![]() |
|
www.iriver.pl
www.iriver.com.pl 2 rozne sklepy! a z ktorego zamawiales? Moze ktos mi powie ktory model z tych bylby najlepszy za 700? Bo ja juz zglupialam:) duzo tego wszystkiego:)) tu jest drozszy http://www.iriver.pl/spec.php?prodname=imp350 a tu tanszy:) http://www.iriver.com.pl/produkty.html?produktID=8 |
za 230 zeta to na pewno jakiś złom a co jest do wszystkiego to jest do niczego ;-)
|
ja mialem trzy(jeden zostal)
mialem rio 700 32mb - padlo a tera mam samsunga cd-mp3 no ten za 499zł i dziala oki pamiec flash jest lepsza tylko ze jej malo a jak masz cd i nie masz pod reka kompa to se nie posluchasz na allegro widzialem kiedys cdmp3 discmana jakiejs tam firmy ale nie samsung ani pine ale za 230zł i jeszcze vcd odtwarzal mialem jeszcze pine ale on byl uszkodzony |
Używam od kilku miesięcy Creativa MuVo ze 128MB pamięci i muszę powiedzieć, że jestem zadowolony z jego rozmiarów, małej wagi i wygody. Wszędzie się zmieści i łatwo przenieść do niego muzę (USB). Fakt nie jest to discman ale jest i tak spoko bo nie reaguje na żadne wstrząsy.
|
OK - thx;)
dzieki bardzo:)) |
DZIEKI THANATOS!
www.iriver.pl www.iriver.com.pl 2 rozne sklepy! Mam straszne problemy z łączem :-( Z baterii wewn gra jakies ok 10h, + bat zewn tyle samo co daje ok 20h :-) Przynajmniej moj egzemplarz jest superhiperextra, nie wiem jak inne :-) |
:))
Dzieki za odpowiedz;) Wiesz co? tak mnie kusisz ze chyba sie na niego skusze faktycznie;) z tym ze za miesiac bede miala cala sume;) Ale gdzie go dostac? W sklepie czy przez inet zamawiales? Bardzo wielkie dzieki za odpowiedz;)) |
Kolega Zbieg12 prosil mnie abym wkleil tu jego odpowiedz (problemy z laczem):
@Kinja-> SlimXa 400 mam od stycznia, CUDO NIESAMOWITE. Nie zacina empetrojek, antishock 5 minut (nawet jak wylacze trzeba sie nameczyc zeby przerwalo, przy mp3 nie da sie wylaczyc :) ). Dźwięk ZNAKOMITY, w komplecie (iMP400) słuchawki Senheiser MX300. Regulować i dostosować można w nim prawie WSZYSTKO, od czasu podświetlenia (w sek), kontrastu wyśw., przez fade-in przy każdej piesni, 3 rodzaje sortowania utw., wlasny equalizer, szybkosc przewijania utw i tekstu na wyświetlaczu, mozna WPISAC DO PLIKU TEKST PIOSENKI A PLAYER O WYSWIETLA!!!, coz jeszcze: czyta wszystko oprocz plyt 99min, czyli asf,wma,mp2,mp3,i pewnie niedlugo ogg, id3tagi wszystkie typy, i sam nie wiem co jeszcze. SlimX posiada tylko 3 minusy: 1. Nie wysyla SMSow 2. Nie odbiera SMSow 3. Radyjko nie ma RDSu That's NOT all, thanks :) |
Cytat:
|
Mialem SlimX iMP350. Naprawde porzadny sprzet. Cena tak wysoka bo o ile wiem ten sprzet nie jest sprzedawany w Europie chyba ze juz sie to zmienilo. Kiedy ja kupowalem w Stanach kosztowal 180$. Firma ta w USA jest dosc popularna u nas nie z przyczyn ktore podalem wyzej :)
|
fakt ze ladnie wyglada ale czy ktos go uzywa??
jak on sie sprawuje? Zbieg wiem:)) ale czy dlugo go masz??:)) Bo jak pamietam to Ty zalozyles tego posta i to nie bylo znow tak dawno;)) |
Cytat:
A cena faktycznie nie jest niska, ale tez nie tak strasznie wysoka. A co to w ogole za firma, bo pierwsze slysze, a wyglada na to, ze sprzet robi calkiem niezly ? |
ten iMP-400 i iMP-500 wygladają extra. Cena tez nie jest promocyjna ;(
@Zbieg12:Jak antishock w tym modelu? |
mam jeszcze miesiac do zastanowienia;))
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:08. |