![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#2671 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaka belka?
![]() Może wystarczy popytać na okolicznych złomach? No chyba, że reszta auta to też już złom. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2672 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
sasiadka ma... pernamentne problemy z brakiem pradu
ale czemu - to juz nie wiem ponoc rdzewieja bardzo bardzo, a poza tym fajne autka ale to tylko to, co mi sie o uszy obilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2673 |
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
przyznał sie Nimal że właśnie niemcy z VW wykupili 20% Suzuki
![]()
![]() |
#2674 | |
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
Cytat:
![]() no właśnie tylne nadkola ma parchami już pokryte , ale wole u blacharza nadkola porobić jak kasę będę mieć ale żeby od technicznej strony nie była tak zawodna jak francuzy.. sworznie w zawiechu to można w ciemno co rok wymieniać ,półośki góra dwa lata wytrzymują , poza tym bez większych problemów Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 09.12.2009 o godz. 22:37 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2675 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
a uzywka ?
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#2676 |
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2677 |
XV1100
Za tysiąc nie ma sensu.
Popytać na złomach albo tanio używkę, nie powinno być większych problemów. Edit: No właśnie choćby z allegro widać ile warta jest ta naprawa. Podejrzewam, że większość kosztu to robocizna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2678 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Masz garaż ? Jak tak i trochę kluczy to allegro i jazda z koksem xD
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#2679 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Grzeniu ma wszystko.
![]()
![]() |
![]() |
#2680 |
XV1100
Tam zaraz wszystko, kanału nie mam.
Chociaż, na upartego, może by dało radę... ![]() W zasadzie unikam grzebania w zawieszeniach - za dużo problemów wymagających użycia siły i radykalnych metod. To zostawiam mechanikom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2681 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Grzeniu jak juz w padnie kanal to ...
![]()
![]() |
#2682 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
grzeniu daje w kanał
![]() szok normanlnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2683 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Belka w samochodach PSA faktycznie pada po ok 80-100tys i naprawa ok 1000zł.
Natomiast jest to rozwiązanie, które nie zajmuje miejsca w kabinie pasażera/bagażniku i zapewnia wysoki komfort jazdy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2684 | |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
spalanie, w 100% zależy od stylu jazdy, moja latem schodzi nawet do 5,6 l/100km w trasie, ok 5,8 standardowo. Zimą ma ok 6,2l/100km. Spalanie może i sporawe w stosunku do litrażu, ale patrząc na technologię nie jest źle. Korozja - praktycznie 90% tylnych klap do wymiany. Nadkola - jeżeli były założone w środku plastiki, nie ma problemu ze rdzą. Sam niestety mam problem, ze rdzą na progu oraz przy drzwiach przy klamce. Same klamki czasem odmawiają współpracy (od kierowcy problem z zamykaniem - praktycznie od początku potrafi się przyciąć - spokojnie wyciągnąć kluczyk i jest ok - ale nerwowcy potrafią zniszczyć - u mnie od 97 bez wymiany jest w sumie ok) Elektryka - tu trzeba brać pod uwagę - jeżeli nie było wymieniane - układ stabilizacji - mostki. Napięcie w felicii z czasem spada nawet do 13.6V (powinno być ok 14-14.4V). szczotki w alternatorze, a nawet sam alternator ![]() Rozrząd przy 180 k km powinien być wymieniony - u nas łańcuch wyglądał już całkiem słabo. Części bardzo tanio można znaleźć. Samochód jak dla mnie wygodniejszy od punta - bo większy. Nie jest super cicho, ale da się rozmawiać nawet na kocich łbach. Jeżeli zadbasz o zawieszenie - jest stosunkowo miękki - przy większych prędkościach potrafi dobić do końca amortyzatory (u mnie wymiana tylnych sprężyn na te z combi - sztywniejszy tył, trochę gorzej prowadzi się zimą - ciągać może - na oryginalnych nie było problemu) silnik przy regularnych przeglądach jeszcze nigdy nas nie zawiódł. Jedyny raz kiedy zatrzymał nam się samochód w trasie okazało się że jedna szczotka w alternatorze wypadła - i niestety nie pokazuje ze brak ładowania - lampka dziwnie się żarzy (bardzo słabo) - to znak aby sprawdzić napięcia i szczotki. prawda jest taka że jeżdżąc puntem z kumplem, (a mały nie jestem) wolę skodavkę. Może czasem mocy brak przy wyprzedzaniu - trzeba dłuższego dystansu, ale jedzie się. Trasy po 3k km nie są straszne. Jeździłem nią do Niemiec, Białorusi, Czech i jeżdżę dalej. Jak dla mnie samochód warto tego co za niego się płaci. W sumie nie jest skarbonką jaką straszono że się stanie. Ważne aby drobne naprawy na bieżąco, to wszystko działa i działa i działa.... PS. Samochód jest dość niski (uwaga na progi) Ostatnio zmieniany przez polakT : 10.12.2009 o godz. 19:36 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2685 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
dość niski powiadasz
![]() ja dla miniaka przebrukowywałem podjazd, bo się haczył ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 16:39 |
Czym się zajmuję, co robię? | czechoj | Off topic | 93 | 17.01.2022 23:15 |
Wybór pralki, lodówki, odkurzacza, itp. | CIAPEK | Off topic | 784 | 23.01.2019 23:37 |
Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |