![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych Tematy poświęcone modyfikacjom biosów i nagrywarek |
Zobacz rezultaty głosowania: Czy Twoim zdaniem warto zrobić moda 812@832? | |||
TAK |
![]() ![]() ![]() ![]() |
262 | 67.01% |
NIE |
36 | 9.21% |
NIE WIADOMO |
93 | 23.79% |
Wszystkich głosów: 391. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Forumator
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez Sebastian997 : 15.07.2004 o godz. 15:43 |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
P.S Pewnosci nigdy niema jest tylko wiara w to ze wypalisz plytke i bedzie dzialac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Forumator
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Cytat:
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez Sebastian997 : 16.07.2004 o godz. 09:03 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
jak bedziemy sie tak lapac za slowka nic z tego nie wyjdzie ja napisalem jak jest z bt i do czego sluzy nie bede polonizowal z toba na temat tego czy ktos w laboratorium nagral + czy rom i czy poszedl czy nie na jakies stacjonarce to juz tylko zalezy od nosnika lub stacjonarki Jeszcze raz napisze ze bt i tym podobne programiki robia z dvd(+) tloka napewno jak pojdziesz do wyporzyczalni spotkasz sie z jakims filmem ktory ci nie pojdzi w stacjonarce ja osobiscie wypalilem juz tyle plytek roznego typu i zawsze z bt nie bylo z nimi problemow a udostepnialem je oraz nagrywalem znajomym i nikt jeszcze mi nie powiedzial ze nie dziala. Wiec testy same mowia za siebie ze bt pomaga wielu przypatka przy + bo nie wszystkie stacjonarki czytaj poprawnie + a zmiana ich na rom doprowadza do tego ze dzialaja - sam mialem taki proble z moja stacjonarka sony dvp-s336 nie zawsze je czytal a po uzyciu bt problem calkowicie zniknol. Nie mowie ze po zmianie przez bt + na rom moze cos nie dzialac jezeli to robili w laboratorium ![]() http://www.cdrinfo.pl/software/slown...?ID=4106163220 pomaga przy starszych stacjonarkach ale przy nowych tez ![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 16.07.2004 o godz. 11:48 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|