![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
rozpruwacz
Data rejestracji: 29.10.2004
![]() |
@ed co Ty tej biednej DVD+R zrobiłeś? Ona jeszcze chciała żyć!!!! Ty morderco!!!!!
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.10.2004
![]() |
Witam
Rozumiem że Esperanzy i Platinium to płyty ze średniej półki? Mam Lite-on 1653 z biosek CS0K (ledfix). Mam pytanie bo chcę zakupić większą partię płyt. (dotychczas używałem HAWK ale rezygnuję już z nich - troszkę mi tu uświadomiono... ) Więc co mi polecicie ze średniej półki? Chodzi mi także by cena płyty nie przekraczała 1,2zł - 1,3zł Dzięki. |
|
|
|
|
#3 | |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
moze jeszcze jeden list na ten sam temat kolega zalozytam sa odpowiedzi, ktorych u dzielili ci jush Panowie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.10.2004
![]() |
ojej - napisaliscy bym tu napisal.
I mam do was pytanie. Czy ktos z was co ma LITKA 1653 - czy podczas nagrywania CZASAMI wam cos tam skrzeczy? (płyta)
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 23.10.2004
![]() |
Verbatim DVD-R 4x (Tajwan) palony 4x
|
|
|
|
|
#6 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.11.2003
![]() |
Wreszcie zrobiłem próby z płytą EMTEC DVD+R GOLD i jestem pozytywnie zaskoczony. W teście jest znacznie lepsza od TDK+R 1-8x z TDK002, pomimo występujących błędów. Bez problemu jest czytana przez mojego wybrednego, stacjonarnego GRUNDIGA.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
@pawelble
P.S @melagowi napisalem tylko info. ze moze kupic je taniej choc bylo ich brak a ty juz wsiadasz na mnie moze cie urazil ten post ( Cytat:
bo innych chyba nie moze zapodalem nie wlasciwy link sklepu no zapomnialem przeciesz ty jestes specjalista od plyt
Ostatnio zmieniany przez legion : 09.06.2005 o godz. 17:28 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Krotko, bo nie chce mi sie odpowiadac - koncz juz wacpan wstydu oszczedz.
|
|
|
|
|
#9 | |
|
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
OGame Master
Data rejestracji: 19.04.2003
![]() |
Nie no... Panowie... widze ze dyskusja stoi na bardzo wysokim poziomie
![]() @pawelblu ma racje zwracajac uwage na dostepnosc produktu ![]() Co z tego ze jest taniej, jesli towaru nie ma ![]() Nie raz spotykalem sie z sytuacja ze sklep niby mial bardzo tanio - 10-20% taniej od konkurencji, ale towaru miesiacami nie bylo ![]() Tak wiec ta uwaga moim zdaniem sluszna ![]() Co do pudelek - kupujac wieksza partie biore cake. Biorac kilka sztuk - luzem. Na jaka cholere mi pudelka ![]() Mam juz z 200 slimow i ponad 100 zwyklych pudelek cd w szafie :\ Moze chce ktos kupic? ![]() Argument porysowania nie jest bez znaczenia - plytki czasami zdarzaja sie z jakas drobna rysa (bardzo rzadko), ale z drugiej strony kupilem ostatnio verba 16x w pudelku i pizdus mial ryse ![]() Tak wiec to jest loteria (przy luzem na pewno wieksze szanse na ryse )Widze ze strasznie sie lubicie... Moze dacie sobie po razie i bedzie spokoj... ![]() A jak chcecie walic OT na temat lekarzy to przeniescie sie do "smietnika" ![]()
|
|
|
|
|
#11 |
|
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to nie jest tylko tak koleżeńsko sobie rozmawiacie
|
|
|
#12 | ||
|
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
i nawet kiedys dal mi ignora ale widze ze nie na dlugo ![]() ps a co do plyt to widzisz nawet w pudelkach bywaj porysowane plyty a jak dostaje plyty np. z kija moge bezposrednio w sklepie sprawdzic czy plyta niem jakis rysek ![]() Cytat:
to juz jestes na czarnej liscie pawelka
Ostatnio zmieniany przez legion : 10.06.2005 o godz. 09:26 |
||
|
|
|
|
#13 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.02.2005
![]() |
ladnie
to juz jestes na czarnej liscie pawelka [/QUOTE]HEHE... Jakoś to przeżyję Osobiście do kolesia nic nie mam, ale drażni mnie jak ktoś źle się wypowiada na temat innych, a ogólnie wiadomo, że ma w tym własny interes. |
|
|
|
|
#14 | |
|
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak ktoś ma dużo Speedów w magazynie, to złe słowo o nich na najbardziej popularnym forum o nagrywaniu wyprowadzi go z nerwów
![]() co do Speed DVD-R printable, to nie wiem, może jakaś dobra partia od Riteka, bo te co ja widziałem były dość mierne. (nagrywane na Pioneer 108) polemika na ogólnym forum zaczyna być trochę nudna. sprzedawca zawsze powie, że ma super towar, mawet w to uwierzy ^_^ (chociaż wcale nie twierdzę, że ma zły - wiadomo jak jest z różnymi partiami niby tego samego towaru)i jeszcze inna sprawa, nikt nigdy mnie nie przekona, że giełda nie jest najlepszym miejscem do kupowania płyt - największy wybór, dobre ceny (jak się nawet dogadają to jakiś mniejszy sprzedawca opuści po krótkich targach )po warzywa idę na targ, a po płyty na giełdę
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| DVD Decrypter jak nagrć DVD ROM | max66 | DVD-Video | 6 | 01.01.2005 20:14 |
| problem z tmpg | fati | DVD-Video | 1 | 11.12.2004 23:24 |
| VCD na DVD można tak??? | gados82 | DVD-Video | 2 | 11.05.2004 17:05 |
| Chce kupić DVD playera - prosze pomóżcie mi wybrać | RNT-Robo | Napędy optyczne DVD | 12 | 07.05.2004 15:17 |
| Jak skopiowac dvd nagrana DVD X Copy XPress | zorba | DVD-Video | 10 | 29.07.2003 16:02 |