![]() |
A SlimX jest najlepszy, jak nie masz za dużo $$ to polecam iMP-350
www.iriver.pl www.iriver.com.pl Sam mam iMP-400, REWELACJA! Niczego nigdy w życiu mi nie zaciął, ilość funkcji POWALA, a radyjko także niczego sobie :-) |
Ja również polecam samsung ,najnowsze modele obsługują wma.
Ja sam mam model MCD-SF-75 odtwarz pliki o dowolnym bitrate o częst.48, 44.1, 32, 24, 22.05, 16kHz.odtwarza mp2 o bitrate do 384kbps.Obsługuje tagi v1 iv2 płyty multisesyjne oraz dowolną strukturę katalogów.Ma pilota z podświetlanym wyświetlaczem i radiem cyfrowym(raczej miernym)Jakość jak dla mnie super (S/N=90dB) kupiłem go w nowym yorku na china town za 110$ rok temu. Najlepszą jakość zapewniają pliki skompresowane fraunhoferem lame też jest dobry ale czasami coś w nich zapiszcy(bardzo rzadko ale jednak) |
ja zamowilem 100szt ;) :D:D:D
@na serio: Ale jak ktos chce kupic nagryware, chce miec discmana i do tego DVD to czemu nie???Cena szokujaca. Funkcje swietne! |
Ja tam polecam odtwarzacz mp3-cd Samsunga www.samsung.com.pl/produkty/sm60.php
Sam mam taki i jestem z niego naprawde zadowolony:) Cena: 499zl, wiec nie jest zbyt drogi. Super sprawa:) |
OKI:) zgadzam sie;)) hehe
|
Cytat:
|
no dobra, spojzalem :) Nie jest w sumie tak zle, jak na te mozliwosci i prawdopodobnie jakosc wykonania. To nawet kurcze DVD odczytuje. Dobrze, ze nie nagrywa, bo to juz by byla lekka przesada :)
|
Cytat:
Jak sie Kinja zgodzi to robimy zrzute w 4 i mamy to za 400PLN Rok ma 12 miesiecy czyli kazdy bedzie miał to na 3 miechy :) |
jasne, ze kupujemy... ale az sie boje na te cene spojzec :)
|
Witam !
To jak Kasprzak kupujemy nie ! :) ^_^ |
Zobaczcie to nagrywara,discman(mp3) Soniacza, ale ekstra!! Cena tez dobra na maxa!
http://sklep.komputronik.pl/pliki/c/...pdap20u/sb.jpg opis: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5678 |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Hehe swojego czasu przez modem ciagnałem bez zadnych DownloadMeandzerów DirectX / 10Mb / wszystkie DEtonatory ... i TePsa odpalala rachunki po 450PLN :) co miesiac :) Kinja - polecam spacer do EuroRTV tam wg aktualnej gazety reklamowej jest wymieniony przezemnie model za 599PLN :) |
a ja wlasnie jestem polaczony przez modem i nawet sciagnalem ta pelnowymiarowa fotke :)
A zeby bylo smieszniej to kurcze mam jeszcze do zuzycia 11 godzin ryczaltu, a dzisiaj jest ostatni dzien miesiaca. Tak to jest, jak sie testuje stale lacze radiowe, a jednoczesnie ma do zuzycia 45 godzin ryczaltu w tepsie ;) |
Ilość załączników: 1
Ok wersja dla modemowców 700x700 pix w załaczniku :)
Jak ktos chce liczyc pixele na wyswietlaczu to polecam te ze strony Philipsa fotka ma 1.5MB i 3000x3000 pixeli :) |
Cytat:
Ja lubie jak sa takie zdiecia - mozna kazdy szczególik oblookac :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:05. |