![]() |
Wyścig byl tak potwornie nudny, ze zjedliśmy z psem ciastko na spółkę i poszliśmy na spacer.
Reszta wyścigu odbyła sie bez nas. Na spacerze bylo duzo ciekawiej. Pies byl tez zadowolony. Suchanie bredni p. Zientarskiego, Małrycego i tego mlodego przekracza moje możliwości akceptacji. |
ale ty jesteś zgred paskudny
a tego jednego pozytywnego punkcika nie zauważyłeś, bo byłeś z psem... no wyścig, jak to wyścig - dziś faktycznie nudny a na fonii, to mówisz jakiś Zientarski z Małrycym byli? moje uszy same ich odłączyły |
Współczuję. :glaszcze:
Sam, na BBC, mam możliwość wyłączenia komentatorów, oprócz tego mogę wybrać inny obraz (zawsze jest kilka do wyboru - np. główny, pitlane, kamery kierowców, itd.). :] A tak przy okazji - Vettel zajeździł już szósty silnik, więc bezkarnie ma jeszcze dwa. :kreci_gl: |
Ferrari potwierdza start Luca Badoera w Belgii.
Co ty na to Małrycy? |
Jeśli Badoer rzeczywiście wystartuje w Belgii to imo to jest kiepski żart. Yuji Ide w 2006 za takie numery jak jego stracił super licencję.
|
Śpicie jeszcze?
Obstawiamy: 1. Alonso 2. Räikkönen 3. ? 4. ? 5. Kubica :) |
|
Nic ylko w totka grać p:
|
Dzisiaj totalnie stawka przekręcona i pomieszana. W życiu bym nie obstawił takich wyników.
|
Rzeźnia na pierwszym okrążeniu - 4 zawodników out (w tym Hamilton i Button).
|
Świetny wyścig :)
|
FISI powinien dostać kare.
Widać, ze stewardzi rożnie traktują teamy i ich kierowców. Przekroczenie linii toru i wyprzedzanie poza torem było ewidentne! KUBI jak zwykle, silnik, wiatr w oczy, ale mogl........gdyby nie.... Vettel rewelacyjny! Bedzie nastepca Shumiego, jak dostanie dobry wozek :) |
Giancarlo Fisichella kierowca Ferrari do konca tego sezonu
w przyszlym ma byc kierowca rezerwowym Ferrari pozycja Massy wydaje sie byc wyraznie zagrozona |
To co?
Odważnie jedziemy: 1. K. Raikkonen 2. L. Hamilton 3. R. Kubica 4. A. Sutil 5. F. Alonso 6. S. Vettel 7. N. Heidfeld 8. H. Kovalainen |
1. K. Raikkonen
2. F. Alonso 3. R. Kubica 4. L. Mamilton 5. T. Glock 6. S. Vettel 7. N. Heidfeld 8. A. Sutil |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:14. |