![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#166 |
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiedy tak sobie patrzę na tę otaczającą nas rzeczywistość, to przyszła mi do
głowy taka myśl: wczoraj było *****wo, dziś jest *****wo, jutro będzie *****wo . Czyżby k...a, wreszcie długo oczekiwana stabilizacja ??
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#167 |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Znalezione na bash-u
![]() Kod:
<kasia> cze, poklikamy <***ie_twiją_starą> zobacz moj nick <kasia> no widze i co ? <***ie_twiją_starą> nie rozumiesz... <kasia> nie, ale moze sie lepiej poznamy :] <***ie_twiją_starą> ja cie znam <kasia> z kad ? <***ie_twiją_starą> popatrz na moj nick... <kasia> tata ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | ||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To i ja coś dorzuce
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#169 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
Krótki i dobry:
Co to jest kobieta (wg ginekologa)? Złośliwa narośl dookoła pochwy! |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Czego to ludzie nie licytują
![]() http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=63207419 Kompletna paranoja! |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
dziobák [;
Data rejestracji: 08.03.2002
![]() |
nie ma w sumie tematu "śmieszne linki" (chyba) to daję tutaj
***171; KLIK ***187;
![]() |
#172 | |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#173 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
yy fajnie
![]() ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Oktawian_15 ciekawe jak by to wyglądało na dowodzie osobistym
![]()
![]() |
#175 | |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Cytat:
+eywqufohwqriogkqwnmerg]0pqewrgmqew[p0gvwemvp]q3orbvjqerphoqejtb -może Pan powtórzyć? +eywqufohwqriogkqwnmerg]0pqewrgmqew[p0gvwemvp]q3orbvjqerphoqejtb -dziękuje ![]()
![]() |
![]() |
#176 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mecz piłkarski pomiędzy reprezentacjami Jamajki i Kolumbii
zakończył się po pięciu minutach od pierwszego gwizdka: Jamajczycy wypalili całą trawę a Kolumbijczycy wciągnęli wszystkie białe linie |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Stały bywalec ;)
![]() |
W pierwszej klasie pani wita nowych uczniów i zauważa że trzech jest identycznych.
- Czy wy jesteście trojaczkami? - Tak - odpowiadają dzieci. - A jak się nazywacie? - Krzysio - mówi piskliwym głosem pierwsze dziecko. - Zdzisio - mówi piskliwym głosem drugie dziecko. - Władysław - mówi grubym basem trzecie dziecko. Pani pyta - A dlaczego wy dwaj macie takie cienkie głosy, a ty taki gruby? - Bo mama miała tylko dwie piersi, więc ja musiałem pić browar. Ideał mężczyzny to 5 x Ł: 1. Ładny 2. Łagodny 3. Łokropnie bogaty 4. Łucciwy 5. No i oczywiście "łogoniasty" Noc poślubna. Nowomąż dopiera się do panny niemłodej, co to trzy razy zamężna była. - Bądź ostrożny. To jest mój pierwszy raz - ostrzega panna. - Jak to "pierwszy raz"?! Przecież miałaś już trzech mężów! - Niby tak. Ale: mój pierwszy mąż był psychologiem i lubił tylko o tym rozmawiać. Mój drugi mąż był ginekologiem i chciał tylko na to patrzyć. A mój trzeci mąż był filatelistą... O, Boże! Jak ja za nim tęsknię! |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Młody żonkoś dzwoni do przyjaciela:
- Teściowa nareszcie wyjechała! - Kto wyjechał? - Teściowa. Literuję: T jak truchło, E jak ebola, Ś jak świnia, C jak czarownica, I jak idiotka, O jak orangutan, W jak wiedźma, A jak aterazsperda*ajnadrzewogupiagrubababo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- Proszę księdza, uprawiałem seks oralny.
- O, to ciężki grzech. A z kim? - Nie mogę księdzu powiedzieć. - Może z Kryśką od Zarębów? - Nie. - A może z Kaśką od Kowali? - Nie. - Powiedz, bo rozgrzeszenia nie dostaniesz! - No naprawdę nie mogę, proszę księdza. - To może z Zośką od Graboszy? - Też nie. - Idź, nie dam ci rozgrzeszenia. Wychodzi chłopak z kościoła, czekają na niego kumple: - I co? Dostałeś rozgrzeszenie? - Nie. Ale namiarów parę mam. - Biorą? - Nie bardzo. - Złapał pan coś? - Jednego. - Gdzie jest? - Wrzuciłem go do wody. - Duży był? - Taki jak pan i też mnie wkur*** !!!! Farmer Ted spotyka w barze przyjaciela Johna , ktory klnie straszliwie... - John, co sie stalo? - A , żeby ona zdechła, żeby ją pokręciło... - John, kogo tak przeklinasz, Julię? - Nie Julię , krowę... - Krowę?- A co ci krowa zawiniła? - Eeee, cholera musiałem ją wydoić , bo Julia ma chore ręce. Wszedłem do stajni, podstawiłem wiadro i doję, mam już połowę wiadra, a to bydle kopnęło i po mleku. Złość mnie wzięła, przywiązałem linką jej nogę do słupka i doję od nowa. Ta cholera kopnęła drugą nogą i następną porcję mleka szlag trafił! Przywiązałem jej drugą nogę do drugiego słupka i zadowolony doję... Mam już niemal pół wiaderka, a ona fajt ogonem i po mleku! Krew mnie jasna zalała, patrzę za linką , nie ma więcej, zdejmuję pas ze spodni, mocuje nim ogon do sufitu, spodnie mi spadają ... i na to wchodzi do obory Julia!!!!!!...
Pozdrawiam Marek Ostatnio zmieniany przez zene_k : 23.09.2005 o godz. 09:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|