Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.05.2005, 17:00   #931
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez rembrant
A ja w ktoryms z postow napisalem ze waro kupowac autka z jazd probnych. Cofam to wszystko :\
Nie martw sie to juz sprzedali

A tak powaznie to kurcze chce kupic nowe auto i mam dylemat. Czekalem na nowego Seata Leona w wersji Cupra R i z tego co mi mowia w salonieto auto ma wejsc do Polski dopiero na koniec roku a byc moze nawet po nowym roku. Model Cupra moze byc jeszcze dodatkowo opozniony w stosunku do zwyczajnych modeli.

W zwiazku z tym zaczalem sprawdzac co mozna jeszcze kupic w podobnym przedziale cenowym i wyszlo na to, ze wybor wbrew pozorom nie jest duzy. Znalazlem:

Golf V GTI
Honda Civic Type R
Toyota Celica

Civic jest OK ale troche prymitywny jak chodzi o dodatki. Golf wyglada ciekawie i ma to czego chce ale obawiam sie, ze szybko odjedzie beze mnie. Celica jest ladna wizualnie ale ma najslabszy silnik z tych 3.

Moze ktos ma pomysl co mozna jeszcze brac pod uwage. Oczywiscie chodzi o nowe samochody a nie uzywane albo takie klepane z przystankow autobusowych .
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.05.2005, 17:03   #932
BD
Team Member
CDRinfo VIP

a zobaczcie sobie jeszcze to http://tinyurl.com/9u5df

PS
Warto sprawdzic co maja w ofercie na tej stronie - chyba jakis przekret bo to bugatii to jeszcze nie jest produkowane jak sie nie myle.
Stary 23.05.2005, 17:08   #933
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez BD
a zobaczcie sobie jeszcze to http://tinyurl.com/9u5df

PS
Warto sprawdzic co maja w ofercie na tej stronie - chyba jakis przekret bo to bugatii to jeszcze nie jest produkowane jak sie nie myle.
miałem pewien problem z odczytaniem ceny.......:\
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.05.2005, 17:31   #934
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez BD
Golf V GTI
Honda Civic Type R
Toyota Celica
I Ty się w ogóle zastanawiasz?? Przecież równie dobrze wybór mógłby wyglądać tak:

Celica

Zresztą przejrzyj moje posty w tym temacie, to zobaczysz, o czym mówię

A tak serio - to myślisz o nowej Celice? Ile to teraz kosztuje?

A jeśli chodzi o używaną, to ta oferta jest bardzo ciekawa:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C293334

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.05.2005, 19:14   #935
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez tengu
Poszukaj w stanach może ktoś sprzedaje przerobionego na prawostronny ruch. Do nas też sprowadzono parę sztuk Imprezy ST22B przerobionej przez PRODRIVE. A z tego co wiem to w stanach są tacy magicy. Ale i tam trafić na Skyline jest ciężko (I nie masz co liczyć raczj na werję inną niż GT-R R34)
tylko r 34 a co do przerabiania to owszem ale to juz nie to auto tak doskonale wywazone

Cytat:
Napisany przez BD

A tak powaznie to kurcze chce kupic nowe auto i mam dylemat. Czekalem na nowego Seata Leona w wersji Cupra R i z tego co mi mowia w salonieto auto ma wejsc do Polski dopiero na koniec roku a byc moze nawet po nowym roku. Model Cupra moze byc jeszcze dodatkowo opozniony w stosunku do zwyczajnych modeli.

W zwiazku z tym zaczalem sprawdzac co mozna jeszcze kupic w podobnym przedziale cenowym i wyszlo na to, ze wybor wbrew pozorom nie jest duzy. Znalazlem:

Golf V GTI
Honda Civic Type R
Toyota Celica

Civic jest OK ale troche prymitywny jak chodzi o dodatki. Golf wyglada ciekawie i ma to czego chce ale obawiam sie, ze szybko odjedzie beze mnie. Celica jest ladna wizualnie ale ma najslabszy silnik z tych 3.

