![]() |
A4 tylko czysta :)
|
no i byłem u mechaników ale miedzy czasie ucichło , nawet nie szumi i nie wiedza co jest do wymiany wiec obyło się bez kosztowo :D
|
Tylne lewe drzwi strasznie skrzypiały mi na mrozie, a teraz już jest prawie dobrze. Widocznie skrzypiały wcześniej i ktoś naprawił to przy użyciu byle jakiego smaru - teraz trzeba będzie wszystko wyczyścić i od początku nasmarować :sciana:
Jest też druga opcja - smar w tylko trochę skrzypiących drzwiach został "wytarty" przy użyciu innego środka. I w tym miejscu następuje rada dla osób ze skrzypiącymi drzwiami - jeśli macie byle jaki smar na zawiasach, to nie próbujcie iść drogą Jarsona i traktować całości WD-40 - nie pomaga, tylko pogarsza sytuację :szczerb: |
Autko wyklepane. Jak na razie prowizorycznie, ale kierunkowskaz można było założyć. Za tydzień błotnik do zdjęcia, wyklepania na czysto i lakierowania.
|
Jak ci w ałcie nie skrzypią drzwi, to zamień się z Jarsonem.
On woli wyklepać błotniczek, niż rozbierać zawiasy. |
zatankowalem auto
teraz to tak exremalne przezycie jak klepanie blotniczka :| |
Fakt - ponad trzy stówy do pełna :sciana:
Grzeniu, ja jednak wolę zająć się drzwiami, przynajmniej obejdzie się bez młotka :P |
Cytat:
|
A ja ostatnio po sprzeczce z kobietą pojechałem poirytowany zatankować, zalałem, wsiadam do auta, odpalam(!) i chcę odjeżdżać...
A tu mi się przypomniało, że wypadałoby zapłacić, ale bym sobie problemów narobił :). |
Zwaliłbyś na babę.
|
aaaaaa
ZBOK!! :szczerb: |
Cytat:
|
Mam wątpliwości. :kreci_gl:
Wymieniać kata i lambadę, czy wytłuc szmelc z kata zostawiając samą puszkę i oszukać komputer? :hmm: Decyzję podejmę po wizycie w warsztacie i podpięciu pod analizator spalin. :idea: |
A masz lambade za kata?
|
Mam, z walniętą grzałką. :szczerb:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:49. |