![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#991 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie no ludzie prosz***281;.. nie dawajcie ju***380; tego...
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#992 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ukarać ich przykładnie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#993 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() |
![]() |
#994 | |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
Cytat:
![]() trzeba było polecić Omegi, a nie bezczelnie wyśmiewać znawcę płytek ![]()
![]() |
![]() |
#995 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
Ja stanowczo polecam EXTREME.
![]() |
#996 |
samotność
Data rejestracji: 08.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siedzi dw***243;ch ***380;uli przy stole, w ko***324;cu jeden uda***322; si***281; do kuchni
i postawi***322; przed drugim litra denaturatu i par***243;wki. Kompan na to: - "Zenek, co***347; Ty?! Chcesz mnie otru***263;?! Te par***243;wki s***261; z Constaru!!" ************ Wchodzi potencjalny klient do sklepu mi***281;snego. - Poprosz***281; kilogram tych og***243;rk***243;w z trzeciej p***243;***322;ki - To nie s***261; og***243;rki. To jest kie***322;basa. - Jaka kie***322;basa? - Bia***322;a. - A dlaczego ona jest zielona? - Bo jeszcze nie dojrza***322;a - A dlaczego ona jest z ko***380;uszkiem? - Bo to jest kie***322;basa przytulanka ... ************ Pomys***322;y na has***322;a reklamowe: Kie***322;basa boomerang - wraca do producenta. Kie***322;basa z Constaru jak wino - im starsza tym lepsza. Mia***322;am ci ja szynk***281; lecz j***261; zmarnowa***322;am z pierwszego t***322;oczenia oleju nie mia***322;am. Propozycje na nowe nazwy wyrob***243;w: Pasztet "przegl***261;d miesi***261;ca" Szynka ple***347;niowa "Sekret magazynu" Kie***322;basa "jadowita" Salami z futerkiem, bez ******u Boczek z grzyw***261; Kie***322;basa par***243;wkowa "Kamikadze" Pasztet Milczenie Owiec Kie***322;basa Trzy Kolory - Zielony Kabanos Nasza Szkapa Par***243;wki "Reinkarnacja" Kie***322;basa EUTANAZJA Kie***322;basa mechata Pasztet "Mogi***322;a" Kie***322;basa "REAKTYWACJA" Salceson "Sepuku" Pasztet masowego ra***380;enia Mortadela "Ostatnia wieczerza"
![]() |
#997 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
- A z pocalunkiem póki co zaczekamy - powiedzial piekny ksiaze zlazac ze Spiacej Królewny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
Dlaczego studenci w Warszawie podkopali się pod Sejm ?
- Bo też chca mieć Piwnicę pod Baranami. 5 litrów farby - 40 zł mina rodziców- bezcenna ![]() http://skocz.pl/mali_malarze za wszystko inne zapłacisz kartą MasterCard Ostatnio zmieniany przez icemac : 18.09.2006 o godz. 14:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wchodzi kowboj do baru i patrzy - siedzi tam cud kobieta. Kowboj:
- Cześć. Kim jesteś? Kobieta: - Lesbijką... - Eeeeee... To znaczy? - Jak się budzę myślę o seksie z kobietą, jak jem śniadanie to myślę o seksie z kobietą, jak ide do pracy to myślę o seksie z kobietą, jak jem obiad, to myślę o seksie z kobietą, jak wracam do domu, to myślę o seksie z kobietą, jak zasypiam, to myślę o seksie z kobietą ... - A Ty, kim jesteś? - Jak tu przyszedłem to myślałem, że jestem kowbojem, ale teraz wiem, że jestem lesbijką. Facet wchodzi do knajpy i widzi swojego kumpla, który siedzi przy barze mocno przygnębiony. Podchodzi więc do niego i pyta, w czym rzecz. - Pamiętasz tę śliczną dziewczynę ode mnie z pracy, z którą chciałem się