![]() |
Cytat:
|
Ja sie doszukalem z exclusive'ow jedynie Gears of War i DOA:XBV 2. Reszta jakos nie warta uwagi lub nie ekskluzywna... Dwie gry to za malo by kupic konsole...
|
Cytat:
|
Przegladalem liste gier dla x360 z wyprzedzeniem do konca marca - nie ma na niej jakiejs masy wspanialych gier. Nie wrozy to moim zdaniem jakiegos wspanialego sukcesu, bo stojac w miejscu i czekajac na wydania na inne platformy MS traci (wszak maja konsole juz dlugo na rynku). Mam nadzieje, ze sytuacja zacznie sie drastycznie poprawiac w niedlugim okresie - szkoda byloby zmarnowac dobry sprzet kiepskimi grami.
|
Bardziej męski był przy okazji "pewnego patcha" do Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball :D (ja nic nie wiem jakby co... he he)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czytalem ten artykul :-). Do uzyskania 1080p wystarczy aktualizacja dashboardu do najnowszej wersji.
...a jeszcze rok temu zarzekali sie ze jest to niemozliwe i podyktowane ograniczeniami sprzetowymi konsoli ;-). |
Cytat:
@Grze***347;iu748 Jak ja mia***322;em 2k to nikt mi nie gratulowa***322; ;) |
Ilość załączników: 1
|
Co z tego, ze X pelnoobrotowy jest mocniejszy technicznie - narazie ta moc i tak nie jest za dobrze wykorzystana. O sile konsoli swiadcza gry, a tych mimo dlugiej juz obecnosci na rynku X nie posiada za wiele dobrych.
Zdanie subiektywne - wiec prosze tutaj nie burac do mnie, ze trolluje ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
A propo Wii po imprezach andrzejkowych bedzie mozna miec ***322;iiiiiiiiiii od tego wszystkiego :D
|
Ma ale dopiero ostatni update daje taką mozliwość.
A z dźwiękiem to nie wiem, chyba tak. Nie mam sprzętu do tego, więc nigdy się nie interesowałem rzadnymi "pro lodżikami" itp... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:24. |