![]() |
Cytat:
EDIT: no to co z klima do 10k na miasto ? WV Polo ? EDIT2: Na CA znajdzie sie miejsce ;) hehe |
do 10k to pewnie carisme sie wyrwie:)osobiscie polecam:)
|
Cytat:
Tylko nie potrzebny mi az tak duzy samochod :( (dla jednej osoby na miasto ....) |
wydaje mi sie ze carisma za duza nie jest - moze ciut mniejsza jak vectra. moim zdaniem nawet w miescie idzie docenic komfort jazdy w wiekszym aucie:) co do samego rovera to chodzilo mi o utrqate wartosci, bo jak ja kupowalem carisme w niemczech to w podobnej cenie byl wlasnie rover tylko nie wiem czy 2 czy 3 i by super wypasioy, po powrocie sprawdzilem cene i sie praktycznie nie oplacalo. Jeszcze troche i beidzesz mial rodzine:) to wtedy docenisz wieksze auta i 4/5 drzwi:)
|
Carisma to kawa***322; auta i ze zwyk***322;ym silnikiem benzynowym pali 10/100 w mie***347;cie.
Przesta***324;cie z tym pospolitym b***322;***281;dem - co mam, to najlepsze. Mia***322;em Mitsubishi Carisma 1.6, elektronika w tym robi***322;a niespodzianki, je***378;dzi***322;o fajnie (troch***281; mocy brakowa***322;o jak na 16-to zaworowy silnik) Nie jest to wymarzony samoch***243;d do miasta, chocia***380; wielka teren***243;wka jest jeszcze gorsza :P |
Jak mitsubishi do miasta to mo***380;e colt ? Znajomy ma i ca***322;kiem fajne autko. Z innych ma***322;ych np civic 1.4, corolla e11.
|
Cytat:
No i do kompletu pewne r***281;ce i dobre oko :mruga: :czar: |
Cytat:
|
hatch :D szkoda, ***380;e najmocniejszy silnik jest tylko 1.6 :(
|
hmm w UK z roverami to sa rozne doswiadczenia.
Jak ma silnik rovera to czesto siadaja uszczelki pod glowica..... i w rozrzadzie jakis patent jest podczas ustawiania. jak ma hondy to bezawaryjne auto (ale to tylko 216 i 218) i to jescze nie wszystkie bo niektore 216 to maja rozwiercone K-series No i jeszcze sprzegła. No i plastiki brrr..... a w szczególności to "plastikowe drewno" |
Cytat:
Cytat:
Nadal 1.6 ale 145 koników bryka. :D |
Hehehe Corolla G6 fajna bryka.... VVTi nie***378;le walczy (chocia***380; VTEC i tak bardziej mi si***281; podoba) a w***322;o***380;enie GZE wcale takie latwe i bezproblemowe nie jest.
Tak samo jest z nova (CORSA A in UK) i C20LET (da sie ale nie jest latwo i trzeba od razu wziac sie za reszte bo konstrukcja nie wytrzymuje) |
Cytat:
|
hmm rover z GM ma malo wspolnego. Juy wiecej z hondy pryejeli.
Glownie sa w nich silniki serii K (1.4 byl montowany w nasyzch podolotach), albo hondowskie D16 (bez vtec niestety :( ). Mnie osobi***347;cie denerwuja plastiki w ***347;rodku (og***243;lnie tanio***347;***263; z nich bije). No i tu w ojczy***378;nie Rovera najczestsza usterka to przepalona uszczelka pod g***322;owic***261;. Acha i jak sko***324;czy si***281; paliwo caq***322;kowicie to pompa si***281; zaciera i kicha, trzeba now***261;...... |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:21. |