![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#931 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
![]() A tak powaznie to kurcze chce kupic nowe auto i mam dylemat. Czekalem na nowego Seata Leona w wersji Cupra R i z tego co mi mowia w salonieto auto ma wejsc do Polski dopiero na koniec roku a byc moze nawet po nowym roku. Model Cupra moze byc jeszcze dodatkowo opozniony w stosunku do zwyczajnych modeli. W zwiazku z tym zaczalem sprawdzac co mozna jeszcze kupic w podobnym przedziale cenowym i wyszlo na to, ze wybor wbrew pozorom nie jest duzy. Znalazlem: Golf V GTI Honda Civic Type R Toyota Celica Civic jest OK ale troche prymitywny jak chodzi o dodatki. Golf wyglada ciekawie i ma to czego chce ale obawiam sie, ze szybko odjedzie beze mnie. Celica jest ladna wizualnie ale ma najslabszy silnik z tych 3. Moze ktos ma pomysl co mozna jeszcze brac pod uwage. Oczywiscie chodzi o nowe samochody a nie uzywane albo takie klepane z przystankow autobusowych ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#932 |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
a zobaczcie sobie jeszcze to http://tinyurl.com/9u5df
PS Warto sprawdzic co maja w ofercie na tej stronie - chyba jakis przekret bo to bugatii to jeszcze nie jest produkowane jak sie nie myle.
![]() |
#933 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#934 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
************* ************* Celica Zresztą przejrzyj moje posty w tym temacie, to zobaczysz, o czym mówię ![]() A tak serio - to myślisz o nowej Celice? Ile to teraz kosztuje? A jeśli chodzi o używaną, to ta oferta jest bardzo ciekawa: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C293334
![]() |
![]() |
#935 | ||
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#936 | |
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
Cytat:
Albo Saab sportsedan http://www.cennik.saab.pl/?id=54 dwa zgola odmienne, ale ten drugi jak dla mnie ok Ostatnio zmieniany przez rembrant : 23.05.2005 o godz. 20:04 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
no niezły ten saab ale wersja Aero
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#938 | |
captain u-k
![]() |
Cytat:
![]() Oscylowalem w okolicy 124000 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
no na cene to ja nie zwracałem uwagi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
a tak z ciekawości to nie chce ktoś oddać w dobre
ręce za darmo jakiegoś Lancera EVO ?? chętnie przyjmę ![]() ![]() ---- foto ze strony: http://www.cardomain.com/memberpage/367511 PS jak z takiego ładnego samochodu mozna było zrobić Pink Edition ? ![]()
![]() |
#941 |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Andrzeju - mysle o nowej Celice chodz najawet ta najmocniejsza wersja ma jak sie nie myle ok 180 KM. Wiec wydaje mi sie z lekka slaba ale ide szukac innych postow
![]() Clio odpada - nie chce nawet za darmo. Mialem juz raz Clio i wiecej stalo w serwisie niz jezdzilo. Popsula sie nawet tapicerka na przednich fotelach ![]() Subaru - nie ten przedzial cenowy - duzo za drogie. Oczywiscie mowie o nowym samochodzie. Saab - fajny ale to duze auto i cena zaczyna sie w miejscu w ktorym chce skonczyc ![]()
![]() |
#942 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.04.2004
![]() |
![]() Cytat:
PrrOste, że Celica - 1.8 VVTi 190KM lub 180 w hameryce.
![]() |
![]() |
#943 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.04.2004
![]() |
Cytat:
To tyle na temat ode mnie. Życzę udanego zaQpu & dobranoc .
![]() |
![]() |
#944 | |
captain u-k
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#945 | |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Cytat:
ale kto by takim samochodem jeździł spokojnie ![]() dlatego chciałem za darmo bo koszt kupna samochodu przeznaczyłbym na eksploatację ![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 16:39 |
Czym się zajmuję, co robię? | czechoj | Off topic | 93 | 17.01.2022 23:15 |
Wybór pralki, lodówki, odkurzacza, itp. | CIAPEK | Off topic | 784 | 23.01.2019 23:37 |
Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |