![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#4066 |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Fakt autentyczny , może ktoś się uśmiechnie .
Osoby : Pielęgniakka i ja. Akcja w szpitalu , kwiecień 2012. VVV Pielegniarka : Ma Pan dziś szczęście , przyjdą do Pana dwie młode fajne dziewczyny Ja : Yyyy że co ? Pielegniarka : Mówię że do Pana przyjdą dziś dwie fajne dziewczyny. Ja : Dziś ? a o której ? ( ja taki nieogolony ) Pielegniarka : za chwilę , Ja : ........ Pielegniarka : Będą Pana uczyć jak chodzić o kulach ! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#4067 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fakt autentyczny??
![]()
![]() |
#4068 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
A mnie uczyły stare prukwy.
![]() No ale jak mnie przegoniły po korytarzy, to od razu się wszystko zrastać zaczęło ![]()
![]() |
#4070 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
I mu zasadziły!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4071 |
![]() |
Do drzwi Kubusia Puchatka ktoś puka.
Kubuś otwiera drzwi i widzi w wejściu wielkiego zarośniętego dzika któremu toczy się pina z ust. - Kkkkkim jesteś i czego chciałeś - pyta trzęsący się Kubuś - Kubusiu! To ja, Prosiaczek, z wojska wróciłem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4072 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przychodzi facet do seksuologa. Ten go pyta:
- Kiedy miał pan ostatnio stosunek ? - Oj panie doktorze tak dawno, że nie pamiętam. Zadzwonię do żony, może ona wie. Wykręca numer i mówi: - Zosia, kiedy ostatni raz uprawialiśmy seks? - A kto mówi?
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#4073 |
Wstaje rano, włączam moje japońskie radyjko, zakładam amerykańskie spodnie, wietnamski podkoszulek i chińskie tenisówki, po czym z holenderskiej lodówki wyciągam niemieckie piwo. Siadam przed koreańskim komputerem i w amerykańskim banku zlecam internetowe zakupy w Anglii, po czym wsiadam do czeskiego samochodu i jadę do francuskiego hipermarketu na zakupy. Po uzupełnieniu żarcia o hiszpańskie owoce, belgijski ser i greckie wino wracam do domu, siadam na włoskiej kanapie i... szukam pracy w polskiej gazecie - znowu nie ma! Zastanawiam się, dlaczego w Polsce nie ma pracy?!?!?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4074 |
ZnakJaworznickiegoBikera
W pewnej spółce prezesi postanowili zatrudnić asystentkę zarządu. Oprócz stosownych kwalifikacji musiała mieć również parametry wizualne jasno określone : 180 cm
wzrostu, długie nogi, piękne piersi, blondynka, itd***8230; Po rozmowach kwalifikacyjnych, pozostała im jedna kandydatka spełniająca te wymogi. Zadali jej pytanie: - Jakie są Pani oczekiwania finansowe? - 12 tysięcy złotych. - Co? U nas 6 tysięcy zarabia główny księgowy! - To dymajcie księgowego***8230;
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#4075 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() |
![]() |
#4076 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Jasiu szepcze tacie na ucho:
- Jak dasz mi dziesięć złotych, to powiem ci, co mówi mamie pan listonosz, jak jesteś w pracy. Ojciec wyjmuje 10 zł i daje synowi. - I co, Jasiu? Co mówi? - "Dzień dobry. Poczta dla pani". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4077 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Gość poszedł do piekła. Podchodzi do niego diabeł i mówi:
- Piłeś alkohol za życia? - No piłem... - odpowiada gość. - No to w poniedziałek kupujemy wódę, piwsko, whiskey... WSZYSTKO CO CHCESZ!!! Chlejemy do upadłego! - Ok... - zgodził sie facet. Diabeł pyta dalej: - A paliłeś za życia? - No paliłem sporo... - To we wtorek kupujemy papierochy, cygara, fajki i jaramy do upadłego!!! - No OK... - znowu przytaknął gość. - A czy brałeś narkotyki kiedyś? - No zdarzyło się dwa, może trzy razy... - No to w środę kupujemy kompot, here, amfe, maryche i ćpamy do rana! Odlot że hoho! - Niech będzie... - odpowiada gość. - A czy kiedykolwiek zdarzyło ci się kiedyś z chłopcami... wiesz... "ten-tego"? - z uśmiechem diabeł. - Nie! Tego to nigdy! - obrusza się facet. - Uuuuuu... To czwartek masz, mój przyjacielu, przeje*any...
![]() |
![]() |
![]() |
#4078 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Sprawa rozwodowa:
- Co jest przyczyną pozwu? - No... - Mąż pije? - Nie. - Narkotyki? - Nie. - Mało zarabia? - Nie, nieźle zarabia. - Bije panią? - Nie. - Nie zajmuje się dziećmi? - Zajmuje. - Zdradza panią? - Ależ skąd! - Nie zaspokaja panią seksualnie? - Nie, z tym wszystko OK. - Nie pomaga pani przy pracach domowych? - Pomaga, robi wszystko, co potrzeba. - To, co jest przyczyną rozwodu?! - Wysoki Sądzie, musiałby Wysoki Sąd zobaczyć, z jaką miną on to robi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4079 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Ach jakie to przyjemne uczucie, gdy budzisz się po imprezie i widzisz wszędzie syf - walające się butelki, brudna podłoga, góry uświnionych naczyń... A to nie twoje mieszkanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4080 |
![]() |
Jedną z niewyjaśnionych tajemnic tego świata jest to w jaki sposób 6 czekoladek może zmienić się w 6 kilogramów nadwagi u kobiety.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|