umówić, ale nie mogłem nawet do niej podejść, bo za każdym razem, kiedy ją widziałem, to mi stawał? - No pamiętam. - W końcu zebrałem się na odwagę i poprosiłem, żeby się ze mna umówiła. I ona się zgodziła. - Super! To kiedy randka? - Byliśmy umówieni dziś wieczorem. Ale bałem się, że znów mi stanie. Więc przykleiłem go sobie plastrem do nogi, żeby w razie czego nie było widać. - No i dobrze! Gdzie problem? - Poszedłem do niej, zadzwoniłem, a ona otworzyła w takiej cieniutkiej, przezroczystej sukience... - No i...?! - Kopnąłem ją w twarz. Dwóch ledwo żywych rozbitków dryfuje w szalupie na środku oceanu. Żar leje się z nieba, a oni nie mają ani wody pitnej, ani jedzenia. Jeden z nich próbuje coś złowić. Po wielu staraniach udaje mu się coś złapać. Wyciąga haczyk z wody, patrzy, a tam złota rybka. - Wypuść mnie, a spełnię twoje życzenie - rzekła rybka. - OK, spraw, aby cała ta woda wokół nas zamieniła się w dobrze schłodzone piwo. Błysnęło, huknęło i już po chwili unosili się na falach złocistego trunku. Rozbitek, dumny z siebie, spogląda na swego kompana, czekając jakby na słowa pochwały. Drugi, który do tej pory milcząco obserwował całe zdarzenie, odzywa się wreszcie z niezbyt zadowoloną miną: - Aleś, ![]() Kobieta i mężczyzna, którzy wcześniej się nie znali, dostali miejsca w tym samym przedziale pociągu sypialnego. Początkowo byli tym nieco zakłopotani, ale w końcu udało im się zasnąć kobieta na górnym, mężczyzna na dolnym łóżku. W środku nocy kobieta wychyla się ze swojego posłania i budzi mężczyznę. Przepraszam, że przeszkadzam, ale jest mi potwornie zimno. Czy mógłby mi pan podać jeden z tych zapasowych koców? Mężczyzna z błyskiem w oku odpowiada: Mam lepszy pomysł, udawajmy, że jesteśmy mężem i żoną. Dlaczego nie? odparła zaintrygowana kobieta. Świetnie ucieszył się mężczyzna. No to weź sobie sama. Pijany mężczyzna zaprosił przygodnie poznaną w barze kobietę do siebie do domu. Gdy oboje stali już przy drzwiach wejściowych, mężczyzna pochylił się i wyszeptał na ucho swojej nowej znajomej. Gdyby żona pytała, to jesteś moją siostrą.
Pozdrawiam Marek Ostatnio zmieniany przez zene_k : 19.09.2006 o godz. 16:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Zarejestrowany dla jaj
Mocne:
Staruszek u spowiedzi: - Proszę księdza, w czasie wojny ukrywałem Żyda u mnie w piwnicy. - To bardzo dobry uczynek, chwalebny! - Ale proszę księdza, za każdy dzień musiał mi płacić 100 dolarów. - To zrozumiałe, ryzykowałeś życiem, to żaden grzech. - Co za ulga - mówi staruszek, oddala się na parę kroków, ale po chwili wraca i niepewnie pyta: - A może powinienem mu powiedzieć, że wojna się już skończyła?
![]() |
#1001 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odwiedzilam www.bash.org.pl i sie dowiedzialam:
<shadow> a znacie piosenke o podw***243;jnej penetracji i zoofilii? <fox> nie <shadow> "Razem ze mn***261; kundel bury, Penetruje wszystkie dziury, Kundel bury, kundel bury, kundel bury - fajny pies"
![]() |
#1003 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1004 |
Zarejestrowany dla jaj
Facet przynosi do serwisu telewizor.
- Co się stało? - A nie wiem, siedzę sobie spokojnie, grzebię w uchu gwoździem i nagle dzwięk wysiadł. ![]()
![]() |
#1005 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
<aqu> PiS = Pokradniemy i Spierd..my
<mac-> SLD = Sami Leniwi *****e <mac-> PSL = Pawlak Sobie Leci <mac-> PO = Poprostu Odjazd <mac-> LPR = Lubimy Piescic Rydzyka <aqu> mac-: ty chyba nikogo nie lubisz ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|