![]() |
w dużej galerii przy Dworcu Głównym, otworzyli poczekalnię dla podróżnych
i jutro będą "robić" za sklep dworcowy :D :P podobno w Gdańsku również ten sam numer. |
Ja chleb wczoraj w Biedrze kupiłem, jeden biały żytni na zakwasie, ten jest jedyny naprawdę jadalny u nich, a drugi bułowaty biały, starczy, jak coś, to Żabka jest zawsze czynna. Jutro będzie niezły ruch, bo wszystko zamknięte, a smakosze pić muszą. :D
Idę drugą zrobić. :kawa: |
Oj tak - bułki + serek topiony i do tego obowiązkowo śmietana z flaszki. :spoko:
A ja wróciłem ze sklepu z chlebem, kupiłem półtora bo jak wiadomo jutro nic nie ma. Teraz w spokoju zapijam zwycięstwo :kawa: |
Cytat:
:kawa: zaraz będzie, jakieś kanapki też. |
:piwo: weekend weekend :jupi: tak się na niego cieszyłem ,że chyba go przeciągnę do poniedziałku
|
To już wiadomo, skąd te ośmiorniczki i rządowe limuzyny, tudzież karty płatnicze na dyskotekach.
Za mojej młodości piwa się nie zagryzało i tak mi zostało. :piwo: |
Jak niepolitycznie? Jak studenci w 68 bo ci "wyrzuceni", to raczej kawior i szampan.
|
Kanapki i piwo? Toż to niepolitycznie.
|
Ja dzisiaj jakiś zmęczony byłem, usnąłem, teraz zajadam kanapki i popijam piwem. :piwo:
|
Kolejny suchy piątek? :sciana:
:kolejka: |
:kawa:
|
Dochłeptuję kawę
|
No więc powieka mi dyga :blink: 420 złotych wymiana rozrusznika na w pełni zregenerowany, plus taki, że kręci jak szatan, samochód zapala od dotknięcia, stary był już powolny.
Dwa ciemne przyniosłem, reszcie w samochodzie dobrze, bo temperatura w sam raz. Załącznik 115987 :piwo: To ciemne IPA do bani, smakuje jak piwo z popiołem, dobrze, że tylko 2 złote kosztowało, bo data przeskoczyła. |
Niedługo jadę po samochód, jeszcze nie wiem ile to będzie kosztować, ale niewykluczone, a nawet pewne, że trzeba będzie nerwy czymś ukoić. :sciana:
|
Ten najwyższy czas, to jest chyba na :piwko2: :taktak:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:41. |