![]() |
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
I myślę jeszcze, że w takim razie tę osobę trzeba by :bicz: :D Cytat:
Bo podobnoż ma Od wersji 3.80 :mruga: A chłodne :piwo: zawsze :ja_chce: :czar: |
Cytat:
Odpowiadając faktycznie mam Nero CD/DVD Speed 3.61, ale nie sądzę, żeby to aż miało takie wielkie znaczenie, płytka na KT-600, ASPII zainstalowane i prawidłowo wykrywane ;) Coś jeszcze ?? Wiesz najlepiej to :piwo: dla ochłody :D:D:D pozdrawiam, |
Cytat:
|
Cytat:
Ale ktoś tu kłamie :wsciekly: Tylko kto? :idea: |
wlasnie zrobilem flasha na ten nowy biosik i potwierdzam ze na tym biosie od liggiego nie dziala testowanie pi/pif.
|
Cytat:
:idea: Poza tym zobacz TU :czytaj: A co do tego, że kProbe nie wykrywa ci napędu To pewnie masz MOBO na nForceX i zainstalowane stery IDE SW od nVidii :taktak: :D |
niestety kupa i to duża :(
Cytat:
Kuma ktoś na tyle angielski, by powiedział, czy opłaca się go zostawić, czy wrócić do 218btrpc1 ?? Nie próbowałem z k-probe (czy w ogóle to możliwe ??). pozdrawiam, Ps. Testowo zainstalowałem K-Probe 2.4.3 i nawet nie wykrywa nagrywarki, tak więc można włożyć miedzy bajki, że ten bios cokolwiek w sprawie testowania PI/PIF wniósł, a szkoda. Kiedy będzie wreszcie firmware z możliwością testowania płytek (( (( (( |
Cytat:
Chcę to zobaczyć! :ja_chce: :D |
nowy bios: LD3500_2TD.zip na http://www.micheldeboer.nl/firmware/3500.html. Z tekstu wynika, że można testować już jakość płyt (nawet w k-probe ????)
|
Mam takie pytanie. Czytam i czytam, ale dalej nic nie wiem :)
Nie robiłem nigdy update biosu swojego NEC'a 3500A. Czy może mi ktoś doradzić jaki jest naj. oprogramowanie do niego? i jak się to robi... jeżeli naginam to proszę o wykasowanie mojego post'u. Pozdrawiam! |
Zeby byla jasnosc - plytki kupowane w ww. sklepie na caku : ostatnia plyta (na dole szpuli) jest zazwyczaj popalcowana - ubrudzona :D (to chyba norma). I czasem zdaza sie plyty niekore zarysowne - na szczescie niezbyt czesto. To sie musi dziac albo w transporcie albo przy magazywnowaniu. Niemniej cena jest nie do pobicia. Znaim sie kupi szpule mozna ja przeciez obejrzec.
|
Cytat:
Ja tak właśnie mam, a płytki widzę, że kupujesz w ProLine :piwo: |
Ceny plytek
Po ile kupujecie plytki i jakie (mozecie dopisac gdzie)?
Platinum +R x8 (@Ricoh JP02) - 1.2 PLN / sztuka przy zakupie 50 sztuk lub wielokrotnosci Verbatim +R x8 - 1.65 PLN / sztuka przy zakupie 50 sztuk lub wielokrotnosci innych plytek nie kupuje :D Na NEC 3500 AG obie nagrywaja sie pieknie ;) - firmware 2.TC (Liggy & Dee) Szczerze mowiac niechcialbym funkcji sprawdzania beldow PI/PIF w NECu - nie jest mi to potrzebne ;) a tak serio - to szkoda napedu - te glowica swoje wazy - LiteOn to SONY - wiec nich oni szkrobia tymi pasciatymi napedami ;) po plytkach - to jest sprzet przemyslowy jesli mozna tak powiedziec ;) A - w PlayStation 2 wsadzili badziewny laser. Po co nam ta funkcja i stres niepotrzebny? Po co? Szkoda napedu ;) Kupcie sobie LiteOn'a do testowania plytek. :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:51. |