk - Pierwszy na to: - O Charaszo, a ja jedu iz Nowowosybirska w Maskwu... Pala dalej patrzac sie w zamysleniu w okno i po pewnej chwili jeden z nich mowi na to z zachwytem w glosie: - Wot ****a tiechnika!
*** Lew postanowil sie dowartosciowac. Zlapal wiec zajaca i pyta: - Kto tu jest krolem? - Ty, ty lwie - mowi wystrachany zajac. - Puscil go i zlapal zebre: - Kto jest krolem zwierzat? - Ty Lwie. - OK - Lew puscil zebre, dorwal niedzwiedzia, powalil go i pyta: - Mow kto jest krolem zwierzat. Mis byl nie w sosie wiec mowi: - OK, ty jestes krolem zwierzat. Lew dumny jak paw podchodzi do slonia i pyta: - Ty slon, kto jest krolem zwierzat. Slon spojrzal i nagle zlapal lwa traba i *******nal nim o skaly. Wybil mu zeby i pogruchotal kosci. Lew otrzasnal sie i mowi: - Kufa, son jak nie wies to sie nie denerfuj! *** Pijany policjant zatrzymuje samochód. Zagląda przez szyb?. - Co? We dwóch za kierownica? Kierowca (jeszcze bardziej nawalony) odpowiada: - To jeszcze nie powód, ?ebyście otaczali samochód. *** Po dziesiecioletniej hibernacji, buddza sie: Bush i Putin. Putin patrzy w gazete, zaczyna sie smiac i mowi: - USA przeszlo na komunizm! - Bush tez birze gazete i rowniez zaczyna sie smiac. W koncu mowi: - Zamieszki na granicy polsko-chinskiej. *** Kierowca ciezarowki usilowal przejechac pod mostem. Niestety zaklinowal sie, blokujac przejazd. Nadjechala ,,drogowka,,. Policjant wysiadl, chodzi dookola, patrzy i mowi: - no i co ? Zaklinowal sie pan? - Nie! Wiozlem ****a most i mi sie paliwo skonczylo!
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
@Eliasz, było już
![]() ![]() - Źle wygladasz Jesteś przygnębiony...- zauważa przyjaciel. - Depresja mnie dopadła. - Z jakiego powodu ? - Żona mnie zdradza. - Opowiem ci kawał, to się rozkręcisz trochę. Wiesz, że kawały mnie nie bawią. - Ten jest naprawdę super. Gdy wczoraj opowiedziałem go twojej żonie , to mało nie wypadła z łóżka.
Pozdrawiam Marek Ostatnio zmieniany przez zene_k : 29.08.2006 o godz. 14:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#966 | |
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
www.bash.org.pl
<puszeqq> pamietasz tego sylwestra 2003, tam montowalem do takiej laski <flejtuch> w skrocie prosze <puszeqq> ****A! mam dwuletniego syna <d3vil> GG padlo, wiesz ***380;e przez to mo***380;e zwi***281;kszyc sie liczba samob***243;jstw w wieku 10-15 lat? <ona> czekam na szlugi, nie pali***322;am od 2 dni <on> od wczoraj? <ona> no <on> kim jeste***347; i co zrobi***322;a***347; z moj***261; dziewczyna?! <ona> kochanie to ja <on> nie mozliwe, ona by tego nie przezyla <cortes> i nie bede mial gdzie mieszkac <towr> jak Cie przyszpili mozesz u mnie na podlodze przekimac <towr> ale to wegetacja bedzie <cortes> zeby tylko prad dla komputera byl <cortes> reszte przezyje <654xxxx> dzieki pawel ze dales mi namiary na ta Mariolke. Calkiem fajna dupa, daje si***281; pukac nawet w kakao, ale nie chce ssac :/ to jest jej wada <654xxxx> strasznie Cie chwalila, ze niezly ogier jestes ![]() <654xxxx> a tak ogolnie, to co slychac? <pawel> Hej. Tu Aga ***8211; pewnie mnie nie znasz***8230; Jestem z Paw***322;em od prawie roku. Nie ma go teraz, ale b***261;d***378; pewien ***8211; przeka***380;e mu, ***380;e pisa***322;e***347;. <dIss`max> acid o czym marzysz podczas orgazmu? <dIss`max> ![]() <AcId> tym zeby nie u*******ic klawiatury i podkladki <XX> s***322;uchaj tego: <XX> U mnie w domu trzyma si***281; wszystkie szmatki w ***322;azience pod umywalk***261;. I dzisiaj moja siostra si***281; k***261;pie, a m***243;j tata do niej: <XX> Agata wy***322;a***378;, bo szmata potrzebna! <ja> i co? <ja> znalazles ten telefon? <on> nie :/ <ja> bo wiesz co... <ja> mam pomysl. <ja> calkiem mozliwe, ze wypadl ci gdzies na tym polu przed lasem. <on> nie w****iaj mnie... <ja> dlaczego? <on> bo to pole jest juz zaorane...:/ Cytat:
![]() ![]()
