![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#2281 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.Usiłowałem przepisać ubezpieczenie forda fiesty z poprzednich właścicieli na córkę i na mnie.
BRE ubezpieczenia zaproponowało rekalkulowaną dopłatę na 4 miesiące w wysokości 950PLN. Padłem. Jeszcze się nie podniosłem. 2.W autku, które nabyliśmy kierownica była kiedyś szara-tak jak całe wykończenie wnętrza. Szarość się wytarła i ktoś pomalował ją na czarno. Niestety też się wytarło. Czy ktoś z Was zna może jakieś specyfiki do czernienia tworzywa skóropodobnego? Przymierzałem kilka pokrowców, ale są do d...
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2282 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kiedys dawno jak bylem maly a ty byles nie wiele wiekszy
![]() Pilki do nogi sie tym malowalo ![]()
![]() |
#2283 | |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Cytat:
![]() Wcale niedrogo wychodzi. ![]() http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?...m=310148155979 Podejrzewam, że na allegro też się znajdzie. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2284 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W pl tez cos takiego jest, robione na wymiar do konkretnych autek - ok 30zl na allegro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2285 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
kierownica to pikus
czesto nawet mozna kupic gotowe nakladki pod konkretne modele za okolo 20-50pln siedzenia drozej wychodza, ale tez do przelkniecia w porownianiu z wymiana foteli np pokrowce materialowe (mozna wybrac kolory, bo szyja na konkretne zamowienie) do Suzuki SX4 to koszt, jak mnie pamiec nie myli, 250pln, sa pelny custom made, uwzgledniaja wyloty poduszek, isofixy i inne bzdety jak kogos bardzo interesuje, moge na forum Suzie odkopac linki |
![]() |
![]() |
![]() |
#2286 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam kilka pytań odnośnie benzyny
![]() - Czy można mieszać ze sobą benzyne 98 i 95 ? (czy przy zmianie trzeba opróżnić zbiornik do końca?) - czy jest jakikolwiek sens tankować tą droższą? - czy faktycznie Lukoil ma najlepsze paliwa Benzyna droga teraz jak złoto. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 25.06.2009 o godz. 12:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2287 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czy ja wiem czy lukoil ma najlepsze? pewnie vpower i vpower racing sa lepsze, siostra u mnie to leje i jakos niespecjalnie chce wracac do czegos innego
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#2288 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
można mieszać , nic się nie stanie .
W Pl jest tak 95 -> 93 oktany jakoś , 98 -> 95 oktanów ... ![]() ![]() nie ma kompletnie sensu lać droższej .
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler Ostatnio zmieniany przez Oktawian89 : 25.06.2009 o godz. 13:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2289 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
- paliwa 95 i 98 mozna mieszac
- nie ma najmniejszego sensu - nie, wszystko to to samo a dlaczego? wiekszosc paliwa u nas na rynku to i tak Orlen, niezaleznie, czy kupujesz na BP, Orlenie czy Shellu a dlaczego nie warto doplacac? bo technicznie nie masz prawa poczuc wiekszej ilosci oktanow w paliwie, jezeli silnik nie jest do tego przystosowany, a 99,99% samochodow jest przystosowanych do 95 wlasnie (vide instrukcja) jezeli czujesz roznice, to albo dziala efekt placebo, albo 95 byla jednak zanieczyszczona |
![]() |
![]() |
![]() |
#2290 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Olej napędowy Lukoil sprowadza z rafinerii w Rosji, i jest lepszy od orlenowskiego.
![]() Samochód żywszy, kopcenie mniejsze, naprawdę lepsze paliwo. Benzyny mają chyba z Orlenu, więc liczy się cena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2292 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
no to się trochę mi źle zdawało.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2293 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
![]()
Od wczoraj oficjalnie wożę się tym :
![]() Giant terrago disc. A za tydzień jakoś Saab 9000 Aero Turbo . 2.3 225 KM .
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#2294 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2295 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Wstyd jak wstyd
![]() Naturalnie nie obyło się bez dodatkowych kosztów typu blokada amortyzatora na kierownicy która wyparowała podczas transportu ... 220 zł poszło się dodatkowo ... .
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 16:39 |
Czym się zajmuję, co robię? | czechoj | Off topic | 93 | 17.01.2022 23:15 |
Wybór pralki, lodówki, odkurzacza, itp. | CIAPEK | Off topic | 784 | 23.01.2019 23:37 |
Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |