![]() |
Oki, jesli znajdziesz cos fajnego to daj znac, ja tez sobie patrze ale kurka tyle tego ze nie mam pojecia o co w tym chodzi:))
Za duzo - powinny byc 3 dobry, sredni i kiepski:)) i jush:)) |
Cytat:
dopisane: i znalazlem Philips mnie zszkokowal! Seria Expanium jest imponujaca i wlasnie ok. 700 zl. Na bank cos dla siebie dobierzesz. just click Polecam jeszcez zajzec na Sony, Thomson... |
szczerze to mam okolo 700 zeta na to:(
nie wiecej:)) |
Równiez polecam Discmana. Przychylam sie do tego co napisal murt i dodam jeszcze ze mozesz takze odtwarzac RW, baterie mysle starczaja na dluzej niz w takich z kartami pamieci bo lepsze discmany maja juz dluzszy czas zapamietywania kawalka i tylko sporadycznie kreca plyta.
Sam jestem szczesliwym posiadaczem Discmana Sony ktorego zreszta wygralem w konkursie znanej firmy tytoniowej :) (a jednak warto palic ;) ). Jak sie dowiedzialem ile kosztuje ten discman to padlem (1399 zl.:) ). To na prawde full wypas. Nie namawiam Cie do kupna rowniez podobnego cuda ale nie kupuj czasem najtanszych badziew z hipermarketow. Przemysl zakup i dobierz cos dla siebie. Daj znac co masz na oku ;):3msie: |
dzieki:)) tez tak myslalam:) ale najlepszym rozwiazaniem byloby jakies polaczenie tych 2:))
|
Cytat:
Jak cos jeszcze wymysle to dopisze ;) |
Hej:) Dawny post ale po co zaczynac nowy:) Chcialam sie zapytac co lepiej kupic, czy discmana z mp3 czy jakis odtwarzacz na pamiec?
I dlaczego wlasnie tak?:)) |
Widzialem nie tak dawno (z miesiac temu) jeden odtwarzac MP3 w Selgrosie (Wroclawskim). Nie zwrocilbym na niego uwagi, gdyby nie cena - 200 zlotych (kilka zlotych ponad)!. Najpierw stwierdzilem, ze to pewnie zlom jakich malo, ale jak zaczalem sie przygladac to coraz bardziej mi sie podobal. Naprawde ladny z wygladu, chyba 48s antyshocka, funkcje katalogowania i wyszukiwania, calkiem przyzwoity wyswietlacz, funkcja bodbicia basow, kilka rodzajow odtwarzania (jazz, disco, pop, itp.), oczywiscie losowe odtwarzanie utworow, powtarzanie itd. Naprawde jesli chodzi o funkcje i wyglad zewnetrzny to wygladal swietnie. Nie mialem jednak przy sobie zadnej plytki audio (nie mowiac juz nawet o MP3) wiec nie moglem sprawdzic, jak sie sprawuje w praktyce. Gdybym planowal kupno takiego urzadzenia, to pewnie bym tam jeszcze raz pojechal, tym razem juz z odpowiednim wyposazeniem, jednak potraktowalem to raczej jako ciekawostke. Chociaz musze przyznac, ze cena byla naprawde rewelacyjna (i wyglada naprawde byl ciekawy).
Niestety nie pamietam firmy i modelu :(, ale niewykluczone, ze jeszcze je tam maja, bo z tego, co mi mowili, to nie byla jednorazowa promocja. |
920PLN na www.slimx.of.pl
|
Cytat:
|
Decyzja zapadła: kupiłem SlimX 400!
REWELACJA!!! |
SlimX jest super, lepszego playera i z takimi opcjami nie znajdziesz. Napewno sie nie zawiedziesz - a jak mozesz poszukaj znajomych z USA Mam model 350 kupilem za 150$ pol roku temu, bo ceny w polsce sa przegiete ??? kosztuje kolo 1 tysiaca, kiedy normalnie kosztuje 600 zl (i tyle tez wtedy za niego dalem). Model 400 tez jest bardzo fajny.. polecam tez odtwarzacz tej samej firmy IFP-180 z pamiecia, w tym roku ma wyjsc model z 512 MB podlaczany przez USB, z dyktafonem i radiem.. a wielkosci bryloczka od kluczy. hymm.. przyda sie na zajecia do szkoly :)
|
Myślę że w przeciągu miesiąca, może dwóch coś wybiorę.
|
zbieg i jak kupiles juz daj znac bo tez jestem napalony na mp3playerka
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:29. |