wsciekła baba ![]() Ostatnio zmieniany przez malaczarna : 29.08.2006 o godz. 15:14 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
<k> dobra ale ja mam pomys***322;
<k> moge zjawi***263; sie u Ciebie z dyskiem <k> w kieszeni <j> hmmm <j> mo***380;e byc kilka problem***243;w <k> i piwkiem ![]() <j> ale prawdopodobnie damy rade je wyeliminowa***263; To jest super!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.08.2005
![]() |
Mo***380;e nie by***322;o:
<Szyderczy> Sa ludzie ktorzy za pierwszym razem zdaja sesje <Szyderczy> oczywiscie szanujemy ich
![]() |
#969 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
A wiecie jak Paparazzi m***243;wi do Polak***243;w:
"Posdrafiam was ciule..." ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dlaczego mężowie umierają wcześniej niż ich żony?
Bo tego chcą... ***************************************** Dlaczego kobiety zamykają oczy podczas stosunku? Bo nie mogą znieść widoku zadowolonego mężczyzny... ******************************************* Pewien właściciel baru był tak pewny siły swojego barmana, że wymyślił atrakcję turystyczną - jeśli ktoś wydusi chociaż jedną kroplę soku z cytryny, którą wcześniej wycisnął jego barman, ten dostaje od niego 1000 zł. Próbowało wielu siłaczy, bokserów, pakerów idt, itp - żadnemu się nie udało... Pewnego dnia do baru wszedł cherlawy gostek, chudzina w okularach i powiedział, że też chce spróbować. Kiedy opadł trochę śmiech na sali barman powiedział "Zgoda", wycisnął cytrynę i podał jej nędzne resztki chudemu bolkowi. Po chwili śmiech ustał zupełnie, bo zawodnik wycisnął nie jedną, a sześć kropel soku. Właściciel baru wypłacając wygraną wypytywał bolka, kim jest, skąd te umiejętności? Cherlak odpowiedział: "Jestem kontrolerem urzędu skarbowego"... (Wiem, mało śmieszne - ale niestety życiowe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#971 | |
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#972 |
samotność
Data rejestracji: 08.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wiem czy by***322;o, ale znalaz***322;em na innym forum
M***322;oda rodzina z 5 letnim synem ogl***261;daj***261; kupione mieszkanie. Dziecko patrzy na pust***261; ***347;cian***281; i m***243;wi: - A tu p***243;***322;k***281; jeebniemy. Ojciec - uderzenie w kark - pyta: - Poj***261;***322;e***347;? - Poj***261;***322;em. - Co poj***261;***322;e***347;? - ***379;e p***243;***322;ka tu ni chujja nie potrzebna
![]() |
#973 | |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Cytat:
![]()
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
logged out
CDRinfo VIP
<nbr1> obczaj jakie og***322;oszenie w gazecie studenckiej jest:
<nbr1> 5 studentow AGH poszukuje mieszkania w ktorym da sie mieszkac. nasz opis: jestesmy spokojni, w ogole nie imprezujemy. bardzo duzo sie uczymy. nie pijemy. nie palimy. <woOOO> sciema, niema takich studentow na AGH... -- <xxx> wyliczylem, ze jakbym trafil trojaczki to mialbym z becikowego na pleja trojke -- <lord_yanozsick> kurde. Na forach przy pisaniu post***243;w <lord_yanozsick> obok opcji "powiadom mnie, kiedy kto***347; odpowie" <lord_yanozsick> powinna by***263; opcja "Powiadom mnie, kiedy kto***347; normalny odpowie" True true ![]() -- <wiktoria> Nikt mnie nie kocha ka***380;dy olewa wezm***281; tabletke i p***243;jde do nieba <premo> Jak we***378;miesz Laxigen to p***243;jdziesz do kibla -- <urtel> W ***322;odzi siedzi dw***243;ch ludzi /hop i /quit. /hop wysiad***322;, kto zosta***322; w ***322;***243;dce? <sX> /quit <GromeQ> zmien dilera ^^ Buahahahahahha ![]() -- <micha***322; ex> mam do wymiany nie tylko wzmacniacz... <micha***322; ex> zaobserwowa***322;em ***380;***281; moja stara te***380; trzeszczy jak podg***322;a***347;niam muz***281; ![]()
![]() |
#975 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pamiętam mój "pierwszy raz" z kondomem, miałem 16 lat albo coś około.
