![]() |
Cytat:
;p |
No i się wszystko powywracało do góry nogami. Już widzę radość niektórych, że Hamilton w końcu dostał paździerz.
Brawn to ma jednak łeb na karku. |
Właściwie tylko Robert pojechał jak zwykle :spoko:
Może powalczyć. |
Przesadzasz - Heidfeld też pojechał jak zwykle :D
|
Brawny wyglądały, że jakby trzeba było to by pojechały szybciej. Imo jeśli się nie rozpieprzą to jutro jest tylko jeden możliwy wynik. Jakby startowali w innej klasie wyścigowej. Button w końcu będzie miał szansę potwierdzić to co zapowiadali na początku jego kariery, a Baricchello dostał prezent na starość i znów ma szansę prowadzić najlepsze auto w stawce, tylko, że tym razem nie jedzie koło niego Schumacher.
Teraz pytanie, kto pierwszy do nich doskoczy ? |
tak jak myslalem, bawili sie ustawieniami a mieli juz odpowiednie przygotowane wczesniej
kubica dotankowal sie najmocniej razem z vetelem wiec moze byc ciekawie |
Cytat:
Cytat:
|
Sezon zapowiada się bardzo ciekawie i wyglada na to, że w tym sezonie outsiderzy z zaszłego sezonu w tym sezonie będą odgrywać pierwszoplanowe role :)
KERS - wygląda na to, że jest jeszcze niedopracowany, natomiast bolidy z dyfuzorami sprawują się b.dobrze. Myślałem, że wyniki treningów to taka zasłona dymna, a tu dzisiaj zaskakujące kwalifikacje :spoko: Oj! Będzie się działo w tym sezonie, z niecierpliwością czekam na jutrzejszy wyścig. |
Kers jest fajny, działa jak nitro w need for speedzie, doładowuje się za efektowną jazdę :haha:
Cytat:
|
Cytat:
licze, ze bedzie ciekawie w kazdym razie :) Cytat:
|
Tu powinni podać wagi tak mi się przynajmniej wydaje. Ktoś wie czy Brawny jadą z kersem ? Nie mogę tego nigdzie wygrzebać.
EDIT. Hamilton z końca stawki - kara za wymianę skrzyni biegów. Ciekawe kiedy go Brawny zdublują :haha:. |
Ilość załączników: 1
Cytat:
EDIT: Wyniki kwalifikacji, tak dla formalności ;) Załącznik 51556 |
raczej na formula1.com bo to oficjalny serwis f1
|
Zapewne też, ale na FIA media center zawsze wszystko jest szybciej.
|
Toyota zdyskwalifikowana za elastyczne tylne skrzydło. Trulli i Glock ruszają jutro z ostatnich pozycji.
http://www.formula1.pl/F1_news-5582-...ifikowana.html |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:48. |