![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Plus, ERA czy Idea?
Potrzebuję prywatnie telefon komórkowy.
Nie jestem na bieżąco w taryfach, promocjach itp. Czyja oferta na dzisiaj jest najlepsza (najoptymalniejsza). Służbowo używam Plusa: znam jego zalety a innych nie. 8)
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
ehh nie dawno był taki temat .. nad wyższością jedenj nad drugą , a raczej kłótnia ..
. to zalezy ile masz zamiar wydawac na rozmowy, czy ma to byc pre paid czy abonament... hmm jaki aparat oczekujesz, za jaką kwote, mniej wiecej jakich rachunków oczekujesz... najlepiej sam przeszukaj oferty naszych trzech (a może i czterech nie dlugo) operatorów i polegaj na sobie ![]() ![]() sam uzywam IDEA MIX w abonamencie 19.99zł - ze wzgledu na niską kwote. a moge polecic oferte ERA MOJA 40 ... no ale co ja tu pisze.. najwazniejsze ile zamierzasz dzwonic, wysyłac itp pzdr sayan_ssj
![]() |
#3 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
A odpowiedzi na pytanie chyba nie otrzymasz bo każdy będzie ci i tak polecał sieć w której aktualnie jest. ![]() pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Ja mam Nokie z idei i mi pasuje! Mam 1,5h w miesiau, 1 godz za darmo na telefony idei a 0,5h to w ramach abonamentu (na wszystkie telefony). Do tego są liczne promocje itp. przejrzyj se www.idea.pl, jeżeli chciałbyś się czegoś dowiedzieć o telefonach siemens i nokia to zapraszam na www.nitecki2.tk
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Ceny, promocje są ciągle nowe... Stare dyskusje mają wartość archiwalną.
Aparat najlepiej za 1zł i Nokia. Rozmawiać nie zamierzam dużo. 8)
![]() |
#6 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jesli nie masz zamiaru szalec i rozmawiac glownie po 17 albo w weekendy proponuje simplusa - telefoniki od 200 pln (woiem ze drogo,alenia masz abonamentu, zadnej umowy, a rozmowy tansze niz w tanszych abonamentach) 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
ptaszki świergają żebyś zajrzał na www.era.pl mało rozmawiac ? a może jednak pre paid ? jak sie ograniczymy do jakieś konkretnej sumy jesli chodzi o abonament... to naprawde nie jest duzo szukanie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
Kurcze posty Sayan'a i moje układają się tak, że wygląda to jakbym zmieniał tylko jego wypowiedzi. Myślimy podobnie więc chyba mamy rację.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
ja niechcem mówić o RACJACH .. bo wszystko ma zalety i wady ![]() ![]() ![]() pzdr
![]() |
![]() |
#11 | |
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
miejmy nadzieje ze bedziesz mógł wybierac juz wśród 4 naprawde wartościowych operatorów ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Ja jestem abonentem Ery od 18 miesięcy (2 lata miałem TakTaka) i nie narzekam. Ale przyznam, że Idea trochę przyspieszyła i depcze erze po pietach
![]() Ale ja i tak chyba pozostane dalej przy Erze chodzby niewiem co... Więc polecam Erę ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Gość
|
ja tam czekam na tego nowego ciekawe co wymysli a co do operatorow to ja jestem (bylem) w idei i pop i abonament i to drugie lepsze i bylo tanio a plusa to odradzam bo nie wiem jak teraz ale kiedys za "identyfikacje numeru" czyli wyswietlanie ci sie tego kto dzwoni czyli za to co wszedzie indziej jest za darmo chcieli co miesiac do abonamentu 7zl!! teraz nie wiem jak tam jest ja tam plusa nie dotykam
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
5 rok korzystam z oferty Plus GSM i nie zamierzam zmieniac.
Nie jest za drogo, a poziom uslug wysoki. Jesli chodzi o aparat to zrezygnowalem z Nokii na rzecz sony ericsson (T610) - i musze powiedziec rewelacja. Te dzis sprzedawane nokie to juz nie to samo, tandetne plastyki, i skladanka komponentow z roznych krajow - badziew po prostu. Tak wiec sprawe sluchawki przemysl
![]() |
|
|