Poszedłem do sklepu kupić paczkę prezerwatyw. Za ladą stała przepiękna kobieta, która najprawdopodobniej wiedziała, że nie mam doświadczenia w "tych" kwestiach. Podała mi paczkę i zapytała, czy wiem, jak tego używać. Szczerze odparłem: nie. Tak więc otworzyła paczkę, wyjęła jednego i rozwinęła na kciuku, po czym poleciła sprawdzić, czy jest na miejscu i czy mocno się trzyma. Najprawdopodobniej musiałem wyglądać na osobę, która nie do końca zrozumiała, więc rozejrzała się po sklepie, podeszła do drzwi i zamknęła je. Chwyciła mnie za rękę i wciągnęła na zaplecze, gdzie zdjęła z siebie bluzkę. Po chwili zdjęła też stanik. Spojrzała na mnie i zapytała: - Czy to cię podnieca? No cóż, byłem tak zaskoczony tym wszystkim, że tylko kiwnąłem głową. Wtedy powiedziała, że czas nałożyć prezerwatywę. Kiedy ją nakładałem, ona zrzuciła spódniczkę, zdjęła majteczki i położyła się na stole. - No dawaj - powiedziała - nie mamy zbyt wiele czasu. Tak więc położyłem się na niej. To było cudowne, szkoda, że nie wytrzymałem zbyt długo... PUF, i było po sprawie... Spojrzała się na mnie przerażona: - Jesteś pewien, że nałożyłeś prezerwatywę ![]() Odpowiedziałem tylko: - No pewnie! ... i podniosłem kciuk, by jej pokazać. Impreza. Wódka leje się szerokopasmowym strumieniem. Dwóch adminów pije bruderszafta: - To co? Mówmy sobie po IP! Paryż. W barze siedzi młody mężczyzna i dziewczyna. - Koleżanka się śpieszy? - zagaduje mężczyzna. - Nie, koleżanka się nie śpieszy - przekornie odpowiada dziewczyna. - Koleżanka napije się kawy? - Tak, napiję się kawy... - Koleżanka wolna? - Nie, mężatka... - Mężatka? A koleżanka może zadzwonić do domu i powiedzieć, że została zgwałcona w barze? - Tak, koleżanka może zadzwonić do domu i powiedzieć, że ją zgwałcili 10 razy. - 10 razy ![]() - Kolega się śpieszy? Egzamin na prawo jazdy. Egzaminator zadaje kursantowi pytanie: - Ma pan skrzyżowanie równorzędne. Tu jest pan w samochodzie osobowym, tutaj tramwaj a tu karetka na sygnale. Kto przejedzie pierwszy ? - Motocyklista - odpowiada pytany. - Panie, co pan wygadujesz - warczy zły egzaminator - Toż przecież mówię, jest pan, tramwaj i karetka. Skąd wziął się motocyklista ? - A ch*j ich wie skąd oni się biorą...
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|