Moze ktos ma pomysl co mozna jeszcze brac pod uwage. Oczywiscie chodzi o nowe samochody a nie uzywane albo takie klepane z przystankow autobusowych .
proponuje wziasc pod uwage renault clio 2,0 182 konie i rewelacyjnie sie tym jezdzi
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.05.2005, 19:58   #936
rembrant
captain u-k

Data rejestracji: 20.12.2004
rembrant zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez BD

Golf V GTI
Honda Civic Type R
Toyota Celica

A cos takiego Subaru Impreza 2.0 WRX sedan 32 000 Euro
Albo Saab sportsedan http://www.cennik.saab.pl/?id=54

dwa zgola odmienne, ale ten drugi jak dla mnie ok

Ostatnio zmieniany przez rembrant : 23.05.2005 o godz. 20:04
rembrant jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.05.2005, 21:11   #937
devil-80
Forumator

Data rejestracji: 07.12.2004
devil-80 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
no niezły ten saab ale wersja Aero
devil-80 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.05.2005, 21:41   #938
rembrant
captain u-k

Cytat:
Napisany przez devil-80
no niezły ten saab ale wersja Aero
No oczywista, tylko roznica w cenie pomiedzy nimi to VW POLO
Oscylowalem w okolicy 124000
Stary 23.05.2005, 21:54   #939
devil-80
Forumator

Data rejestracji: 07.12.2004
devil-80 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
no na cene to ja nie zwracałem uwagi
devil-80 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.05.2005, 23:53   #940
Ghost_mode
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 25.02.2004
Ghost_mode niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
a tak z ciekawości to nie chce ktoś oddać w dobre
ręce za darmo jakiegoś Lancera EVO ??
chętnie przyjmę

----
foto ze strony:
http://www.cardomain.com/memberpage/367511
PS jak z takiego ładnego samochodu mozna było zrobić Pink Edition ?

Ghost_mode jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.05.2005, 00:13   #941
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Andrzeju - mysle o nowej Celice chodz najawet ta najmocniejsza wersja ma jak sie nie myle ok 180 KM. Wiec wydaje mi sie z lekka slaba ale ide szukac innych postow

Clio odpada - nie chce nawet za darmo. Mialem juz raz Clio i wiecej stalo w serwisie niz jezdzilo. Popsula sie nawet tapicerka na przednich fotelach .

Subaru - nie ten przedzial cenowy - duzo za drogie. Oczywiscie mowie o nowym samochodzie.

Saab - fajny ale to duze auto i cena zaczyna sie w miejscu w ktorym chce skonczyc Wiec na dokupienia jakis dodatkow moze braknac.
Stary 24.05.2005, 00:55   #942
joolo
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 24.04.2004
joolo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Lightbulb

Cytat:
Napisany przez BD

Golf V GTI
Honda Civic Type R
Toyota Celica

PrrOste, że Celica - 1.8 VVTi 190KM lub 180 w hameryce.

__________________________________________________ _
joolo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.05.2005, 01:00   #943
joolo
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 24.04.2004
joolo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez BD
Andrzeju - mysle o nowej Celice chodz najawet ta najmocniejsza wersja ma jak sie nie myle ok 180 KM. Wiec wydaje mi sie z lekka slaba ale ide szukac innych postow

Clio odpada - nie chce nawet za darmo. Mialem juz raz Clio i wiecej stalo w serwisie niz jezdzilo. Popsula sie nawet tapicerka na przednich fotelach .

Subaru - nie ten przedzial cenowy - duzo za drogie. Oczywiscie mowie o nowym samochodzie.

Saab - fajny ale to duze auto i cena zaczyna sie w miejscu w ktorym chce skonczyc Wiec na dokupienia jakis dodatkow moze braknac.
Można ją "zrezać" deko i będzie mocniejsza. Swoją drogą mułowata to raczej nie jest..
To tyle na temat ode mnie.
Życzę udanego zaQpu & dobranoc .

__________________________________________________ _
joolo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.05.2005, 08:34   #944
rembrant
captain u-k

Cytat:
Napisany przez Ghost_mode
a tak z ciekawości to nie chce ktoś oddać w dobre
ręce za darmo jakiegoś Lancera EVO ??
chętnie przyjmę

----
foto ze strony:
http://www.cardomain.com/memberpage/367511
PS jak z takiego ładnego samochodu mozna było zrobić Pink Edition ?
EVO e tej wesji co mysle to 40l/100km!!! Fajne autko, ale koszty utrzymania, dalby Ci jakbym byl Twoim wrogiem, a narazie wydaje mi sie ze zyjemy w dobrych stosunkach
Stary 24.05.2005, 10:23   #945
Ghost_mode
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 25.02.2004
Ghost_mode niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez rembrant
EVO e tej wesji co mysle to 40l/100km!!! Fajne autko, ale koszty utrzymania, dalby Ci jakbym byl Twoim wrogiem, a narazie wydaje mi sie ze zyjemy w dobrych stosunkach
jak sie jeździ bardzo spokojnie to mieści się w 20L/100km
ale kto by takim samochodem jeździł spokojnie

dlatego chciałem za darmo bo koszt kupna samochodu przeznaczyłbym na eksploatację

Ghost_mode jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: